Çeşme Beach ve Plaj Giriş Ücretleri 2024 + Halk ve Beach Club Fiyatları |

Çeşmenin En Çok tercih Edilen Beach Clubları, Çeşmenin en Ünlü Beach Clubları, Çeşme Beach Club Giriş Fiyatları 2024, Bu senede bodrumdan Sonra Ünlü Ünsüz Herkes Çeşme sahillerine Akın Edecek… Aslında Fiyatların Pahalılığı ile Ünlü Çeşme Sahillerinde Yine Doluluk Oranı %100 lerde..Çeşme Plajları 2024 Yılına Hazır… Çeşme Sahilindeki Plajların Giriş Ücretlerini Halk Plajlarını Özel Beach Club Giriş Ücretlerini Sizin İçin Araştırdık…

Çeşme Beach ve Plaj Giriş Ücretleri 2024

2024 Yılı Yine Çeşme Plajlarının ve Çeşme Beach Clublarının Yılı Olacak… Çeşme yine her sene olduğu gibi bu senede en uğrak mekanlardan biri olacak. Çeşmede lüks bir otelde kalmayacak sanız kesinlikle plajlara gitmeniz gerekecek. Öncelikle 5 Yıldızlı tüm otellerin plajları mevcut. fakat 3 -4 yıldızlı veya kategori edilmemiş otellerin plajları yok. Bu nedenle gideceğiniz yeri iyi seçmelisiniz. Bütçeniz yüksek değilse…. Eğlence 2024 yılında eski yılları aratmayacak gibi görünüyor. Özellikle haziran ayının başında yasakların sona ermesi ile birlikte gençler kendilerini çeşme sahillerinde beach clublarına atacak. Çeşme Plajları Giriş Ücretleri 2024 yılında biraz yükselse de  yinede değer.

Çeşme Beach Clubları yine ünlülerin akınına uğrayacak. Localar el yakmakta fakat çeşme plajlarına giriş fiyatları yinede enflasyona göre uygun sayılabilecek bir düzeyde. Televizyonda ördüğümüz fiyatlar bir kaç beach haricinde o kadarda uçuk değil.

Çeşme bölgesinde özellikle merkezde ve Alaçatı civarlarından dolardaki artış nedeniyle çeşme beach club fiyatları 2024 yılında biraz el yakacak gibi görünüyor. Çeşmede ücretsiz beach ve plajlarıda sizler için hazırladık. Bu sayede en azından yüksek fiyatlar ödemeden rahatlıkla Çeşme denizinin tadını çıkarabilirsiniz.

Çeşme Beach ve Plajları 1 Haziranda kapılarını açacak. Bu sene geçen 2 senenin acısını çıkarırcasına eğlence ve coşkunun çok daha büyük olması bekleniyor. Plajlarda ve Beachlerde boş yer bulmak özellikle hafta sonları imkansız hale gelebilir. Bu nedenle mekanlara gitmeden önce kesinlikle rezervasyon yaptırmak için aramayı unutmayınız.

Öncelikle çeşmeye gittiğinizde ne yapacağınıza karar vermelisiniz. sakin bir tatil güneşin ve denizin tadını çıkarmak mı yoksa biraz hovardalık bol eğlencemi? Aslında tamamen bu görüşünüze göre çeşme sahillerini seçebilirsiniz. Çeşmenin sakin Ilıca Plajları ve Alaçatı’nın hırçın dalgaları sizlere kucak açmış bir şekilde beklemede…

2024 bodrum beach giriş ücretleri konumuzu da incelemenizi tavsiye ediyoruz. Tatil yapacağınız bölgedeki plaj giriş ücretlerini ve plajların tanıtımını bulabilirsiniz….

Çeşme Plajları ve Beach Club Giriş Ücretleri 2024

Çeşme plajları giriş ücretleri 2024 yılında maalesef geçen seneye göre baya bir yükseldi. Özellikle bazı Beach club giriş ücretleri 3.000 TL’nin üzerine çıkmış durumda. Ortalama loca giriş ücretleri  3.000 TL ile 20.000 TL arasında. Loca giriş ücretlerine içeride tüm içkiler dahil.

