Burun Estetiği Fiyatları 2024 (Güncel Doktor ve Estetik Merkezi Fiyatları)

Burun Düzelme Fiyatları 2024, Burun Ameliyatı Fiyatları 2024 ,Burun Estetiği Fiyatları Neler? Estetik Merkezleri Burun Operasyonları İçin ne Kadar Fiyat İstiyor? Hastanelerde Burun Estetiği Fiyatları Neler? En Büyük Sıkıntılardan Biri Olan Burun Estetik Fiyatları İle İlgili Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Burun Estetiği

Günümüzde teknolojinin de gelişmesi ile estetik ameliyatlar son derece kolaylaştı. Özellikle burun estetiği ameliyatları son derece basit hale geldi. tamponsuz burun estetik ameliyatları ile birlikte iyileşme süreleri neredeyse 3-7 gün sürmekte. Hatta ameliyattan sonra 2-3 gün içinde işinize bile dönebiliyorsunuz. 2000 ‘li yıllardan önce burun estetik ameliyatları son derece zor ve acılı geçmekte idi. Hele ki tampon olayı çok can sıkıcı bir durumdu fakat günümüzde çok başarılı burun estetik operasyonları yapılmakta.

Günümüzde sadece kadınlar değil Erkeklerinde bir çoğu burun estetiği yaptırmakta. Sadece güzel görünmek değil genetik olarak gelen burun yapısındaki nefes almayı engelleyen et kemik yada bozukluklarda burun estetik ameliyatında düzeltilmekte ve daha kaliteli bir hayat sürdürülmektedir.

Burun Estetik Süreci

Burun estetiği süreci aslında en iyi youtuber arkadaşlar tarafından anlatılmakta. 10 dk izleyerek tüm süreci size güzel bir şekilde anlatıyor. Burun estetiği yaptıran arkadaş gayet güzel bir şekilde tüm süreci anlatmış. Sonuçları da gayet iyi görünüyor.

Burun Estetiği yaptırırken kesinlikle çok iyi araştırmanız gerekiyor. Bazı doktorlar gerçekten harika sonuçlar ortaya kayabiliyorken bazı doktorlar maalesef estetik ile alakası olmayan yapay ve eskisini arayacağınız sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle kesinlikle bilindik ve daha önce tavsiye edilen başarılı doktorlara burun estetiği yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Fiyatlar evet pahalı fakat yinede 1 kere yaptıracaksınız ve nefes organınız olduğunu daha sonrasında daha büyük sıkıntılar yaşama ihtimalinizi aklınızdan çıkarmayınız.

Burun Estetiği Kaç TL?

Burun estetiği fiyatları 9.000 TL ile 13.000 TL arasında değişmekte. Ünlü doktorlarda burun estetiği fiyatları 40.000 TL'ye kadar çıkabilmekte.

Devlette burun estetiği ücretsiz mi?

Devlet hastanelerinde Burun estetiği yapılmamakta. Fakat nefes alma sorunlarınızdan dolayı buruna müdahale edilmekte ve bazı doktorlar ufak ücretler ile burun düzeltme ve estetik işlemleri yapmaktadır.

Devlet Hastanesi hangi durumlarda burun estetiği yapıyor?

Burun eti sorunu,Nefes alma sorunu ve İltihap gibi sorunlarınız varsa Devlet hastanelerinde burun ameliyatını tamamen SGK tarafından karşılanmaktadır.

Burun estetiği Kaç TL 2023

Burun estetiği fiyatları tamamen doktora göre değişmektedir. Fakat ortalama olarak 9.000 TL ile 13.000 TL arasında değişmektedir. Ünlü doktorlarda bu fiyatlar 40.000 TL civarına çıkmaktadır.

Burun Estetiği Fiyatları 2024

Burun Estetiği Doktorları Kemer Yok Etme Burun Küçültme
Doç. Dr. Burhan Özalp 12.000 TL 16.000 TL
Dr. Alper Tuncel 9.000 TL 13.000 TL
Op. Dr. Barış Keklik 9.000 TL 11.000 TL
Dr. Arda Katırcıoğlu 15.000 TL 20.000 TL
Op. Dr. Yusuf Orhan UÇAL
10.000 TL 13.000 TL
Op. Dr. Defne Erkara
16.000 TL 17.000 TL
Op. Dr. Niyazi Altıntoprak
14.000 TL 18.000 TL
Op. Dr. Yusuf Orhan UÇAL
13.000 TL 19.000 TL
Op Dr Savaş SARI
18.000 TL 23.000 TL
Op.Dr.Yalçın Özsoy
14.000 TL 16.000 TL
Op. Dr. Oray Karaçaylı
15.000 TL 19.000 TL
Op.Dr. Levent AYDAR
7.800 TL 9.800 TL

Burun estetiği denildiğinde tabi ki fiyatlarda çok önemli bir hal almış durumda. Burun estetiği fiyatları aslında tamamen doktorların ününe göre değişmekte. Neredeyse Burun estetiği fiyatları her yıl %25 civarında artık göstermekte. 2021 yılında genel bir burun estetiği fiyatı ortalama 9.500 TL iken 2024 burun estetiği fiyatı 14.500 TL civarını bulmaktadır. Özel sigorta anlaşmalı burun estetiği ameliyatı da yaptırabilirsiniz. Artık bir çok doktor ve estetik merkezi özel sağlık sigortalı ve tamamlayıcı sağlık sigortası dahilinde burun estetik ameliyatlarını ücretsiz olarak yapmaktadır.

