Adana Mersin Hızlı Tren Saatleri 2024 ,Bilet Fiyatları ve Çalışma Saatleri

Adana Mersin Tren Bilet Fiyatları 2024 Nedir? Adana Mersin Tren Sefer Saatleri Neler? Adana Mersin Arası Sabah İlk Tren Seferi Saat Kaçta? Mersin Adana Treni Gece En Son Kaçta? Türkiye’nin En Çok Kullanılan Tren Hattı Olan Mersin Adana Tren Hattı İle İlgili Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Adana Mersin Arası Devlet Demir yollarının en çok kullanılan hattıdır. Yaz kış dönemi fark etmeden Adana Mersin Seferleri sabah 6:00 da başlar.  23:15 ‘e kadar devam etmektedir. Mersin Adana Arası Tren seferleri gece son seferi 22:30 ‘da yapılmaktadır. Toplamda Gün içinde karşılıklı 28 sefer yapılmaktadır. Adana Mersin arasında 9 tren istasyon durağı bulunmaktadır.Tren istasyon durak merkezleri Adana, Şakirpaşa, Şehitlik, Zeytinli, Yenice, Tarsus, Huzurkent, Taşkent, Karacailyas, Tırmıl , Mersin’dir. Adana Mersin Tren biletleri internet üzerinde yada ileri ki bir tarihe alma işlemi yapılmamaktadır.

Bu nedenle seyahat günü tren istasyonlarından biletinizi temin edebilirsiniz. genellikle çok kalabalık olmaktadır. Bu nedenle Tren saatlerinden ortalama 15 dk önce tren istasyonlarında olmanız sizin için avantaj olacaktır. Hızlı tren seferleri ise ara duraklarda durmadan Adana arasında hizmet vermektedir.

Adana Mersin Arası Tren Seyahat Süresi  Ortalama 45 Dk Sürmektedir.

Adana Mersin Bilet Fiyatları 2024

Adana Mersin 2024 Bilet Fiyatları : Tam : 70 TL Öğrenci : 50 TL Gidiş Dönüş Bileti : 120 TL

Adana Tarsus 2024 Bilet Fiyatları : Tam : 70 TL Öğrenci : 50 TL Gidiş Dönüş Bileti : 120 TL

Adana Yenice 2024 Bilet Fiyatları : Tam : 70 TL Öğrenci :50 TL Gidiş Dönüş Bileti : 120 TL

Adana Mersin 2024 Abonman (Aylık) : Tam : 1200 TL Öğrenci : 1140 TL

Mersin İskenderun 2024 Bilet Fiyatı : 126. TL

Adana Mersin Arası Yolculuk

Adana Mersin Tren Saatleri 2024 Güncel Liste

Mersin Adana Tren Saatleri 2024 Güncel Liste

Mersin Adana Tren Saatleri TCDD  sitesinden alınmıştır. 2024 Güncel Saatlerdir.

Yorumlar
  1. Çağlar yilmaz dedi ki:

    Haber için teşekkürler. Hergun Adana Mersin arasında gidip geliyorum. Saatler çok önemli. Mersin Adana tren çalışma saatleri için hergun sitenize giriyorum. Çok sağolun birebir doğru saatler.

  2. Kazım aktan dedi ki:

    Adana Mersin hızlı tren saatleri çok doğru vermişsin iz. Teşekkürler. Fakat trenler biraz pis lütfen gerekli yerlere iletin. Mersin Adana trenlerine ek seferler duzenlense iyi olur. Bazen çok kalabalık oluyor.