  • Cozy Çeşme Giriş Ücreti : 300 TL
  • Boheme Beach Giriş Ücretleri Hafta sonu ve Hafta içi : 350 TL
  • Alaçatı 11 Beach Club Giriş ücretleri  Hafta içi 250 Hafta sonu 300 TL
  • Marrakech Beach Club Giriş Fiyatı 350 TL
  • Sole&Mare Beach Club Giriş ücreti 350 TL
  • Soul Of Alaçatı Beach Alaçatı Giriş Fiyatı : 400 TL
  • Kafepi Beach Club 2024 Giriş ücreti 350 TL
  • Babylon Aya Yorgi Beach Club 2024 Giriş fiyatı kişi başı 400 TL’dir
  • Esnaf On The Beach Çeşme 2024 Giriş Ücreti Hafta içi 350 TL Hafta Sonu 400 TL
  • Madeo Beach Çeşme 2024 Giriş Ücreti Hafta içi 350 TL Hafta Sonu 400 TL
  • Plage Isolée Beach Çeşme 2024 Giriş Ücreti Hafta içi 300 TL Hafta Sonu 350 TL
  • Copacabana Beach Club 2024 Giriş ücreti 300 TL
  • Fly-Inn Beach Club 2024 Giriş ücreti 350 TL
  • Quente Beach Club Giriş 2024 Ücreti : 250 TL ‘dir.

Çeşme Beach ve Plajları

Çeşme Plajlarını İncelemek için önce aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. En azından plajlar ve Beachler hakkında çok daha iyi bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

Bodrum Beach Club 2024 Giriş Ücretlerini ve Tanıtımlarını Merak Ediyorsanız Tıklayın…


aya-yorgi-plaji-ve-beach-clubler

Çeşme Beach Club Fiyatları 2024

Çeşme ve Alaçatı Beach ve Plajları Hafta İçi Hafta Sonu
Cozy Çeşme 300 TL 350 TL
Boheme Beach 350 TL 350 TL
Alaçatı 11 Beach Club 250 TL 350 TL
Marrakech Beach Club 350 TL 350 TL
Soul Of Alaçatı Beach
400 TL 400 TL
Kafepi Beach Club
350 TL 350 TL
Babylon Aya Yorgi Beach
400 TL 400 TL
Esnaf On The Beach
350 TL 400 TL
Madeo Beach Çeşme
350 TL 400 TL
Plage Isolée Beach
300 TL 350 TL
Quente Beach Club 200 TL 200 TL
Copacabana Beach Club
300 TL 300 TL
Fly-Inn Beach Club
350 TL 400 TL

Çeşme’de bir çok otel oda kahvaltı olarak çalışmakta. Keyfine düşkün tatilciler için çeşme her şey dahil oteller haberimize bakabilirsiniz.

Cozy Çeşme Beach Club

Paparazzi Beach 2024 yılında yeni adı ile kapılarını açacak. İşletme aslında 2020 yılında açıldı fakat Covid nedeniyle çok fazla isminden söz ettirmedi. Yepyeni bir dizayn ile işletme hizmeti devrede olacak. 2024 yılına damga vuracağı şimdiden kesin gibi. Lezzetli yemekler ve kokteyller hiç bitmeyen muhteşem dj performansları ile birlikte kesinlikle çeşmeye geldiğinizde uğramanız gereken bir mekan olacak.

Cozy Çeşme Giriş Ücreti 2024 Yılı için : 500 TL 

Cozy Çeşme İletişim Bilgileri:
Adres: Sakarya Mahallesi 3164 Sok. No: 5 Çeşme / İzmir
Telefon: 0232 712 67 67


cesme-beach-club-giris-ucretleri-2022

Boheme Beach

Çeşme Ala çatı denildiğinde Boheme Beach ilk akla gelen beachler arasındadır. Yeni bir mekan ama çok popüler mekanlar arasında yer alıyor. 2019 da açıldı fakat neredeyse tüm ünlülerde dahil müdavimi oldu. Ulaşım olarak biraz zor bir noktada olduğunu belirtmek gerekiyor. Fakat vardığınızda kesinlikle çok memnun kalacaksınız.

