Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi Fiyatı 2024 ,Yorumları ve Öncesi Sonrası Fotoğraflar

Türkiye’nin En İyi Saç Ekimi Doktoru Koray Erdoğan Hakkında Tüm Detaylar. Dünyada En Çok Tanınmış ve En Başarılı Saç Ekimi Doktorlarından Biri Olan Koray Erdoğan Kimdir? Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi Fiyatları 2024 Nedir? Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi Öncesi Sonrası Fotoğrafları ve Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi Merkezinde Saç Ekimi Yaptıranların Yorumlar… Tüm Detaylar Özel Haberimizde…

Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi

Türkiye’nin hatta Dünyanın en tanınmış saç ekim uzmanı olan Koray Erdoğan Türkiye’nin gururu olmakta. Sadece Türkiye değil dünyanın bir çok ülkesinden insanlar saç ekimi yaptırmak için Asmed Hair Center Koray Erdoğan‘ın yolunu tutmakta. Saç ekimi konusunda dünyadaki en başarılı doktorların başında gelmektedir dersek yalan olmaz. Saç ekimi işlemlerini tamamen kendisi gerçekleştirmektedir. Saç çizgisinin belirlenmesi ,anestezi iğneleri, saç köklerinin alınması ve saç köklerinin nakli aşamalarının hepsini kendisi ve hemşire ekibi ile birlikte yapmaktadır. Koray Erdoğan saç ekimi konusunda çok fazla talep nedeniyle saç ekimi yaptırmak için randevu almak şart. Fakat son derece başarılı bir saç ekimi yapacağına emin olabilirsiniz. Tek seansta 5.000 üzeri Greft saç ekimi yapan ilk doktordur.

 Dr. Koray Erdoğan’ın Türk müşteri sayısı %10 civarındadır. Geri kalanı Yabancı Hastalardan oluşmaktadır. Asmed Hair Center Koray Erdoğan randevu aldıktan sonra saç ekimi işlemine uygun iseniz ortalama 6-7 ay civarında sıra gelmektedir.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Kimdir?

Kısaca Dr. Koray Erdoğan’dan bahsetmek gerekirse ; 1968 Bursa Gemlik Doğumlu. Hacettepe Tıp Fakültesinden mezun. İlk Görev yeri Marmara Üniversitesi Göğüs Cerrahisi. 2001 yılında kendi ASMED Saç Ekim Merkezini kurdu. Avrupa , Amerika ve Dünyanın bir çok bölgesinde konferans ve seminerlere katıldı.Güler yüzlü eğlenceli hayatı yaşamayı seven biridir. Üye olduğu dernekler ; ESHRS Avrupa Saç Üretimi Derneği ,IAHRS Uluslararası Saç Ekimi Restorasyon Cerrahları Birliği, Dünya FUE Enstitüsü

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Fiyatları 2024

Dr. Koray Erdoğan yukarıda da bahsettiğimiz gibi sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın tercih ettiği ve güvendiği bir doktor. Haliyle fiyatlar maalesef diğer doktorlara göre biraz pahalı. Asmed Hair Center Koray Erdoğan saç ekimi fiyatları greft başına 2 Euro ile 2.5 Euro arasında değişmekte. Kabaca hesaplamak gerekirse 3000 Greft saç ekimi için 6.000 Euroyu gözden çıkarmak gerekiyor. Saçsız alanınız çok ise ortalaam 4000 Greft ekileceğini düşünürseniz ortalama 9000-10000 Euro bulacaktır. Tabi ki bu rakamlar yurt dışı müşterileri içindir. Türkiye’deki saç ekimi yaptıracak hastalar için ödeme kolaylıkları ve indirimler sunulmaktadır.

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Saç ekimi Süreci

Asmed Hair Center Koray Erdoğan’da saç ektirmeye karar verdiniz. Peki aşamaları neler? Öncelikle ilk aşama randevu almanız . Ortalama 1 hafta içerisinde size randevu verilmekte. Randevu gününüzde direk olarak Dr. Koray Erdoğan ile görüşüyorsunuz. Saç yapınızı ,saç teli karakterinizi inceliyor. Saç ekimine uygun iseniz size ortalama 5 ile 7 ay arasında bir gün veriliyor. Koray Erdoğan’ın genellikle ilk 5-6 ayı maalesef dolu olmakta. Daha sonrasında randevu günü geldiğinde sabah Asmed Hair Center ‘ın yolunu tutuyorsunuz.

İlk gittiğinizde bol bol kafanızın ve saçlarınızın resimleri çekiliyor. Tamamen teknoloji kullanılıyor ve Bilgisayar programları sayesinde saç köklerinizin yakınlığı kalitesi ölçülüyor. Daha sonrasında Koray Erdoğan tarafından saç çizginiz belirleniyor. Bu işlemden sonra sizi traş odasına alarak saçlarınızı 1 numaraya vuruluyor. Daha sonra bu halinizin de bir kaç resmi çekiliyor. Daha sonra saç ekimi işlemi için odaya alınıyorsunuz. Anestezi işleminden sonra saç kökleri alınıyor ve sonrasında saç ekimi işleminiz bitiyor.

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Yorumları

Dr. Koray Erdoğan için internetten derlediğimiz yorumlara gelirsek kesinlikle kötü yorum bulamadık. Kendisi hakkında tek kötü olabilecek yorum fiyatlarının diğer saç ekimi fiyatlarından biraz daha yüksek olması. Fakat saç ekimi konusunda Türk ve Yabancı hastalar kesinlikle çok memnun ayrılmışlar. Çok fazla Türk hastası olmadığından dolayı yabancı hastalarında yorumlarını inceledik fakat hiçbir kötü yorum bulamadık. Ayrıca donör bölgesinde çok iyi alım yaptığı ve daha sonrasında ense ve kulak üstü belgelerinde hiç iz kalmadığı konusunda bir çok olumlu yorum bulunmakta.

Asmed Hair Center Dr. Koray Erdoğan Saç Ekimi Öncesi Sonrası Fotoğraflar

36 yaşında neredeyse tüm tepe bölgesi kel. 5009 grafts saç ekimi 


48 Yaşında Saç Ekimi Toplam 3017 grafts FUE  Tekniği 


Yaş 33 Saç ekimi Toplam 2500 grafts  


Yaş 35 Saç Ekimi 5500 grafts

Yukarıdaki verilen bilgiler kesinlikle reklam amaçlı verilmemiş. Hem ülkemizi tanıtan başarılı bir doktor hemde Saç Ekimi konusunda Dünyanın saygı duyduğu bir doktor olduğu için haberi yapılmıştır.

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Yorumlar
  1. Koray dedi ki:

    Koray beyde saç ekimi yaptırmak istiyorum. Fakat bir türlü sıra gelmiyor. Hep öncelik yabancı hastalar. Bence Koray Erdoğan saç ekimi konusunda turklerede zaman ayirmali.

  2. Mehmet Tunçay dedi ki:

    Randevu