Ünlü Astrolog Filiz Özkol 2016 Yılı Çok Özel Burç Yorumları

Ünlü Astrolog Filiz Özkol 2016 yılını sizler için çok özel bir değerlendirme yaptı. 2016 yılında sizleri aşk para mutluluk evlilik bekleyen en varsa sizler için yorumladı. Sadece Türkiye’nin en ünlü Astrolojlarından Filiz Özkol burç yorumları konusunda son derece başarılı bir astroloji uzmanıdır.Filiz Özkol sizin için 2016 yılında Koç , Boğa , İkizler , Yengeç , Aslan , Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak , Kova , Balık Burçlarını özel teknikleri ve çok özel güçleri ile yorumluyor.

Filiz Özkol 2016 Aşk Para Sağlık Evlilik tüm Yönleriyle Burç Yorumları:


2016 Yılı Filiz Özkol Koç Burcu Yorumları:

Koç burçları bu sene aşk hayatında mutlu bir döneme girecekler. Kariyer konusunda muhteşem bir gelişme yaşayacaklar.Çevrenizde yüksek enerji sahibi insanlardan çok faydalanacaksınız. Yabancı bir ülkeye seyahat edebilirsiniz. Bu sene eğitime çok önem vereceksiniz. Bu sene içinde evliler boşanma yaşayabilir. Yılın ilk 10 ayı çok parlak geçecek.


2016 Yılı Filiz Özkol Boğa Burcu Yorumları:

Boğa burçları kendileri ile ilgili çok büyük değişiklikler yaşayabilir. 3 yıldır yaşadığınız gerilimli dönemden 2016 yılında kurtulacaksınız. Bu sene işleriniz çok iyi gidecek çok çalışacaksınız. Eylül ayına kadar sosyal ilişkileriniz son derece iyi olacak. Evlenip yurt dışına taşınma ihtimaliniz var. Boşanan boğalar bu sene tekrar evlenebilir. Maddi açıdan çok rahat bir sene geçireceksiniz.


2016 Yılı Filiz Özkol ikizler Burcu Yorumları:

İkizler bu sene kendilerini bulacaklar. İkizler geçen evlilik konusunda çok şanslılardı. Bu sene de evlilik görülmekte.Kişiliğinize çok önem vereceksiniz. Kariyer için eğitim ve yurt dışı seyahatlerine gidebilirsiniz. Hayatınızdaki insanlarla daha eğlenceli bir sene geçireceksiniz. Aşk konusunda hayat size son derece cömert davranacak. Ailevi sorunlarınız olabilir bunları sakinlikle çözerseniz ortadan kalkacak. Zorlandığınız konularda artık daha güçlü olacaksınız.


2016 Yılı Filiz Özkol Yengeç Burcu Yorumları:

Çok duygusal bir 2016 yılı yaşayacaksınız.Parasal konularla ilgili bu sene sorunlar yaşayabilirsiniz. 2016 yılında ev alabilirsiniz değiştirebilirsiniz yada taşınabilirsiniz. 7 Marttan sonra çok daha güzel günler sizi bekliyor. Kariyer ve işinizle ilgili gelişmeler Ağustos ayından sonra çok daha rayına oturacak ve istediğin gelişmeler yaşanacak. aşk yerine mantığınız çok daha ağır basacağı bir yıl olacak.


2016 Yılı Filiz Özkol Aslan Burcu Yorumları:

Oldukça özel ve farklı bir 2016 yılı sizleri bekliyor. Bu sene diğer burçlardan daha şanlı olacaksınız. Çevrenizdeki bir çok gereksiz arkadaştan dosttan kurtulma senesi bu sene. Arkadaşlarınızı azaltacak ve sadece gerçek dostlarınıza zaman ayıracaksınız. Kendinizi bu sene çok geliştireceksiniz. Bu sene çok kısmetli olacaksınız. İŞ ve kariyer konusunda son derece iyi bir dönem geçireceksiniz.