Boheme Beach Giriş Ücretleri 2024 yılında hafta sonu ve Hafta içi : 350 TL ‘dir.

Boheme Beach İletişim:
Adres: Musalla, İkiçeşmelik KM. EVL No:82, 35930 Çeşme/İzmir


Quente Beach Clup Çeşme

Alaçatı denildiğinde aslında meşhur olmadan önce gezginlerin kamp alanı olan bir bölgede kurulan Quente Beach Club doğal bitki örtüsü içinde tertemiz havası muhteşem denizi ile ve geniş kumsalı ile herkese muhteşem bir beach club keyfi sunmakta. Paşalimanı bölgesinde yer almakta ve tatil köyünden hallice bir görünüme sahiptir. Bol yeşil alanlı , kum ,çim, ahşap alanların iç içe olduğu muhteşem bir tatil köşesi.

Quente Beach Club Giriş Ücreti 2024 Yılında: 200 TL ‘dir.

Quente Beach Club İletişim : 
Adres: Ardıç Mah. Eski Vekamp Paşalimanı Çeşme – İZMİR


cesme-beach-club-2022-fiyatlari

Alaçatı 11 Beach Club

Bölgenin en meşhur beach clublarından biri Alaçatı 11 Beach Club. Hem Surf yapabileceğiniz hem dj eşliğinde eğlenebileceğiniz çok başarılı kokteyllere sahip olan son derece başarılı bir mekan. Tüm gün hafif ve sizi rahatsız etmeyen rüzgarı ile üfül üfül bir deniz keyfi yaşayacaksınız.

Alaçatı 11 Beach Club Giriş ücretleri 2024 yılında Haftaiçi 250 TL hafta sonu 300 TL

Alaçatı 11 Beach Club İletişim:
Adres: Alaçatı, Çark Plajı, 35930 Çeşme/İzmir


alacati-plajlari-giris-ucretleri-2022

Çeşme Denizi Nasıl?

Çeşme Denizi Nasıl Gelin Bu Videoda İnceleyelim… Videoyu izlediğinizde tatil için çeşme denizi tercihinizin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız…

Alaçatı Aya Yorgi Plaji Giriş Fiyatları 2024

Denizi muhteşem sahili muhteşem . Ünlülerin akın ettiği localı beachler muhteşem… İçerisinde 9 civarında Beach Club bulunmakta.. Ortalama 200 TL ile 800 TL arasında giriş ücretleri var. Fakat çok eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Müzik hiç susmuyor eğlence tam gaz devam. Eğlencenin dorukta olduğu bir kaç plaj ve giriş ücretleri…

Çeşme Günlük Kiralik Daire Fiyatları 2024 Tıkla İncele

Before Sunset Beach Club bunların en meşhurlarından. Before Sunset Beach Club Giriş ücreti kişi başı 300 TL . Şezlong ve şemsiyeniz sizi bekliyor. Fakat genellikle Full. Bu nedenle rezervasyon yaptırmanız gerekecek.

Marrakech Beach Club modern dekorasyonu ile göze hitap ediyor. Aya Yorgi plajlarının en gözdesi diyebiliriz ayrıca en pahalısı. Marrakech Beach Club Giriş Fiyatı 350 TL. Rezervasyonsuz giriş yapılamıyor. Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

Sole&Mare Beach Club gündüz plaj gece ise Club konseptinde çalışmakta. Müzik hiç susmuyor. Eğlence tavan. Sole&Mare Beach Club Giriş ücreti 350 TL . rezervasyonsuz yer bulma ihtimaliniz var. Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

Tren Beach Club aya yorgi koyunun yeni gözdelerinden. Tren Beach Club Giriş ücreti 400 TL ve araç ile gelirseniz 50 TL otopark ücreti mevcut. Fakat içerisi ayrı bir pahalı… Genellikle gençler tarafından tercih ediliyor. Rezervasyon ile giriş sağlanmakta. Gündüz gece devamlı dj eşliğinde partiler verilmekte… Genellikle Kerimcan Durmaz her hafta sahne almaktadır.