 

Aslında tabi ki her ameliyat yapılacak işlemlere göre değişmektedir. Bazen burunda yapılacak ufak bir revizyon için ortalama 2.500 TL ile 4.000 TL arasında bir ücret alınabilmektedir.

Burundaki kemeri yok etme ameliyatları ortalama olarak 9.250 TL ile 12.500 TL arasında değişmektedir.

Burunda hem şekil düzeltme hemde nefes ile ilgili problemlerin giderilmesi için yapılacak burun estetik ameliyatı fiyatı ise ortalama 8.000 TL ile 12.000 TL arasında değişmekte.

Burunda şekil bozukluğu yok ise sadece nefes almada sorun çıkaran et alma işlemi yapılacaksa 6.000 TL ile 7.500 TL arasında fiyatlar istenmekte.

Burun küçültme ameliyatı fiyatı 2024 ise ortalama 8.500 ile 13.000 TL arasında değişmektedir.

Tamponsuz burun estetik ameliyatları ise ortalama 10.000 TL ile 13.000 TL arasında yapılmaktadır.

Horlamayı yok eden burun estetik fiyatları ise 6.000 TL ile 9.000 TL arasında değişmektedir.

Piezo Yöntemi İle Burun Ameliyatı 

 

Yukarıda belirttiğimiz fiyatlar Ünlü doktorların değil sadece bu işi özel hastanelerde yapan doktorların istediği güncel burun ameliyatı fiyatlarıdır.

Peki burun estetiğinde isim yapmış doktorların genel fiyatları neler birde onları kısaca inceleyelim.

Türkiye’de genellikle ünlülerin burun estetik yaptırdığı ün salmış doktorlar bulunmakta. Bu doktorlar en ufak burun revizyon işleminden ortalama 11.000 TL civarında ücret almaktadır. Burun küçültme işlemleri için ise ortalama 22.000 TL ile 40.000 TL arasında ücretler istemektedir. Burun kemeri yok etme ve güzelleştirme için ise ortalama 12.000 TL ile 25.000 TL arasında fiyatlar istenmekte. Tabi ki tecrübeleri ve başarılı son derece iyi uzman doktorlar fakat iyice araştırılırsa normal doktorlarında son derece başarılı sonuçlar çıkarttığı ortadadır.

Peki estetik merkezlerinde burun estetiği operasyonu fiyatları neler? Estetik merkezleri de maalesef ününe bulunduğu mevkiye göre değişmekte. Bir çok estetik merkezi burun ameliyatı yapmakta fakat burun estetiği için sizlere tavsiyemiz kesinlikle tam teşekküllü hastanelerde yapılması gerekmektedir.

Yorumlar
  1. Nihal badem dedi ki:

    Burun çok önemli ya. Benim burnum kemerli. Artık çok rahatsız oluyorum. Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum. Arkadaşlar lütfen bana iyi bir burun estetiği uzmanı önerin. Yüzlerce var ama denenmisi her zaman iyidir. Teşekkürler.

    1. Ünal dedi ki:

      Op.Dr. Alparslan YILDIRIM çok iyi biraz burun estetikçisi instagramda çok takipçisi işinin en iyisi size onu önerebilirim

  2. çelik dedi ki:

    nihal buradaki sayfa burun estetiği firması ne önermesi 🙂 yanlış yeremi yazdın yada bilerek mi yazıldı bu yorum anlamadım ki ordaki gsm numaralarını görmüyormusun?

  3. Ibrahim aka dedi ki:

    Burun estetiği için Fiyat bilgisi almak istiyorum

  4. Ayperi dedi ki:

    arkadaşlar burun küçültme ameliyati olmak istiyorum yaśım 15 bence yeterli tanıdığınız bi doktor varsa insta sayfasını verebilirmisiniz?

    1. Tolgahan dedi ki:

      Kardeşim yaşın çok küçük gelişiminin tam ortasındasın 20-25 yaşına gelene kadar olma çünkü o yaşlara kadar gelişim ve vicuttaki değişimlerin devam edecek zaten doktorlarda bu ameliyatı kabul etmyceklerdir

  5. Tamer kutlu dedi ki:

    Ankara’da özel doktor fiyatları çok pahalı.8000 den aşağı isteyen yok .

  6. Ersin Kork dedi ki:

    Burun ameliyatı olmak istiyorum. Burnum yüzüme göre çok büyük duruyor. Fakat burun ameliyatı olmak için yaş sınırı varmı kaç yaşında burun ameliyatı olmak gerekir. Birde 2019 burun ameliyatı fiyatları ne olur malum herşeye zam geldi.

  7. Jale köksal dedi ki:

    İzmir de burun ameliyatı olanlar bana yardımcı olabilirmisiniz . İzmir’de hangi doktor burun ameliyatı konusunda en iyisi

    1. İbrahim yiğit dedi ki:

      İzmirde yasıyorum bence bu işi en iyi yapan Mehmet sucubası
      İnstagramda adı busekilde
      gayet basarılı

  8. Azra dedi ki:

    Merhabalar benim burnum küçük sadece burun kemiğim sola kaymış bir şekilde bunun ücretini öğrenebilirmiyim

  9. FİDİŞ AYDOĞDU dedi ki:

    Bende de kemer burun iyi sonuç ve uygun fiyat alabilirmiyim

  10. Necip Aslan dedi ki:

    Selamunaleykum hocam
    Hangi hastane acaba

  11. Nalan dedi ki:

    Burun estetiği yaptiran arkadaslar bana lütfen doktor onerin. Çok kararsiz kaldim. İstanbul da olursa cok iyi olur.