Emekli Promosyon Ne Zaman Ödenecek ve Kaç Para Ne Kadar?

2016 Yılında Ödenecek Emekli Promosyon Ücreti Ne Kadar? Hangi Emekli Ne Kadar Promosyon Alacak? Emekli Promosyonu İçin Şartlar Neler? Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Emekli promosyon durumu aslında Kurban Bayramından önce ödenmesi planlanıyordu. Aslında bankalarla da tam anlaşma sağlandı. Fakat bazı pürüzler nedeniyle Bankaların Emeklilere vermesi gereken promosyon Kurban Bayramından sonraya kaldı. Bankaların vereceği promosyonların ise bazı şartları olacak. Promosyon veren banka Emekliye bir sözleşme imzalatacak ve 2 yıl o bankadan maaş almak zorundasınız ve değiştiremeyeceksiniz. Eğer değiştirmek isterseniz verilen promosyon ücretini geri ödemeniz gerekecek.
emekliye-promosyon-ucreti

Emekli Promosyonu Kaç Para Olacak?

Ayrıca Emekli promosyonu ne kadar olacak? 11 Milyon emeklinin beklediği soru da bu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu emeklileri rahatlatacak açıklamayı yaptı. Aslında tam bir miktar belirtmedi fakat son sızan bilgiler ile ortalama 1000 TL -2000 TL civarında bir emekli promosyon ücreti Kurban Bayramından sonraki emekli maaşı ile birlikte ödemeler yapılacak.

Emekli promosyonu alınan maaşa göre değişmesi bekleniyor. Örnek vermek gerekirse 1500 TL emekli maaşı alan biri 1000 TL promosyon alacak. 2500 TL emekli maaşı alan biri ise ortalama 1500 TL emekli banka promosyonu alacak. 4000 TL alan bir emekli ise ortalama 2000 TL civarında bir banka promosyonu alacak.

Emekli Banka Promosyonu Nedir?

Emekli banka promosyonu aslında bu güne kadar kensinlikle çoktan verilmesi gereken bir para. Bankalar emekli maaşları yatan müşterilerin bir çoğu ile anlaşmalar yapmakta otomatik ödeme kira ödemesi gibi bir çok anlaşma bankadan yapılarak bankada mevduat tutulması sağlanıyor. Buda bankanın tamamen kar etmesini sağlıyor. Ayrıca emeklilere kredi kartlarını vererek kredi kartı üzerinden de kazanç sağlamakta. fakat artık müşteri ücretsiz olarak bankayı kullanmayacak ve ortalama 2 senede 1 bankaların promosyon ödemesi gerekecek…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.