Soul-of-Alacati-Beach-giris-ucreti

Soul Of Alaçatı Beach

2020 yılında kapılarını açan Soul Of Alaçatı Beach Alaçatının en büyük Beach Clubları arasında. Neredeyse 2000 kişiye hizmet verebilmekte. Covid nedeniyle biraz boş olsa da Temmuz ayından itibaren dolmaya başlayacağa benziyor. Gün boyu konser ve Dj performanslarının olacağı Soul Of Alaçatı Beach harika kumsalı ve soğuk deniziyle dans eğlence ve deniz üçlüsünü en güzel şekilde sunmakta. Şezlong ve Loca kiralama imkanları da mevcut. İçerisinde 5 Adet Bungalow odası da bulunmaktadır.

Soul Of Alaçatı Beach Alaçatı 2024 Giriş Fiyatı : 400 TL


Kafepi Beach Club

Bize göre Aya Yorgi plajlarının arasında en kalitelisi ve en eğlencelisi. Gün boyunca ünlü djler ve sanatçılar ile her dakikası dolu dolu geçen zamanlar…Kafepi Beach Club  Giriş ücreti 350 TL . İçeride ise yeme içme maalesef çok pahalı… Deniz konusunda yorum bile yapmaya gerek yok. İnanılmaz temiz ve pırıl pırıl… Eğlencenin tadına varmak istiyorsanız kesinlikle Kafepi Beach Club sizin tek adresiniz olmalı… Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

Babylon Aya Yorgi Beach Club 

Ağaçlar arasında huzurlu ve eğlenceli bir plaj keyfi yaşamak için doğru adres Babylon Aya Yorgi Beach Club tam size göre… Babylon Aya Yorgi Beach Club Giriş fiyatı kişi başı 400 TL’dir. Şezlong Şemsiye Pofidikler ücretsiz…


cesme-ilica-plaji-giris-ucreti

Esnaf On The Beach Çeşme

Restorant havasından kurtulmak isteyen İstanbul Maslak ve Alaçatı Köyiçi ‘den tanınan Esnaf Restorant Çeşme Altınkumdaki yeni mekanı Esnaf On The Beach . tertemiz plajı Happy Hour saatleri ile eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Fiyatlar çeşme standartlarında. 16 yaş sınırı bulunmakta. Gün boyunca müzik yayını sürmekte. Otopark ücreti 40 TL alınmakta. Online Rezervasyon yapılmaktadır.

Esnaf On The Beach Çeşme Giriş Ücreti : Haftaiçi : 350 TL Hafta Sonu : 400 TL


madeo-beach-cesme-giris-ucreti

Madeo Beach Çeşme

2020 yazında Çeşmede yeni açılan Beach Clublardan biride Madeo Beach. 16 Yaş altında ziyaretçi alınmamakta. Çardak ve ya şezlong kiralana bilmektedir. İstenirse Loca satın alabilirsiniz. Bir çok dünya mutfağından yemek sunulmaktadır. Ayrıca Akdeniz mutfağının en güzel yemeklerini de Madeo Beach’te bulabilirsiniz. Onlien rezervasyon kabul edilmekte.

Madeo Beach Çeşme Giriş Ücreti : Haftaiçi : 350 TL Hafta Sonu : 400 TL


Plage Isolée Beach Çeşme

Çeşme bölgesinde sessiz sakin bir tatil ve plaj keyfi istiyorsanız Plage Isolée Beach Çeşme tam size göre. Harika incecik kuma sahip bir plaj buz gibi denizi sürpriz klasik müzik konserleri ve günün belli saatlerinde yoga dersleri bulunmaktadır. Hafif müzik yayını yapılmaktadır.  Ayrıca sahilde detoks içecekleri bulunmaktadır. Yenilenmek ve sakin huzurlu bir tatil için kesinlikle Plage Isolée Beach Çeşme’ye gelmelisiniz.

