Ağız Ve Kötü Nefes Kokusunu Yok Eden En Etkili İlaçlar

Aslında Tüm İnsanların Büyük Sıkıntılarından Biridir Ağız Kokusu… Ağız Kokusu Bazen Boşanmaya Kadar Giden Sorunlar Başa Açabilir. Şirket Çalışanlarında da En Büyük Sıkıntılardan Biridir Ağız Kokusu… Ağız Kokusu Nasıl Geçer? Ağız Kokusunun Çözümü Nedir? Ağız Kokusu İçin En Etkili İlaç Hangisidir? Tüm Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Ağız kokusu kimi insanlar için oldukça kötü bir durum olarak nitelendirilebilir. Tamamen kronik olarak ya da çeşitli sebeplere bağlı olsak ortaya çıkmış olan ağız kokusu, insanlarla korkarak iletişim kurmanıza neden olmaktadır. Ağız kokusunun birden çok nedeni olabilmektedir. Hal böyle olunca pek çok kişi bu durumdan etkilenmekte ve bu durumun çözüm yollarını araştırmaktadır. Gerçekten de piyasada bulunan çeşitli ürünler ile beraber bu kokudan kurtulmanız son derece mümkün olarak dikkat çekmektedir. Siz de aşağıda önereceğimiz yöntemler ve Ağız kokusunu yok eden en etkili ilaç isimleriyle bu sorundan kurtulabilir ve sağlıklı bir nefese kavuşabilirsiniz.

agiz-kokusu-giderici-sprey-fresh-white

Fresh White

Fresh White ağız kokusu spreyi sigara kullanımı, mide problemleri veya açlık dolayısıyla ağız kokusu problemleri yaşayan kişilere tavsiye edebileceğimiz bir ağız bakım spreyidir. Çeşitli bitki özlerini içeren bu doğal ağız bakım spreyi sayesinde insanlarla korkarak iletişim kurmayacaksınız. Kullanıldığı andan itibaren verdiği ferahlık hissi ile adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Fresh White içeriğinde barındırmış olduğu B6 VE E vitamini ile ağzınızı tüm gün ferah tutacak. Bir haftalık kullanım sonucunda ağız kokusunda etkin bir azalma görüleceği söyleniyor. Birçok ilacın ph seviyelerinin yüksekliği sebebiyle yarattığı sorunların aksine Fresh White ağız sağlığına zarar vermeyecek bir PH seviyesinde tutulmuştur. Ağız kokusu giderici özelliği ve günlük kullanımda ki rahatlığı sebebiyle Fresh White ağız kokusu spreyini kesinlikle öneriyoruz.

agiz-kokusu-giderici-pharmol
Pharmol Ağız Kokusu Giderici Gargara

Ağız kokusu problemlerinize Pharmol ağız kokusu giderici gargara ile veda edeceksiniz. Pharmol ağız kokusu giderici gargarayı diğerlerinden ayıran önemli özelliklerinden birisi hastalara sunmuş olduğu alkolsüz ve 200ml çinko kloritli seçenek. Hastalar bu iki seçenek içinden kendilerine uygun olanı seçebilmektedir. Pharmol bir gargara olduğundan dolayı herhangi bir yan etki göstermemektedir. Kullanım olarak da yemeklerden sonra kullanılması önerilmektedir. Önerilen kullanım şekli ve süresiyle kullanıldığı zaman kısa sürede fark görülecektir. Buna ek olarak her iki gargarada da ortak olan nokta içerdiği anti septiklerle yalnızca diş eti ve çevresinde ki bakterileri öldürmesi değil dil üzerinde bulunan bakterileri öldürmesi ve komple ağız bakım sağlığına yardımcı olmasıdır. Bu çok yönlü ağız bakım sağlığa yardımcı Pharmol ağız bakım giderici gargarayı tüm ağız kokusu problemi yaşayan hastalara tavsiye ediyoruz.

Freshies-Ağız-Kokusu-giderici
Freshies Ağız Kokusu Giderici Kapsül

Ağız kokusu problemini mide rahatsızlığı dolayısıyla yaşayan hastaların tercihleri Freshies ağız kokusu giderici kapsül. Freshies ağız kokusu giderici kapsül yola ağız kokusu kökünden bitirmek mottosu ile karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz gibi ağız kokusu problemi yaşayan hastaların bir çoğu mide rahatsızlığı münasebetiyle bu rahatsızlığı yaşıyor. Freshies karşımıza kapsül ile düzenli kullanım sonucunda bu rahatsızlığın kaynağından başlayarak çözüleceğini iddia ediyor. Kapsül içerdiği nane, kekik ve maydanoz sayesinde ağız kokusu rahatsızlığı yaşayan hastalara doğal çözüm olanağı sunuyor.

CB12 Ağız-kokusu-giderici

CB12 Ağız Kokusu Giderici Gargara

CB12 bir ağız kokusu giderici gargaradır. Etki süresi olarak CB12 uzun süreli bir etki göstermektedir. Saat bazında ise 12 saatlik uzun bir etki gösterir. Günlük hayatın koşuşturması içerisinde 12 saatlik bir etki süresi gerçekten tatmin edicidir. CB12’yi diğer ağız kokusu giderici ürünlerden ayıran özelliği dünyada yalnızca bir adet bulunan kromatografi adlı cihaz ile özel olarak değerlendirilip belgelenmiş olmasıdır. CB12 içermiş olduğu florür ile ağız kokusunun giderilmesine yardımcı olur. Birçok kişi diş fırçalamadan sonra CB12’yi kullanmaktadır. Diş fırçalamanın hemen ardından kullanıldığı zaman çift etki sağlamakta çürümeyi geciktirici bir rol de üstlenmektedir. Kullanım şekli olarak yarım veya bir dakika olarak ağız da çalkalayın ve daha sonra tükürün. Etki süresi 12 saat olduğundan dolayı günde bir kere kullanabilir veyahut 24 saatlik tam bir gün koruma için günde 2 kere kullanabilirsiniz.

 Buccotherm-Ağız-Bakım-Spreyi

Buccotherm Ağız Bakım Spreyi

Buccotherm ağız kokusuna karşı ve ağız bakım sağlığınıza yardımcı olması için kullanabileceğiniz bir bakım spreyidir. Sprey tamamında içerdiği Castera Verduzan doğal kaynak suyu ile ağız kokusuna doğal bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Buccotherm doğal-termal kaynak suyundan üretildiği için günlük hijyen uygulamaları için oldukça uygundur.  Ağız kokusunun giderilmesine yardımcı olasının yanında anti bakteriyel özelliği de vardır. Buccotherm ağız bakım spreyinin genel özelliklerini saymak istersek eğer genel olarak ağız kuruluğunu giderir, diş aralarını temizler, ağız içi hijyeni sağlar, ağız içerisinde tahriş olan bölgeleri rahatlatır. Kullanım zamanı olarak gün içerisinde diş fırçalamadan sonra yardımcı bir araç olarak kullanılması önerilmektedir. Birkaç dakika ağız içinde bekletilir. Yutulabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.