Diş Ağrısını En Hızlı Geçiren En İyi En Etkili Reçetesiz İlaçlar

Diş Ağrısı Her İnsanın Ömrünün Bir Zamanında Başına Gelmektedir. Diş Ağrısı İnsanın En Büyük Acılarından Biri Diyebiliriz. Diş Ağrısı Durumunda Kesinlikle İlaç Kullanılmalıdır. Diş Ağrısını Geçiren İlaçlar Neler? Diş Ağrısı Hemen Nasıl Geçer? Gibi Bir Çok Sorunuzun Cevabı Haberimizde…

Diş ağrısı başımıza geldiğinde, bizim için son derece sıkıntı yaratabilen bir durum olmakla bilinir. Zira diş ağrısı sebebi ile pek çok kişi tarifi olmayacak kadar fazla acılar çekebilmektedir. Dişlerimizde oluşan yaralar ya da apseler bize kendimizi çok kötü hissettirebilir. Böyle durumlarda pek çok kişi ne yapacağını bilemez. Genellikle diş ağrısı yaşadığımız gecelerin bizim içi korkunç geçen geceler olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyle olunca da pek çok kişi diş ağrısından kurtulmak için etkili ilaçları denemek istemektedir. Diş ağrısında kurtulabilmeniz için birçok ilaç bulunmaktadır. İşte diş ağrılarından kurtulmak ya da onları büyük ölçüde azaltmak için tercih edebileceğiniz bazı diş ağrısı ilaç isimleri;

dis-agrisi-kesici-augmentin
Augmentin

Bu ilaç da diş ağrısına karşı mücadelede oldukça büyük yer kaplayan bir ilaç olarak bilinmektedir. Diş ağrısı çeken pek çok hasta, ağrısını hafifletmek için bu ilacı kullanmaktadır. Bu açıdan bakıldığında ilacın olduğu etili olduğunu ve kısa bir süre içerisinde ağrınıza çare olmaktadır. Diş ağrısı ilacı Augmentin de eczanelerde çok kolay bir şekilde bulabileceğiniz ilaçlar arasında yer almaktadır. Bu ilacı kullanarak vücudunuzdaki çeşitli ağrıları yok etmeniz mümkündür. İlaç diş ağrıları dışında pek çok ağrıyı da yok edebilme kapasitesine sahip olarak dikkat çekmektedir. Siz de bu ürünü kullanabilir ve gerçekten etkili olup olmayacağı gerçeğini görebilirsiniz. Mide durumunuza göre 625 mg ve 1 gramlık çeşitleri bulunmaktadır.


dis-agrisi-kesici-disinol
Dişinol

Diş ağrısı deyince, kimilerinin aklına ise bu ilaç gelmektedir. Ağrılarınızı azaltmak için özel olarak üretilmiş olan dişinol, pek çok kişide olumlu bir etki yaratmakta ve ağrıları büyük ölçüde hafifletmektedir. Bununla birlikte, kimilerine yan etki yapması da kuvvetle muhtemel olacaktır. Bu ilaç sayesinde ağrılarınızdan kurtulabilir ve bu ilaçları da uzun süre kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, ilacın çok fazla kullanılması kişilerde çoğunlukla bağımlılık yapabilmektedir. İlacı kullanırken buna büyük ölçüde dikkat etmek gerekmektedir. Dişinol, ülkemizde sıklıkla kullanılan ilaçlar arasında yer almaktadır. Siz de bu ilaçları kullanarak diş ağrılarınızı hafifletebilirsiniz. Dişinol eczanelerde uygun fiyatlarda satılmakta olan bir ilaç olarak bilinmektedir. Neredeyse her eczanede bu ilacı bulmanız mümkün.