Plage Isolée Beach Çeşme Giriş Ücreti : Hafta içi : 300 TL Hafta Sonu : 300 TL


Çeşme Ilıca Plaji Giriş Ücreti 2024

Çeşmenin en sakin denizi ılıca plajların dadır.Deniz olarak biraz sığdır. neredeyse 100 mt ilerlersiniz fakat su hala beliniz dedir. Küçük bir koy şeklindedir.2 km den uzun bir sahili vardır. Halk plajıdır. Ücretsiz olarak giriş yapılabilir. Şemsiye ve şezlong isterseniz 120 TL den kiralamaktadır. Tertemiz bir kumsalı pırıl pırıl bir denizi vardır. Su sıcaklığı diğer çeşme kıyılarına göre daha sıcaktır.

Çeşme -Ilıca Plajında Hava Her Zaman Sıcak Ama Deniz Dalgalı Fakat Pırıl Pırıl…

cesme-plajlari-ilica
Ilıca Plajı Ağustos Ayında Tabi ki Çok Kalabalık…


Copacabana Beach Club Giriş Ücreti 2024

Copacabana Beach Club Doğa Güzellikler ve Muhteşem bir deniz bir arada. Çeşmenin muhteşem denizi ve manzara ile birlikte sakin bir tatil keyfi yaşayacaksınız…Copacabana Beach Club  Giriş ücreti olarak ta çeşmenin en uygun giriş ücretine sahip 300 TL giriş ücreti ile şezlong ve şemsiye ala bilmektesiniz.


Altınkum Plajı Giriş Ücreti 2024

Çeşme yarımadasının güney kısmında bulunmaktadır. 3.5 km civarında bir sahip şeridi bulunmakta. Altınkum adını kumların sarı ve pırıl pırıl olmasından almaktadır. Su diğer bölgelere göre biraz daha soğuktur. Fakat koy olmadığı için daha temizdir. Çeşme merkeze 10 km kadar mesafededir…Altınkum plajının halk kısmı ücretsizdir. Yine aynı şekilde şezlong ve Şemsiye için 50 TL civarında ödeme yapmanız gerekir. Otopark konusunda sıkıntılıdır.

Fun Beach Club Altınkum plajında yer alan dansçı kızların hiç eksik olmadığı eğlencenin günün her saati yaşandığı bir Beach. Fun Beach Club Giriş ücreti 200 TL ve içeride fiyatlar pahalı. Fakat verdiğiniz paraya değmekte. Gün boyu hiç sıkılmadan bol bol dans edebileceğiniz dansçı kızların showları ile unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Fly-Inn Beach Club çeşme sahillerinin en eğlenceli ve en büyük beach clublarından biridir Fly-Inn Beach Club Muhteşem localara sahiptir. Genellikle ünlüler ve kalburüstü bir gençliğe hitap eder. Kesinlikle ailecek gidilebilecek bir mekan değildir. Fly-Inn Beach Club Giriş ücreti 350 TL dir. İçerideki barlar ve cafeler son derece kaliteli ve pahalıdır.


Pırlanta Plaji Giriş Ücreti 2024

En güzel sörf aktivitelerinin yapılacağı ve denize girilebilecek en güzel yer diyebiliriz. Genellikle sörfçülerin tercih ettiği bir mekandır. Rüzgarı ve Dalgası hiç eksik olmaz. Windsurf ve Kitesurf aktiviteleri için kesinlikle tercih edilmelidir. Giriş ücreti 150 TL ‘dir. Pırlanta ismini ise kumların parlaklığından almaktadır.


dalyan-plaji-giris-ucreti
Dalyan Plajı Giriş Ücreti 2024

Çeşmenin kuzeybatı bölümünde yer almaktadır. Merkeze 4 km civarında bir uzaklığı vardır. Değişik balıkların tadına bakmak isteyenler için birebirdir. Halk Plajı bölümü mevcuttur ve ücretsizdir. Üzerinde bir kaç Beach Club bulunmaktadır. Bunların giriş ücretleri de 100-250 TL arasında değişmektedir.


