Android & iOS Hazır Mobil Uygulama ve Oyun Satan Siteler

Hazır Mobil Uygulama Nereden Bulunur? Hazır Mobil Uygulama Satan Siteler ,Hazır Mobil Uygulama ve Oyun Kodları Alınan Siteler Neler? Mobil Uygulama ve Oyunla Para Kazanma… Geleceğin Mesleği İle İlgili Tüm Ayrıntılar

Artık devir mobil  uygulama devri. Mobil uygulamalardan para kazanmak hazır android ve ios uygulama ve oyun almak için bir çok site kurulmakta. Bu sitelerde satılan uygulama ve oyunları alarak çok az bilginiz ile ufak değişikliklerle app store yada google play’ de uygulamanız olabilir. Mobil uygulama ile para kazanmak aslında şu an yapılacak en kolay işlerden biri. Mobil uygulamayı hazırlayın google play ve app store a ekleyin belli dönemlerde biraz adwords reklamı verin ve kazanmaya başlayın.

Peki hiç bir yazılım bilginiz yok fakat uygulamanızı alıp yayınlamak istiyorsunuz. bu durumda da yazılımcılar devreye giriyor. 50 TL ile 200 TL arasında aldığınız  uygulama yada oyunları re skin (uygulama üzerinde renk yazı ve oynamalar) yaparak oyun yada uygulamaları özgün hale getirerek google play ve app store’a eklenebilmesini sağlayabilirler.

Bir çok webmaster forumunda bu arkadaşlarla irtibata geçebilirsiniz. İnternet üzerinde uygulama ve oyun satın alabileceğiniz aslında onlarca site var. Fakat bunlardan en mantıklısı ve en çok çeşit bulabileceğiniz adresler codecanyon.net , chupamobile.com, meetsource.comsellmyapp.com gibi sitelerdir.

Kaynak dosyaları ile alıp geliştirebileceğimiz oyun ve uygulama satan siteler ;

Codecanyon.net Hazır Mobil Oyun ve Uygulama Satış Sitesi:

Hazır Uygulama veya Oyun Almak için ilk tavsiyemiz https://codecanyon.net/category/mobile sayfası. Bu sayfadan önce kayıt olup daha sonra aklınıza yatan uygulama yada oyunu satın alabilirsiniz. Satın alma işleminden sonra size oyun yada uygulamanın  kodlarını resimlerini ve tüm detaylarını indirme linki olarak verilecek. Bundan sonrası yazılım bilginize kalıyor. Yukarıda da dediğim gibi yazılım konusunda bilginiz yoksa Reskin yapabilecek bir yazılımcı ile anlaşmanız gerekiyor. aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi mobile bölümünde tüm uygulamalar ve oyunlar listelenmektedir. Yan taraflarında fiyatları yazar.

Beğendiğiniz oyun veya uygulamaya tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekranda uygulamanın tanıtımı bulunur. Genellikle açıklama kısmında uygulamanın demo hali link şeklinde bir çok uygulamada verilir. Beğendiğiniz uygulamanın açıklamasında demo yoksa bunu kullanıcıya yazarak isteye bilirsiniz. Buy Now kısmına basarak ta uygulamayı satın alabilirsiniz.

 

Chupamobile.com Hazır Mobil Oyun ve Uygulama Satış Sitesi:

Öncelikle kaliteli ve özgün bir çok hazır oyun ve uygulama chupamobile sitesinde bulunmaktadır. Tek sıkıntı diğer satış sitelerine göre biraz pahalıdır. Aynı oyunu codecanyon’da yarı fiyatına bulabilirsiniz. Fakat bazen o kadar özgün oyunlar ve uygulamalar çıkabiliyor ki parasına değmekte. Buradan alacağınız tüm uygulama ve oyunları reskin yaparak kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Siteye üye olduktan sonra istediğiniz uygulama veya oyunun içine girin sizi 3 tane seçenek karşılayacak.

Single App License = Tek kullanımlık Lisanstır.
Multiple App License = Çoklu kullanım için alınan lisanstır.
Reskin & Launch Service = Reskin işlemini satan kişi tarafından yapılmış özgün google play yada app store ‘a yüklenmeye hazır uygulamadır.

Yukarıdaki seçeneklerden Single App License (kendiniz için alacaksanız tek kullanım) seçildikten sonra uygulamayı sepete ekleyip alabilirsiniz.

Gamegorillaz.com Hazır Mobil Oyun Satış Sitesi:

Yukarıdaki satış siteleri haricinde sadece oyun satan gamegorillaz ise bazen çok uygun fiyatlara satış gerçekleştirmekte. Örneğin 100 dolarlık oyun 1-2 günlüğüne 10 dolar gibi seviyelere düşmekte. Oyun uygulaması düşünüyorsanız kesinlikle arada Gamegorillaz.com ‘a bakmakta fayda var.

Diğer hazır uygulama ve oyun satan siteler;

  1. www.sellmobiapp.com
  2. www.appsfresh.com/app-source-code
  3. www.assetstore.unity3d.com/en/
  4. www.appresk.in
  5. www.dovemobi.com/marketplace/app-list/popular
  6. www.xlus.com/shop/
  7. www.app-trader.net/listings/listedApps
  8. www.selltheapps.com/source/buyapps.php
  9. www.codester.com
  10. www.myapptemplates.com
  11. www.fliptopia.com
  12. www.binpress.com
  13. ww.sellmysourcecode.com
  14. www.appstycoons.com
  15. www.projectemplate.com
  16. www.apkacode.com
Yorumlar
  1. Alper kartal dedi ki:

    Selamun aleyküm. Ben gamegorillazdan oyun almak istiyorum ve onu google planda yayınlamak istiyorum. Ne yapmam lazım o oyunu nasıl sahiplenebilirim. Rica etsem eğer instagram varsa atabilir misiniz ordan konuşalım. Çünkü bu işe adım atmak istiyorum