31 Mart 2024 Yerel Seçim Sandık Başkanı Memur Ücretleri

16 Nisan 2016 Referandum Seçimi Başkan ve Memur Başvuruları Ne Zaman? 16 Nisan 2016 Referandum Seçimi Ücretleri Ne Kadar? 16 Nisan 2016 Referandum Seçiminde Görev Alacak Memur ve Başkanlar İle İlgili Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

31 Mart 2024 Yerel Seçim Sandık Başkanı Memur Ücretleri

31 Mart 2024 Yerel Seçim süreci başladı. İlçe seçim kurulları da pazar günü dahil her gün mesai yapmakta. 31 Mart 2024 Yerel Seçiminde görev almak isteyenlerin başvuruları da başladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçim sandık başkanı olmak için ilçe seçim müdürlüklerinden başvurabilirsiniz. Ayrıca seçimde sandık memuru olmak içinde aynı şekilde ilçe seçim müdürlüklerini kimliğiniz ile birlikte başvurabilirsiniz. 31 Mart 2024 Yerel Seçim ücretleri ne zaman ödenecek sorusu da şimdiden sorulmakta. Seçimlerden ortalama 1 ay ile 2 ay sonra Ptt şubelerinden kimliğiniz ile gündelik ücretinizi çekebilirsiniz.

Sandık Başkanı son seçimlerde sadece memurlar tarafından yapılmaya başlandı. Sadece Sandık Memuru ve Müşahitler için memur olmadan da başvuru yapabilirsiniz.

Seçimlerde Müşahit olarak görev alacaksanız sadece 1 yevmiye ücret ödemesi alacağınızı unutmayın.

2017-secim-odemeleri

Başvurular kimlik sahibi tarafından yapılmalıdır. Kısa bir form doldurularak memur yada sandık kurulu başkanı olabilirsiniz. Genellikle tüm başvuran kişiler sandık görevlisi yapılmaktadır. Fakat ilk görev alacaksanız kurul üyesi olarak görevlendirile bilirsiniz. Fakat 1 den fazla seçimde görev almışsanız memur üye yada başkan olabilirsiniz.

31 Mart 2024 Yerel Seçiminde Görev Alacakların Ücretleri :

31 Mart 2024 Yerel Seçim Sandık Kurulu Başkanı 2166 TL
31 Mart 2024 Yerel Seçim Sandık Kurulu Memur Üye 1444 TL
31 Mart 2024 Yerel Seçim Sandık Kurulu Üyeleri 722 TL

2017-referandum-ucretleri-ve-baskan-ucretleri

Tabi ki yukarıdaki ücretleri alabilmeniz için bazı şartlar mevcut. Öncelikle İlçe seçim kurullarının eğitimlerine katılmanız gerekmekte. Eğitime katılan her görevli 1 gündelik fazla alır. Seçim eğitimi denmektedir fakat genellikle herkes gelir imzasını atar ve çıkar. Pek eğitim verildiği söylenemez . Fakat Sandık başkanları eğitime kesinlikle girmesini tavsiye ediyoruz. Çünkü başkanların üzerindeki yük çok fazladır. Memur ve Kurul üyeleri ise başkana nazaran daha kolay görevleri vardır.

2017-referandum-ucretleri

31 Mart 2024 Yerel Seçiminde görev alma başvuruları tarihi 1 Şubat 2024 tarihinde başlayacak. Başvuruların Şubat ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Yeterli sayıya ulaşan ilçe müdürlükleri alımı durdurma hakları vardır.

Ülke için hayırlı olacak bir karar çıkması dileğiyle.

Seçimde provakasyonculara , seçime gölge düşürmeye çalışacak kişileri kesinlikle polis ekiplerine bildirmelisiniz. Seçimden ne sonuç çıkarsa çıksın adil ve sorunsuz bir seçim olması için sandık görevlilerinin ellerinden geleni yapması gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.