Çeşme Çark Plajı Giriş Ücreti 2024

Çeşmenin sörf için en uygun plajlarından ikincisi. Suyun derinliği neredeyse 300 metre civarına kadar 1 metreyi geçmemekte. Sörfçüler bu sayede düştükleri gibi hemen kalkabilmekte. Yüzmeyi düşünenler için pek tavsiye edilecek bir plaj değildir. Genellikle Sörfçüler bulunmaktadır. Giriş ücret 100 TL dir.

Kocakarı Plajı Giriş Ücreti 2024

Çeşmenin en eski ve en sakin plajlarından biridir. Halk Plajıdır. Giriş ücreti yoktur. Yanınızda gelirken Şemsiye ve Şezlong getirmeyi unutmayınız. Çevresinde tek işletme var oda rekabet olmadığı için son derece vasat. Fakat çeşme denizinin keyfini sakin bir ortamda çıkarmak istiyorsanız tam size göre bir plajdır. Genellikle yaşlı kesim ve aileler gelmektedir.


Dilaila-Beach-Cesme-giris-ucreti
Dilaila Beach Giriş Ücreti 2024

Genellikle Beach partilerin mekanıdır. Denize girmek yerine eğlenmeye gelen 17- 22 yaş arası gençlerin ortak mekanıdır. Giriş ücreti 200 TL dir. Eğlenceli saatler geçirmek için kesinlikle kaliteli bir mekandır. Fiyatlar diğer plajlara göre çok makuldür. Son dönemlerde çok meşhur olmuştur. Gençler özellikle çok fazla tercih etmektedir.

Alaçatı ve Çeşme Beach ve Plajları Nerede?

Alaçatı , Çeşme Beach Club ve plajlarını aşağıdaki haritadan inceleyebilirsiniz.

Çeşme ve Çevresinde Nerede Denize Girilir Denizi Nasıl Merak Ediyorsanız Buraya Tıklayın… Ayrıntılı Çeşme Deniz Bilgisi

Sizin İçin Diğer Plajların Giriş Ücretlerini de Hazırladık. Mutlaka İnceleyin

Çeşme Plajları Giriş Ücretleri 2024

Bodrum Plajları Giriş Ücretleri 2024

Büyükada Plajları Giriş Ücretleri 2024

Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024

Kilyos Plajları Giriş Ücretleri 2024

Yorumlar
  1. Selin dedi ki:

    Çeşme plajları gerçekten süper ve çok eğlenceli bayılıyorum bu plajlara … Tüm yaz burada olmak istiyorum …. Herkesi beklerim … Ayrıca tavsiye ılıca plajı dır.

  2. Talip kcn dedi ki:

    Her sey iyi hoş da damsız giris oluyor mu peki ?

    1. Ekrem Yılmaz dedi ki:

      Çeşme Beach clublarının bir çoğunu damsız olarak girebilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Fakat girişlerde tabi ki herkesi almıyorlar. Maalesef girişteki güvenlik önce kılık kıyafeti incelemekte. Yerine göre damsız almıyoruz diyebilmekteler.

  3. Neslihan dedi ki:

    Çok sağolun geçen senede sizden takip etmiştim. Çeşme plajları fiyatları konusunda çok düzgün ve ayrıntılı haber yapıyorsunuz. Gitmeden Çeşme beach giriş fiyatlarını bilmek iyi oluyor… Çeşmede görüşürüz temmuzda oradayım bekle beni Çeşme ….