2016 Yılı Filiz Özkol Başak Burcu Yorumları:

Şans bolluk bereket bu sene size çok kısmet getirecek. Neredeyse her şey ayağınıza gelecek. Hayal ettiğiniz her şeye kavuşacaksınız. Yeni bir ev alabilirsiniz yada ev borcuna başlayabilirsiniz. Sağlık konusunda son derece güzel bir dönem olacak. Herhangi bir sağlık probleminiz görülmemekte.Çocuklarınız varsa onlarla ilgili sorunlar olabilir. Bekarlar için ani evlilik kararları verilebilir.


2016 Yılı Filiz Özkol Terazi Burcu Yorumları:

İş aşk maneviyat huzur bu sene sizleri bekliyor. İç dünyanızı temizleyeceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Bir çok terazi bu sene şehir değiştirebilir. Eğitim konusunda yeni gelişmeler olacak.Yurt dışına gidebilirsiniz. 2016 yılında sevdiğiniz yada aşkınızdan ayrılabilirsiniz. Fakat bu uzun sürmeyecek ve tekrar barışacaksınız. borçlarınız bu sene azalacak yada bitecek. Sağlık problemleriniz olabilir kilonuza dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Filiz Özkol Akrep Burcu Yorumları:

2016 Eylül ayına kadar parasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu seneden sonra uzun dönem maddi sıkıntı çekmeyeceksiniz ve eylülden sonra maddi durumunuz iyileşecek. Bu sene yeni iş fırsatları karşınıza çıkacak. Mart ayında çok güzel bir aşk sizi bekliyor. Eylül ayından sonra evlilik olabilir.


2016 Yılı Filiz Özkol Yay Burcu Yorumları:

Hayata karşı sorumluluklarınız 2016 yılında çok artacak. ailesel sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrılıklar bu sene Yay burcunun peşini bırakmayacak. Kariyerinizde doruk noktanıza ulaşacaksınız.Çevrenizde süpriz insanlar karşınıza çıkacak ve sizi çok eğlendirecek. Marttan sonra çok enerjik bir dönem sizleri bekliyor.İlişkilerinizde çok dikkatli olmalısınız. Kafanız çok karışık ve doğru kararlar veremiyorsunuz. Sakin düşünmelisiniz. Sağlık konusunda bazı problemleriniz olacak Haziran ayından sonra bu sorunlardan kurtulacaksınız.


2016 Yılı Filiz Özkol Oğlak Burcu Yorumları:

Oğlaklar bu sene aşk iş yılı olacak. Yepyeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Oğlaklar bu sene şehir değiştirebilir iş değiştirebilir ülke bile değiştirebilir. Çok değişik iş fırsatları karşısına çıkabilir. Eğitim konularına bu sene önem verecekler. Sağlık konusunda hiçbir sıkıntı görünmüyor. sadece 2016 ilk aylarında fazlasyla ayakta geçireceği hastalıklar yaşayabilirler. Meslek kariyer konusunda son derece iyi bir dönem geçirecekler.


2016 Yılı Filiz Özkol Kova Burcu Yorumları:

Kovalar 2011 yılından beri çok iyi dönemler geçiriyor.Gelişime açıklar ve kendilerini bu senede geliştirecekler. Yabancı dil öğrenebilir yada Yurtdışı eğitimi alabilir. Mart ayından sonra kova burcuna tüm kapılar açılacak. Bol para kazanacağınız bir dönem olacak. Aşk hayatınız çok sade geçecek. Evli kovalar bu sene huzurlu bir sene geçirecekler.


2016 Yılı Filiz Özkol Balık Burcu Yorumları:

2016 yılında kariyer konusunda oldukça sıkıntılı bir döneme girecekler. Kardeş yada yakın arkadaşlarla bazı kavgalar yaşayabilirsiniz. 2016 yılının Nisan ayından sonra sizi çok güzel romantik bir aşk bekliyor. Sağlık konusunda bazı sorunlarınız olabilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İyi bir diyet ile yaza girmelisiniz.


Tüm bilgiler Astrolog Filiz Özkol Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.