Avon En Sevilen Sonbahar Kış Parfümleri Ve İçerikleri

Sonbahar ve Kış Aylarında En Çok Tercih Edilen Avon Kadın Parfümleri Nelerdir?

Avon markası şüphesiz renkli kozmetikte olduğu kadar parfüm dünyasında kendini kanıtlamış ve dünyada milyonlarca insan tarafından sevilerek kullanılan bir marka olma özelliğini sürdürmektedir.Milyonlarca kullanıcıyı ve satış temsilcisini bünyesinde barındıran avon 120 yılı devirmiş ve her geçen zamanda büyüme payını arttırmaya devam etmiştir.Ürünleri sevilerek kullanılan Avon, her ay çıkarmış olduğu yeni ve birbirinden güzel ürünleriyle güzelliğe değer katmaya devam ediyor. Avon kullananlar az çok bilirler parfümlerinin birbirine benzemeyen kendine has özel kokular olduğunu ve fiyatlarının ise parfümlerin kalitelerine nazaran çok uygun olduğunu fark etmişlerdir. Ekonomik açıdan her türlü kesime hitap eden ve bu yüzden her eve giren bu markanın ürünleri, milyonlarca insan tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

Avon değince insanın aklına gelen kokular vardır. Avon kullanıcıları arasında yapılan anketlerde Avon parfümleri değince yapılan gruplandırmalar dan ilki yazın ve kışın kullanılan parfümler olmuştur. Yani kullanıcılar parfümleri kendilerine göre avon yaz parfümleri yada avon sonbahar kış parfümleri olarak ayırmışlardır. Avon sonbahar kış aylarında en çok kullanılan kadın parfümlerini sizler için araştırdık ve ortaya çıkan sonuçta harika bir parfüm grubu elde ettik.Sonbahar ve kış aylarında insanların avon parfümlerinde tercihleri içerik olarak daha yoğun ve kalıcı kokular oldu.Yaza nazaran kokularını daha az tazelemeyi ve kullandıkları parfümün fark edilir olmasını hedefledikleri de araştırmalar sonucunda dikkat çeken noktalardan oldu.

En Çok Kullanılan Avon Sonbahar-Kış Kadın Parfümleri;

IMG_20161122_103429

avon-kis-parfumleri

Avon’un en sevilen ve aynı zamanda en eski parfümlerinden olan, kullananların vazgeçemediği ve bebek kokusu diye tarif ettiği parfümü Avon Soft Musk EDT. Bu parfümde öncelikle belirtmek istediğimiz nokta şu ki EDT olması sizi yanıltmasın, oldukça yoğun ve kalıcı bir kokudur. Özellikle sonbahar kış ayları için daha uygun olmasının yanı sıra yazında kullananlar çoğunluktadır. Avon Soft Musk EDT içeriği; gül, yasemin ve ylang ylang özlerinin bir araya geldiği, sakin, sıcak, alımlı bir koku. Kalıcılığı tartışılmaz. Yoğun bir koku olmasına rağmen yumuşak ve fark edilir bir kokudur.

avon kış parfümleri 1

Avon Dreams EDP, avon’un  yeni parfümlerinden biri.Çıktığı aydan itibaren kullanıcılardan olumlu yorumlar alan bu karakteristik ve kadınsı koku sonbahar kış aylarının sevilen parfümlerinden biri oldu.Şişe tasarımı oldukça şık olan Avon Dreams EDP içeriği; erik ve okka gülünün harmanlanmasından oluşan çiçeksi ve meyveli bir koku. EDP olduğu için kalıcı ve yoğun bir parfüm. Avon kadın parfümleri zaten genelde 50 ML olarak üretiliyor. Avon Dreams EDP  de 50 ML şişede şık bir görünüme sahip kullananların tavsiye ettiği bir kış kokusu.

avon kış parfümleri 4

Avon Luck Kadın EDP 50 ML, tartışmasız bir kış kokusu. Dikkat çekici ve yoğun çiçeksi meyveli ve oryantal notaların karıştığı harika bir kış parfümü.

avon kış parfümleri 3

Avon Rare Gold EDP, Avon Rare  parfüm grubuna ait olan kadınsı ve tutkulu bir koku. Kimi kullanıcıya bal kokusunu anımsatan kimine ise leylak bahçesi gibi gelen bu parfüm avon’un eski sayılabilecek parfümlerinden biri. Koku yoğun ve kalıcı içeriğinden dolayı sonbahar kış aylarının vazgeçilmez parfümlerinden biri. Avon Rare Gold EDP içeriğinde vadi zambağı,portakal çiçeği ve amberin olduğu kendisine özel karakterli bir koku.

avon kış parfümleri 6

Avon Christian Lacroix BIJOU EDP , avon ailesine yakın zamanda katılan bir parfüm. Avon christian lacroix  serisine yeni giren bu harika koku kullananlardan tam not aldı. Kokunun içeriğindeki lüks ve zarafet resmen şişeye yansıtılmış durumda. Kullananlardan bu kokuyu tarif etmeleri istendiğinde herkeste farklı etkiler bıraktığı ve bu yorumların tek bi noktada toplanamayacağı anlaşılmıştır. Avon  christian lacroix bijou içeriği; mandalina, vanilya orkidesi, yıldız anasonu ve baharatlarla zenginleştirilen kullanıldığında zamanla kokunun kat kat açıldığı ve farklılaştığı hissedilen oldukça şık ve zengin bir koku. Kalıcı ve zevkle tasarlanmış bu koku kullanıcılar tarafından şiddetle tavsiye ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.