  4. Nese dedi ki:

    Çeşme plajlarında damlı damsız istediğimiz gibi girebiliriz. Çeşme Beach club giriş ücretleri listesi için teşekkürler…

  5. Melike Yaş dedi ki:

    Çeşme plajları bekle beni geliyorum…. Çeşme plajlarına giriş ücretleri 2017 yılında çok yükselmiş ama yinede tüm yaz çeşmedeyim:) Herkesi beklerim bende

  6. Adnan dedi ki:

    Süpersiniz…. Böyle bir hizmet harika tüm çeşme plajlarini gezicem

  7. Sevgi dedi ki:

    Harikasınız resmen tüm çeşme deki plajları ve beach clublari listelemissiniz. Çeşme plajları çok harika… Xuma ya beklerim

  8. Yalçın dedi ki:

    Arabamızı park edecek güvenli yerleri de belirtirseniz tadından yenmez;)

  9. yıldız dedi ki:

    Boyalık giriş ücreti ne kadar bilginiz var mı acaba şenzlong ve şemsiye için sadece

    1. Ekrem Yılmaz dedi ki:

      Boyalık plajında giriş ücretsizdir. Fakat şezlong ve şemsiye ücreti 20 TL ‘dir.

  10. Merve taşır dedi ki:

    Oh ne 2018 çeşme sezonu açılıyor. Eğlence bu senede çeşmede ben haftaya cesmedeyim 3 ay gelmem. Hergun eğlence hergun deniz. Çok seviyorum çeşme plajlarini. Akşam tüm çeşme beach clublarda happy hour eğlenceleri. Kendini genç hisseden herkes bu sene çeşmede olmalı. Çeşme plajlarini giriş ücretleri de neredeyse geçen sene ile aynı. Ayrica Çeşme beach club larin en iyisi tren beach club .

  11. Neslihan Mert dedi ki:

    Yaşasın yaz geldi. 2018 yazı çeşme bekle beni okul bitiyorrr geliyorum. Çeşme beach club larin bekleyin beni…. Eğlence müzik deniz kumsal güneş offff çok özlemişim. Çeşme plajları muhteşem ya. İnşallah çok eğleniriz.

  12. Adem soylu dedi ki:

    Çeşme ve Alaçatı beach club larina damsız giriliyor. Çeşme beach club larin sabah 10 da açılıyor bazı beach club lar gece 4 civarı kapanmakta.

  13. Buse dedi ki:

    Tatil Bodrum’da değil çeşmede yapılır. Her yer eğlence her yer müzik. Deniz harika ortam harika . Beach clublarda biraz pahalı olsa da kaliteli insanlar takılıyor. Buna değer zaten yılda 1 hafta tatil yapıyoruz bunda da gezelim yiyelim içelim. Çeşme plajları na herkesi beklerim.

    1. Eylul dedi ki:

      Çeşmede çok fazla mekan açılmış yeni. Çok firma isim değiştirmiş. Bir çok beach club daha tam açmamış. Ama bir kaç mekan gayet iyi hizmet veriyor. Çeşme beach club giriş ücretleri de normal. Çok fazla artmamis gibi. Tabii çeşmede beach t a gidecekseniz günlük en az kişi başı 300 ile 500 TL’yi gözden çıkarmalısınız.

  14. Nurdan candan dedi ki:

    Çeşme plajlari yine süper bu hafta geliyorum çeşme bekle beni. Çeşme beach club larindan cikmicam . Geçen sene harika bir tatil yapmıştım. Bu senede harika geçer inşallah . Çeşme plajları giriş ücretleri de pahalanmamis gayet iyi

  15. Berkcan yildiz dedi ki:

    Paran varsa karizma varsa kesinlikle çeşme beach leri eğlence müzik kızlar . En iyi ortam çeşme beach club lar da. Yaz denildiğinde ilk adres çeşme. Denizde bu sene harika

  16. Kemal yurdal dedi ki:

    Çeşme plajlari 2018 de pahalanmis. Geçen seneye göre neredeyse %25 fark var. Ve eskisi kadar dolu değil partiler. Çeşme beach club lar bu sene zarar eder bence bir an önce fiyatlarını değiştirmeleri lazım

