Anal Fissür (Makat Çatlağı) Evde Bitkisel (Denenmiş En Başarılı Kesin Çözüm)

Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi,En iyi Makat Çatlağı Kremi, Makat Çatlağı Nasıl Tedavi Edilir?, En İyi Makat Çatlağı Doktoru, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Evde Bitkisel Tedavi, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Kesin Çözüm Hakkında Tüm Detaylar Haberimizde…

Günümüzde en çok artan hastalıkların başında artık Anal Fissür (Anal Çatlak) gelmekte. Aslında neredeyse 10 sene önceye kadar 100 kişiden 1 kişide görünen bu hastalık günümüzde neredeyse 100 kişiden 6 ‘sında görülmeye başladı. Aslında Anal Fissür (Anal Çatlak) genellikle katı ve posasız özellikle de baklagiller tüketiminin az olmasından dolayı yaşanan bir hastalık. Tabi ki sağlıksız ve Fast Food beslenmede en büyük etken. Ayrıca bilinçsizce çiftçilerin kullandıkları kimyasal maddelerde bu hastalığın artmasının diğer büyük nedeni. Vücudun gerek duyduğu besinler tüketilmediğinde kabızlık ortaya çıkmakta. Kabızlık sonucunda ise anal bölgede dışkı çıkışında yırtılma ve çatlamaların meydana gelmesi durumu Anal Fissür (Anal Çatlak) olarak adlandırılır. Anal Fissür (Anal Çatlak) iyileşmesi en zor hastalıklardan biridir. Bölge devamlı nesli ve ıslaktır. Kaslar devamlı hareket halindedir. Bu nedenle iyileşme süreci uzun ve zahmetlidir.

Her kabız olan tabi ki Anal Fissür (Anal Çatlak) hastalığı olacak diyemeyiz. Fakat Anal çatlak hastalığının en büyük sebebi kabızlıktır.

Anal Fissür (Anal Çatlak) Nasıl Anlaşılır?

Anal Fissür (Anal Çatlak) anlamak basittir. Genellikle Anal Fissür (Anal Çatlak) görünen hastalarda gaz çıkarırken ve dışkılama durumunda acı hissedilmektedir. Ayrıca dönem dönem iltihap nedeniyle kanlı bir şekilde dışkılama olabilir. Bazı durumlarda iç çamaşırında kan görüşmesi mümkündür. Doktor muayenesi ile tam teşhis konur. Fakat özel bir bölge olduğu için genellikle doktora pek fazla gidilmemektedir. Fakat kesinlikle zaman geçirmeden doktor tarafından gerekli tetkiklerin yapılması sağlığınız açısından önem taşır.

Anal Fissür (Makat Çatlağı) Ameliyatı Kesin Çözüm müdür?

Anal Fissür (Anal Çatlak) ameliyatları için kesin çözümdür demek doğru olmaz. Özellikle kronik Anal Fissür hastalarından ameliyattan sonra tekrarlamalar yaşandığı görülmüştür. Anal Fissür ameliyatı en kısa ameliyatlardan biridir. Anal Fissür ameliyatı süresi ortalama 20 dakika civarındadır. Lokal anestezi ile yapılmaktadır.

En İyi Makat Çatlağı Kremi

Anestol Pomad en etkili makat çatlağı kremidir. Fakat çatlağın başlangıç evresinde en çok etkisini gösterir. Tüm eczanelerden reçetesiz olarak alabilirsiniz.

Anal Fissür (Makat Çatlağı) Evreleri

Anal Fissür (Anal Çatlak) ilk evresi ilaçla tedavi edilmesi gereken evredir. Bu dönemde doktorunuzun verdiği ilaçları kullanmanız gerekmektedir. Yeme alışkanlıklarınızı posalı ve tamamen baklyat ağırlıklı yapmanız gerekir. İlaç ile sonuç alınamayan evre ise ikinci evredir. Bu evrede makat bölgesine botoks yapılarak çatlak iyileştirilmeye çalışır. Bu evre de işe yaramazsa son seçenek Makat Çatlağı Ameliyatıdır.

Evde Denenmiş Bitkisel Makat Çatlağı Tedavi Yöntemi

Makat çatlağı herkesin başına gelebilecek tehlikeli ve hayat kalitesini düşüren bir hastalıktır. Fakat ilaçlarla bir çözüm bulmak çok zor. Bu nedenle bitkisel yollara başvurmak gerekiyor. Denenmiş ve başarılı olmuş en iyi yöntem ise ısırgan otu lapası yöntemi. Bu yöntemi deneyen herkes bu makat çatlağı belasından kurtulduğunu dile getirmekte.

Yapılışı:

Öncelikle 5 yemek kaşığı ısırgan otunu 1 bardak su ile kaynatın. Ortalama 10 dakika kadar ısırgan otunu kaynar suda haşlayın. Isırgan oto lapa hale gelecektir. Bir tülbent ile süzdüğünüz ısırgan otunu makat bölgenize 15 dakika ile 1 saat duracak  şekilde bastırınız. Haftada 3 kez bu işlemi tekrar etmeniz gerekmekte. Özellikle içerideki iltihabı temizleyecek ve içeride bulunan şişlikleri indirecektir. İşlem sonrasında içeride bulunan apsenin patlaması ile kan çıkabilir. Bu durumda korkulacak bir durum yoktur.Bu bitkisel yöntem sayesinde Ortalama 2 hafta içinde Anal Fissür’den kurtulacaksınız.

En iyi Anal Fissür (Makat Çatlağı) Doktoru

Makat çatlağı konusunda uzmanlaşmış ve kesinlikle bu hastalıktan sizi kurtaracak Türk Doktorlarının başında Prof. Dr. Cemalettin CAMCI ‘dır. Kendi muayenehanesinde teşhis koymaktadır. Ayrıca neredeyse yüzlerce başarılı ameliyata girmiş olan Prof. Dr. Ömer BENDER ‘i inceleyebilirsiniz.

Yorumlar
  1. Ali seymen dedi ki:

    Isırgan otu taze mi olacak kurutulmuş mu