Ünlü Astrolog Dinçer Güner 2016 Yılı Çok Özel Burç Yorumları

Ünlü Astrolog Dinçer Güner Sizin için 2016 Yılı Burçları Yorumladı…

Ünlü Astrolog Dinçer Güner 2016 yılını sizler için çok özel bir değerlendirme yaptı. 2016 yılında burçların aşk para mutluluk ve evlilik  üzerindeki etkisini sizler için yorumladı.Türkiye’nin en ünlü Astrologlarından Dinçer Güner burç yorumları konusunda son derece başarılı tahminlerde bulunan bir astroloji uzmanıdır.Dinçer Güner sizin için 2016 yılında Koç , Boğa , İkizler , Yengeç , Aslan , Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak , Kova , Balık Burçlarını ve burçların hayatınıza etkilerini sizin için yorumluyor.

 

 

 

 

Dinçer Güner 2017 Burç Yorumları Sitemize Eklenmiştir
Okumak İçin Tıklayın

 

Dinçer Güner 2016 Aşk Para Sağlık Evlilik tüm Yönleriyle Burç Yorumları:


2016 Yılı Dinçer Güner Koç Burcu Yorumları:

Koç burçları 2016 da mutluluk dolu bir yıla adım atacaklar.İş hayatında ivme kazanarak yükselecekler.Etrafınızdaki enerjisi yüksek insanların olumlu etkileri sizi de etkisi altına alacak.Bu sene seyahat yollarınız açık.Evli koç burçları evliliklerindeki sorunları olumsuz olarak sonlandırabilirler.


2016 Yılı Dinçer Güner Boğa Burcu Yorumları:

Boğa burçları bu yıl kendileri ile ilgili farklılıklar keşfedebilir ve büyük değişiklikler yaşayabilir. Uzun zamandır yaşadığınız gerilimli dönemden  bu 2016 yılında kurtulacaksınız. Bu sene iş hayatınız çok iyi gidecek ve çalışmaktan yorulacağınız bir sene olacak.Sosyal ilişkileriniz  eylüle kadar son derece iyi olacak. Ufukta evlilik olabilir. Boşanan boğalar için de bu sene tekrar evlilik görünüyor. Maddi açıdan çok rahat bir sene geçireceksiniz.


2016 Yılı Dinçer Güner ikizler Burcu Yorumları:

İkizler bu sene evlilik kararından kaçamayacaksınız.Geçen sene evliliğe bakış açınız bu sene artık değişecek.Kendinizi keşfedeceksiniz ve kişiliğinizde oldukça ilerleme kaydedeceksiniz.İş hayatınızda seyahatler sizi bekliyor. Sizin için 2016 eğlenceli ve bol seyahatli bir yıl olacak.


2016 Yılı Dinçer Güner Yengeç Burcu Yorumları:

Duygusal yoğunlukların ağır basacağı bir sene sizi bekliyor.Aşk hayatınızda duygu ve mantık arasında kalacak ve elinizde olmadan da olsa mantığınız ağır basacaktır.Paranızı dikkatli harcamanızı tavsiye ederiz bu yıl gereksiz harcamalarınız olabilir.Evli olan yengeçler çocuk planı yapacaklar.Sağlık açısından sıkıntısız bir sene olacak.


2016 Yılı Dinçer Güner Aslan Burcu Yorumları:

Kendinizdeki farklılıkları ve etrafınızdaki değişikliklere algılarınız açık olacak.Farklı insanlar hayatınıza girebilir ve sizde değişik etkiler yaratabilirler.Bu sene kendinizi ve farklı yönlerinizi keşfedeceksiniz.Gerçek dostlarınızın kimler olduğunu anlayacak ve onlarla bolca vakit geçireceksiniz.İş hayatınız da sağlığınız gibi yolunda olacak.


2016 Yılı Dinçer Güner Başak Burcu Yorumları:

2016 yılının en şanslı burcu başak,bolluk bereket sizlerle olacak.Hayallerinize ve ulaşmak istediğiniz her şey bu sene ayaklarınıza gelecek.Sizin için son derece güzel bir yıl olacak.Hayatınızda yenilikler seyahatler,arkadaşlıklar birbiri ardına gelecek.2016 yılını unutamayacaksınız.


2016 Yılı Dinçer Güner Terazi Burcu Yorumları:

Terazi burçları içlerindeki adalet duygusunu tekrar gözden geçirip bu konuda dahada güçlenecekler.Manevi konularda iç huzurlarını tatmin edip dine yönelebilirler.Evli olan teraziler çocuk yapmayı düşünecekleri bir yıl.Sağlık sorunları olabilir özellikle de fazla kilolar sıkıntı yaratabilir.Yeni yıla azimli ve kararlı bir tutum ile fazla kilolardan kurtulmalılar.


2016 Yılı Dinçer Güner Akrep Burcu Yorumları:

Maddi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.2016 sonlarına doğru bu sıkıntıları atacaksınız.Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın çünkü yeni bir aşk bu sene sizi bekliyor olacak.Sağlık sıkıntıları yaşayabilir ve bunu kolay atlatmak için kendinize özen göstermelisiniz.Arkadaş çevreniz tarafından çok sevileceğiniz bir yıl olacak.


2016 Yılı Dinçer Güner Yay Burcu Yorumları:

Geçen sene sorumlulukları artan yay burcu bu sene hafiflemek yerine dahada sorumluluk sahibi olacak ve sorumlulukları artmaya devam edecek.Sürpriz insanlar hayatınıza girebilir.Var olan ilişkilerinize istemeyerek son verebilirsiniz.2016 da ayrılıklar yay burcunun peşini bırakmayacak fakat yay burçları yükselen enerjileri ile her zorluğun üstesinden gelecektir.Haziran ayından sonra sorumluluklarınız ve omuzlarınızdaki yükler az da olsa azalacak ve nefes aldığınızı hissedeceksiniz.


2016 Yılı Dinçer Güner Oğlak Burcu Yorumları:

Bu sene oğlaklar için aşk ve iş hayatlarında yükselişte olacakları bir yıl.İş hayatlarında değişiklikler olabilir.İş yerleri taşınabilir.Evli olan oğlak burçları bu sene çocuk yapmaya karar verebilir.Geçen senelerden alınan fazla kilolar bu senen psikolojinizi olumsuz etkileyebilir.Duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz.Evli olan oğlakların eşlerine olan bağlılığı bu yıl daha da artabilir.


2016 Yılı Dinçer Güner Kova Burcu Yorumları:

Son 5 yıldır şans,para ve aşk kova burcuyla beraberdi.Bu senede bu durum değişmiyor.Kova burçları 2016 da gene şanslı gene aşık ve gene paralılar.Bolluk ve bereketin peşlerini bırakmayacağı bir yıl.Duygusal dalgalanmaları her daim yaşayan kovalar bu senede bu durumdan kurtulamıyor.Aşk hayatlarında duygusal boşluk yaşayacaklar.


2016 Yılı Dinçer Güner Balık Burcu Yorumları:

2016 yılında sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Duygusal birikimlerinizin açığa çıkacağı bir senede siniz.Gelecek kaygınız maddi konularda kendini gösterebilecektir.Aile desteği her zaman olduğu gibi her konuda sizinle olacak.Maddi sıkıntılar kısa süreli olacak ve sonunda istediğiniz maddi değerlere sahip olacaksınız.


Tüm bilgiler Astrolog Dinçer Güner Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.