dis-agrisi-kesici-etol
Etol

Diş ağrısını büyük ölçüde azaltan ilaçlar arasında yer almaktadır. Etol uzun zamandan beri kullanılmakta olan bir ilaçtır. Pek çok kişi diş ağrısı problemiyle karşı karşıya geldiğinde ilk olarak bu ilacı kullanmaktadır. Diş ağrısını ilaçların başında etol gelmesi, onu birçok ilaçtan önemli bir yere koymaktadır. Etanol pek çok açıdan oldukça etkili bir ilaçtır. Bu açıdan bakıldığında eski çağlardan beri neden kullanılmakta olduğuna dair bir fikir yürütebilirsiniz.

dis-agrisi-kesici-majezik
Majezik

Kadınların adet dönemlerinde bir numaralı kurtarıcısı olan, bel ağrılarını ve baş ağrılarını büyük bir ölçüde engellemeye yardımcı olan Majezik, elbette ki diş ağrılarında da kullanan kişilere yardımcı oluyor. Majezik son derece güçlü bir ilaç olarak biliniyor. Var olan ağrı sorunlarınızı kısa bir süre içerisinde yatıştırabiliyor oluşu ise en güzel özellikleri arasında yer alıyor. Bu ilaç, eczanelerde reçetesiz bir şekilde satılabiliyor, aynı zamanda fiyat da oldukça uygun. Yanınızda Majezik bulundurup diş ağrısı çektiğiniz zamanlarda bunu kullanabilirsiniz, ancak bu ilacı çok fazla almak ve ağrı hissettiğiniz her an almak, bağımlılık kazanmanıza neden olacaktır. Bu durumda bu ilaç olmadan psikolojik olarak iyileşmiş hissedemeyeceksiniz. Diş ağrısı ilacı Majezik’in yan etkilerinden birisi bu olup, bunun dışında da pek çok açıdan yararlı bir ilaç olarak bilinmektedir. Siz de bu ilacı alabilir ve kullanıp işe yarayıp yaramadığını görebilirsiniz. Birçok kişi çeşitli ağrılar sebebiyle bu ilacı kullanmayı tercih etmektedir.

 

dis-agrisi-kesici--minoset
Minoset

Minoset diş ağrısını kesme konusunda oldukça yararlı ilaçlar arasında yer almaktadır. Pek çok kişi bu ilacı var olan diş ağrısını geçirmek için kullanmaktadır. Minoset, ülkemizde sıklıkla kullanılan ilaçlar arasında yer almaktadır. Siz de bu ilaçları kullanarak diş ağrılarınızı hafifletebilirsiniz. Diş ağrısı kesici Minoset eczanelerde uygun fiyatlarda satılmakta olan bir ilaç olarak bilinmektedir. Neredeyse her eczanede bu ilacı bulmanız mümkün.

Yukarıdaki yazılan  ilaçlar çok fazla yan etkisi olmayan genel kullanılan ilaçlardır. Kısa süreli çözüm üretir ve ağrıyı keserler. 2 günden fazla süren ağrılarda kesinlikle Diş Doktorunu görünmeniz gerekmektedir.

Yorumlar
  1. Halil dedi ki:

    Aslan duramıyorum bu ilaç istiyorum

  2. Mina Tosun dedi ki:

    Apranax,etol,agument bide iğne,de yaptım kendime bu nasıl bı diş ağrısı hiç bı ağrı kesici kesmiyor ,,sabahın 5 i oldu deliler gibi evde zipliyorum ?

    1. Miraç dedi ki:

      büyük bir ihtimalle dişinizde kanal tedavisine ihtiyacınız var, yorumunuzu yeni görüyorum ama yinede belki okuyan aynı sıkıntıyı çeken biri olur diye mesaj bırakıyorum. Bu tarz uyutmayan, ağlatan, ölsemde kurtulsam ağrısına sahipseniz büyük ihtimalle, dişiniz çürükten dolayı sinirleri hava alıyor ve kanal tedavisine girip sinirin alınıp dolgu ile doldurulması gerekiyor başıma geldi açıklayayım dedim :d