Avon K2 2017 Kataloğu Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Ve Teklifler

Avon K2 2017 kataloğu sevgililer gününe özel yeni ürünleri ve muhteşem indirimleri… Sevgililer Gününde Sevgilinize En güzel Hediyeler Avon 2017 K2 Sevgililer Günü Kataloğunda…

Avon k2 2017 sevgililer günü özel kataloğu ile yeni yılın bu ilk aylarında da güzelliğe değer katmaya devam ediyor. Avon kampanya 2 kataloğunda sevgililer gününe  özel teklif ve hediyeler ile sevdikleriniz size tekrar aşık olacak. Muhteşem hediyeler ve yeni birbirinden güzel ürünler ile  2017 Avon k2 kataloğunu elinizden bırakamayacaksınız. Yüzlerce ülkede milyonlarca kullanıcısı ve temsilcisi olan ve gittikçe de bu sayıyı hızla arttıran Avon dilerseniz sizlere de ulaşabilir.Size en yakın Avon satış temsilcisine ulaşmak veya avon satış temsilcisi olmak için www.avon.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Avon k2 2017 kataloğunda siz ve sevgiliniz için yeni parfümler, en sevilen avon parfümlerinde ikili kampanyalar, soğuk kış aylarında tüm cildinizi nemlendirecek ve koruyacak yeni kremler, sevgililer gününe özel paketler, kış makyajı için yeni yılın trend renklerinden oluşan makyaj ürünleri ve daha fazlası sadece Avon k2 2017 sevgililer günü kataloğunda sizler için bekliyor.

2017 Avon k2 kataloğunun  yeni ürünleri; Bu muhteşem katalogda yeni ürünler saymakla bitmeyeceği için en dikkat çekenlerinden bahsetmek isterim. Avon k2 kataloğunun ilk açılışını yeni bir parfüm çifti yapıyor. Sevgililer gününe özel Avon Alpha Kadın EDP ve Avon Alpha Erkek EDT parfümleri sizleri karşılıyor. Avon Alpha Kadın EDP içeriği; ne istediğini bilen sıra dışı kadınlar düşünülerek tasarlanmış olan bu yoğun parfümün içeriğinde canlı franbuaz, güçlü gül ağacı ve çekici hanımelinin buluşması ile ortaya çıkmış yoğun ve kalıcı bir parfüm. Avon Alpha Kadın EDP fiyatı: tanıtım fiyatı 40,95 TL.

avon k2 2017 alpha edp

Alpha Erkek EDT içeriği; istediğini elde eden sıra dışı erkekler düşünülerek tasarlanmış çekici bir erkek parfümü olan Alpha Erkek EDT parfümünün içeriğinde dinamik bergamot, ferah lavanta ve yoğun sedir ağacının karışımından oluşan ferah aynı zamanda kış aylarına uygun bir parfüm. Alpha Erkek EDT fiyatı; tanıtım fiyatı 43,95 TL. Bu muhteşem parfümleri alana yanında tamamlayıcı vücut spreyi hediye. Üsteli sevgililer gününe özel bu iki parfümü bir arada alanlar sadece 72,95 TL ödeyecekler.

avon true colour maskara

Avon’un yeni maskarası Avon True Colour Maskara. Maskarada çığır açan bir yenilikle tanışın. Bir çok maskara kirpikleri döker ve yıpratır. Avon True Nourishing Maskara iki özelliği bir arada taşır aynı zamanda hem uzatır hem besler. Avon besleyici maskara Avon True Colour Maskara fiyatı; 16,50 TL.

Avon K2 2017 Sevgililer Günü Özel Kataloğu (20 Ocak-17 Şubat)
(Katalog yükleniyor lütfen 40 ile 60 saniye bekleyiniz…)

[Best_Wordpress_Gallery id=”15″ gal_title=”avon k2 2017″]

Avon K3 2017 Kadınlar Gününe Özel Kataloğu 25-27 ocak tarihleri arasında sitemize yüklenecektir..

avon k3 2017 kadınlar günü kataloğu