  17. Hatice Yılmazer dedi ki:

    Gerçekten Çeşme şu ana kadar gittiğim en güzel yerlerden biri olarak kalacak her zaman, ve bu yazdığınız yazı ile gerçekten oralara tekrar gitmiş gibi bir hisse kapıldım. Tabii İstanbul’a taşınmamız ve şehir dışına çıkacak vakit bulamadığımızdan bizde burada bir şekilde servisle sarıyere felan gidiyoruz oralarda şimdilik idare ediyor ama ilk fırsatımda çeşmeye kaçacağım aklıma koydum yazı için teşekkürler devamı gelsin lütfen 🙂

  18. Ayşe yildirim dedi ki:

    Çeşme bekle beni geliyorum. Çeşme beach club lar bekleyin. Bu sene geç kaldım ama 20 gün cesmedeyim. Eğlence başlıyor. Bekar olan herkesi beklerim gelin eğlenelim. Bu arada İstanbul çeşme yolculuk yapacaklar yazarsa iyi olur benide atın çeşmeye

  19. Derya dedi ki:

    Yaz gelse de artık çeşme plajlarında beach club larinda eğlenmek. 2019 yazı çok sıcak olacakmış. 2019 çeşme plajlarında bende varım. Geliyorum çeşme yazı bekle beni

  20. Meliha dedi ki:

    2020 de Corona önlemleri ile çeşme beach clublari nasıl olacak. Nasıl eglenicez. Mesefali eğlence nasıl olacak. Ben 2020 de çeşme plajlarinda olucam inşallah eskisi gibi eğlenceli olur. Çeşme plajları giriş ücretleri 2020 yılında artacak diyorlar fiyatlar doğrumu

  21. Sinan ok dedi ki:

    2020 çeşme plajları nasıl olcak acaba. Ben eğlenmek istiyorum çok sıkıldım. Napicaz bakalım villa tutsak eğlence yerlerinde nasıl eglenicez . Plajlarda eğlence nasıl olacak çeşme inşallah eskisi gibi bir sene geçirir. Çok özledim çeşme plajlarinda yüksek sesle müzik dinleyip dans etmeyi.

  22. Merve yildiz dedi ki:

    2020 çeşme çok boş bu sene . Çeşme beach club giriş ücretleri ise geçen sene ile neredeyse aynı. Çeşme plaj fiyatları çok fazla değişmemiş. Fakat yeme içme baya pahalanmis.
    Dikakt edin plajlara giriş sınırı var. Kişi sayısına göre alıyorlar. Dışarda kalabilirsiniz
    Çeşme denizi ise bu sene harika.

  23. kadir akbaz dedi ki:

    2021 çeşme plajları ve beach club giriş ücretleri gayet iyimis ben daha fazla olur diye bekliyordum. Gayet uygun bence bir çok bölgeye göre sabahtan akşama kadar deniz eğlence bu fiyatlara gayet iyi.

  24. Melih dedi ki:

    Çeşme beach clublari saat kaça kadar açık. Kaç saat hizmet veriyorlar . Covid tedbirleri ne durumda bunlarında aciklarsaniz çok sevinirim. Haberiniz için teşekkürler. Her sene sayenizde bilgi ediniyoruz. Çeşme ücretsiz plaj haberi de yaparsanız sevinirim.

  25. mesli dedi ki:

    Çeşme beach club giriş ücretleri çok pahalı 2021 yılında pandeminin zararını bizden çıkarıyorlar. Çok ayip

  26. Selin dedi ki:

    Çeşmede bu sene çok tat tuz yok. Heryer pahalı. En iyi çeşme plajları bile sessiz neredeyse. Çeşme plajları 2021 giriş ücretleri geçen sene ile neredeyse aynı. En azından onlar zam yapmamış. Yinede çeşme bence Türkiye’nin en iyi beach ve plajlarinin olduğu bölge.