Denizbank Çalışma Saatleri, Denizbank Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin Önemli Bankalarından Biri Olan Denizbank Hakkında Tüm Ayrıntılar Haberimizde… Denizbank Mesai Saatleri ,Denizbank Kaçta Açılır Kaçta Kapanır ve Denizbank İle İlgili Tüm Bilmedikleriniz Haberimizde…

            Denizbank 1938 yılında kurulan bir devlet bankasıdır. 1997 yılında Zorlu Holdingin almasıyla özelleşmiştir. 2012 yılında Rusya’nın bir numaralı bankası olan Şekerbank’la ortaklık kurmuştur. 2013 yılında Citibank’ın Türkiye’deki bireysel bankacılık bölümünü alan Denizbank hızla büyümeye başlamıştır. Özellikle müşteri sayısı bu yatırımları sayesinde 600 bini geçmiştir. Denizbank 5 yıllık büyüme programı sayesinde amaçlarına bir bir ulaşmıştır ve hızlı bir şekilde büyümüştür. Daha sonra Avusturya ve Rusya’da bankalar satın alan Denizbank 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri bir çatı altına toplamak için Denizbank Finansal Hizmetler Grubunu kurmuştur.

 

Denizbank bünyesinde çalışmak istiyorsanız bir takım testlerden geçmek zorundasınız demektir. Denizbank’ta çalışmak için başvuru yaptığınızda karşınıza deneyimli ve deneyimsiz olmak üzere iki katagori çıkmaktadır. Eğer bankacılık konusunda deneyimli değilseniz genel yetenek sınavına girmek zorundasınız. Bu genel yetenek sınavı kesinlikle bankacılık bilgisi gerektirmez sadece sözlü, sayısal ve analitik bir sınavdır. Daha sonra grup çalışmalarına tabii tutulmaktasınız. Bu aşamayı da geçmeniz halinde İngilizce sınavına girmeniz gerekmektedir. Daha sonra gireceğiniz videolu mülakat sonrasında seçilirseniz Denizbank bünyesinde çalışmaya başlayabilirsiniz demektir.

Eğer banka konusunda deneyimliyseniz Denizbank insan kaynaklarıyla iletişime geçmeniz ve verilen tarihlerde mülakata gelmeniz gerekmektedir. Denizbank çalışanı için kariyerinin hızla yükselmesi kaçınılmaz bir olaydır. Sizin başarılarınızla doğru orantılı olarak kariyeriniz hızlı bir şekilde yükselmektedir. Asistan veya vezne görevlisi olarak Denizbank’ta çalışmaya başlayan bir eleman bir yıl sonundaki performansına göre değerlendirilmekte ve eğer yeterli seviyedeyse kariyerinde bir basamak yükselmektedir. Bu şekilde bir çalışan müdürlük ve daha üst makamlara yükselebilmektedir.

 Denizbank’ta Çalışan Biri Ne Kadar Kazanabilir?

Denizbank’ta ücret hesaplamaları brüt ücret üzerinden hesaplanmaktadır. Ücretlendirme paketi içinde maaş, yemek ve diğer yan ödemeler bulunmaktadır. Çalışanın ücretini belirleyen birden çok işlem mevcuttur. Bunlardan bazıları performans, kişinin banka hedeflerine katkıları, kişinin banka bünyesinde bulunduğu seviye, sektör ortalaması ve enflasyon oranlarıdır. Ayrıca banka hedeflerine bir an önce ulaşmak için ve çalışanların performansını arttırmak için düzenlenen ve banka ürünlerinin satışı oranında çalışanın kazandığı sistem olan PUPA pirim sistemi sayesinde maaşınıza ek gelirler eklemeniz size bağlıdır. Denizbank’ın genel müdürlük ve bölge müdürlüklerinin iş kollarında çalışan elemanlara senede iki kez olmak üzere performansa dayalı pirimler verilmektedir. Ortalama Denizbank çalışan maaşları yeni işe giren personel ise 2.500 TL civarında ve kademeye göre artmaktadır.

 Denizbank Çalışma Saatleri

Denizbank’ta diğer bütün bankalarda olduğu gibi sadece hafta içi açıktır.
Denizbank hafta içi sabah 09.00 da açılmakta,
Denizbank öğle arası 12.30 – 13.30
Denizbank akşam saat 17.30 da kapanmaktadır.


Denizbank Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Denizbank müşteri numarası 444 0 800‘dür.
Ayrıca Denizbank’ta internet sitesi üzerinden de işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.
Denizbank internet sitesi www.denizbank.com/ adresidir.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.