Burun Estetiği Fiyatları , Riskleri ve Estetik Ameliyatı Sonrası Süreçleri

Günümüzde Yapılan Ameliyatların Büyük Bir Kısmını Burun Estetiği Ameliyatları Oluşturmakta… Burun Estetiği Ameliyatları Hakkında Tüm Detayları Sizin İçin Araştırdık… Burun Estetiği Ameliyatı Fiyatı, Riskleri , Ameliyat Sonrası Süreç ve Tüm Aklınıza Takılan Sorular…

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetiği ameliyatlarında en önemli öncelik her zaman doktor seçiminde olmanı. Yüz estetiği açısından en önemli ameliyatlardan biridir. Burun ameliyatları genelde burun küçültme, burun ucu kaldırma, burunun eğik kemiklerinde uygulanan işlemlerdir. Burun estetiği ameliyatına karar verdiğiniz zaman görüştüğünüz uzman doktor sizlere ameliyat sırasında yapılması gerek tüm işlemleri sizlere anlatacaktır. Genel ve sınırlı uyuşturma altında yapılan bu ameliyatta doktor uygun gördüğü tarzda anesteziyi sizlere anlatacaktır. Ameliyat süresi 2-3 saat sürebilir. Burunda yaşanan problemin sorunu düzelttikten sonra burun içine yerleştirilen tamponlar sayesinde daha sonrasında oluşan kompilâsyonların önüne geçilmiş olacaktır. Burun üstüne özel atal konmasının sebebi ise burun yapısının bozulmasını önlemek için olacaktır.

burun-estetigi-sonrasi

Burun Estetiği İyileşme Süreci;

Burun estetiğini sonrasında yüzünüzde ve gözaltında morluklar oluşmasın önlemek için ameliyat sonrası hemen yüze buz uygulaması yapılmalı ve doktorun sizlere verdiği ilaçlar kesin kullanılmalıdır. Operasyondan yeni çıktığınız için kas ve baş ağrınızın oluşması normaldir. Bir gün sonra bu ağrılar kullanılan ilaçlara bağlı olarak daha hafiflemiş olacaktır. Burun içinde tamponlar olduğu için düzgün nefes alamayabilirsiniz. O yüzden uyurken başınızın altına yüksek yastık koyarsanız nefes almanız düzelecektir. Bunun yanı sıra hastaneden çıktıktan sonra evinizde hoşunuza gitmeye bir istenmeyen durum ile karşı karşıla kaldığınız takdirde tekrar doktorunuzla hemen görüşmenizi öneriyoruz.

burun-estetigi-4

Burun Estetiği Fiyatları;

Burun estetiği fiyatları her zaman yapılacak burun üzerinde yapılacak işleme ve doktora göre farklıklar gösterebilecektir. İşinde artık uzman olmuş ve teknik ekibi ile sizlere bu yönde hizmet veren uzman bir hekimin burun ameliyatı fiyatı da hali ile ona göre yüksek olacaktır. Sizlerde bu tip bir operasyon yaptırmayı düşünüyorsanız her zaman önce doktorunuzu çok iyi seçmeye ve daha sonra fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmaya gayret edin. Aklınızda sizleri rahatsız edecek tüm soruları doktorunuza danışabilirsiniz. Her şeyden önce hasta doktor ilişkisinin çok önemli olduğunu unutmayın.

burun-estetigi-7

Burun Estetiği Riskler;

Burun estetiği ameliyatları genelde burun kemiklerinde yaşanan eğrilikleri ya da düşmeden, kırılmadan meydana gelen kötü görünümü ortadan kaldırmak için yapılan bir operasyondur. Çoğu burun kırklarında kişinin nefes alması bile zor bir hale gelebilir. Ameliyat yapıldıktan sonra burun kemikleri ve kıkırdaklar yerine tam oturdukları zaman çok hafif burun ucu düşmesi gayet normal bir süreçtir. Bu durumla ilgi doktorunuz sizlere ameliyat öncesi bilgi kesin verecektir.

burun-estetigi-5

Burun Estetiği Ameliyatsız Çözümleri;

Ameliyat olmaktan çekinen hastalar içinde artık günümüz teknolojisinde yepyeni teknikler uygulanabiliyor ve burun ucunu düzelttirmek ve daha güzel görünmek isteyenlere dolgu ve botoks yöntemi ve en önemlisi kalıcı askılama yöntemi olan Endolift uygulaması yapılabiliyor. Bu uygulama sadece burun ucu kaldırmada mükemmel sonuçlar verecektir. İşinizden ve sosyal çevrenizden uzaklaşmanıza gerek kalmadan günlük aktiviteleriniz yerine getirebilirsiniz.

burun-estetigi-ameliyatsiz-1

Burun Estetiği Ameliyatı sonrası İz Kalır mı?

Plastik cerrahlarının yapacağı bu ameliyatlarda cerrahiden oluşan kesiklerden yara iyileştikten sonra izi kalmayacaktır. Doğru yapılan uygulama ile sizlerin burun estetiği yatırdığını anlamak mümkün olmayacaktır. Burun kanatlarını küçültmede bile cerrahi kesik budur kıvrımına çok iyi yerleştireceği için iz kalması mümkün olmayacaktır. Sizlerde burun ameliyatı yaptırmayı düşünüyor ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız, internet sitesinden her zaman ön araştırma yapabilirsiniz.

burun-estetigi-2

Sizlere uygun olacak ve sorularınıza yanıt verecek uzman bir doktor bulabilir ve kendisi ile her zaman iletişime geçebilirsiniz. Burun estetiğinde kapalı ve acık olmak üzere iki tip cerrahi yöntemi vardır. Sizlerde kendinize uygun olan tercih edebilir ve sizlerin görünüm olarak rahatsız eden görüntüden kurtulabilirsiniz. Psikolojik olarak rahatlayacağınız gibi burun içinde sizlere nefes almada zorluk çıkartan sorunlarda böylece gidermiş olursunuz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.