2016 Yeni Kia Soul Fiyatı ve Teknik ,Yeni Teknolojik Özellikleri

2016 Yılının En Dikkat Çekici Modellerinden Biride Kia Soul… Enerjik ve Haylaz Bu Otomobil Sizin Yaşam Tarzınızı Değiştirecek….

Şehrin yepyeni haylazı sloganlarıyla tanıdığımız Kia’nın yepyeni yeni sezon modelleri içerisinden Kia Soul, yenilenen pek çok özelliği ile karşımızda ve hakikaten de ailenizin ve sizin harika anılarınızın haylazı olmaya aday. 2016 yepyeni Kia soul nitelikleri, 2015 teki kazandığının başarının üst kısmına teknolojinin yakından takip edilmesiyle geliştirilmiş ve bu yılın bütün yeniliklerine ayak uydurarak ve rahatlığınız ön tasarıda tutularak tasarlanmış.

Kia Soul Performans

1.6 L motor seçeneği motor seçeneğini n kullanıldığı yepyeni Kia Soul, 4 silindir CRDI motor tipine 1.582 cc motor hacmine sahip. 136 /4.000 Ps/d/d en yüksek kuvvet ve 300 / 1.750-2.500 kgm/d/d en yüksek tork ise performans değerlerinden meydana gelen motorun çap ve strok değerleri ise 77,2×84,5 halinde tasarlanmış.

Maksimum hızı 182 km. meydana gelen 1.6 CRDI 7 ileri DCT motorun petrol kullanımı ise şehir içi ve şehir dışı olarak aşağı yukarı 100km. de 5.2 olarak öngörülüyor.

Fren tipi olarak ABS ve ESP gibi son teknoloji sistemlerinden faydalanılmış ve önde hava soğutmalı disk kullanılmış.

Güvenlik donanımları

Motor kilitleme sistemi başka bir deyişle immobilizer, EBD destekli fren sistemi, HAC başka bir deyişle yokuş kalkış sistemi, ESP başka bir deyişle elektronik balans yazılımı, BAS fren dayanak sistemi, VSM başka bir deyişle ESP’li otomobil balans idare sistemi, ESS ivedi fren sinyali ve TCS patinaj kısıtlama sistemi ile teknolojik olarak meydana konulan güvenlik donanımlarının yanında, yan ve perde gökyüzü yastıkları, genç güvenlik kilidi, etkin yer başlığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit ile de klasik güvenlik donanımları tasarımda bulunuyor.

Yenilikçi iç ve harici donanımlar

Yenilenen Kia Soul nitelikleri içinde sadece teknik özellikler değil dizayn nitelikleri de uyarı çekiyor.

Dış tasarımda bulunan parlak ön ızgara, krom kapı lambaları ve ek olarak kocaman stop lambaları yollarda görülebilirliğinizi arttırıyor. Supervision gösterge oturumu, otomatik klima sistemi ve dokunmatik rengarenk ekran tasarımı ise iç donanımda kullanılan teknolojik tasarımlar içinde bulunuyor.

Kahverengi, kara, mavi, kırmızı ve titanyum gri metalik nitelik tercihleri ile zevkinizi meydana koymanıza olanak imkanı sunan çeşitli nitelik alternatifleri şu anki.
Panaromik sunroof ile ek olarak neşeli bir sürüş ve tavan rayıyla de ek olarak kolay yolculuklar yaşayabilirsiniz.

2016 Yepyeni Kia Soul Ülkemizdeki Fiyatı :94.500 TL

Kia Soul Fotograf Galerisi:

kia-soul-2016-ic-tasarim

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.