Nazar Duası En Etkili ,Rahatlatan Huzur Veren Nazar Bozan Dualar

En Etkili Nazar Duaları, Nazardan Nasıl Korunmak Gerekiyor? Nazar Değmemesi İçin Hangi Dualar Edilmeli?Peygamber Efendimizin Nazar Duası, Nazar Nasıl Anlaşılır? Nazar Değmemesi İçin Neler Yapmalı? Nazar Belirtileri Nedir? En Etkili Nazardan Kurtulma Duaları… Tüm Detaylar Özel Haberimizde…

Nazar günümüzün aslında en büyük dertlerinden biri. Çoğu insan inanmaz ama üzerinize ağırlık çöktüğünde, başınızı kaldıramayacak gibi olduğunuzda , kendinizi halsiz hissettiğinizde yada hiç sebep yokken bunaldığınızda size nazar değmiş olabilir. Bazen bir dua üzerinizdeki nazarı bozmaya yeter. Nazar aslında çok güçlü bir enerjinin sizin üzerinize yüklenmesidir. Tabi ki bu enerjiyi daha büyük bir enerji ile üzerinizden atmanız gerekir. Günümüzde genellikli nazar duası olarak 7 kere Fatiha Suresi okunmaktadır. Fakat nazar değdiğinde Fatiha Suresi  yeterli gelmemektedir. Nazar gerçekten var. Buna günün birinde kesinlikle inanacaksınız.

İranlı ünlü din adamı Renam Arad nazar ile ilgili bir çok konuya açıklık getirdi. Sadece nazar duası ve nazar bozma duaları konusuna 20 yılını vermiş kıymetli bir din adamı. Nazar konusunda en uzman din adamı diyebiliriz. İran’da din adamları nazar konusunda çok araştırma yapmışlar. Bu nedenle nazar duası konusunda kesinlikle güvenebilirsiniz.

nazar-namazi-nasil-kilinir

Öncelikle nazardan kurtulmak için dualar vardır. Fakat nazarın enerjisini yok etmek için çok daha büyük bir enerji ortaya çıkarmalıyız. Bunun da en kolay yolu bazı duaları birleştirip okuyarak enerjiyi ortaya çıkarmaktır. Sadece İranlı değil bir Çok Din adamı da bu konuda ortak fikirde buluşuyorlar.

Nazar Dualarına başlamadan önce Peygamber Efendimizin Nazar konusunda bir çok hadisi olduğunu unutmamak gerekir ve bunların en başında “Nazar faniyi mezara götürür” dediğini unutmamak gerekir.

Aşağıdaki Nazar Duaları sadece sizi nazardan korumayacak üzerinizde güçlü bir enerji kalkanı oluşturacak ve kem gözlerden koruyacaktır.

Nazar Değmesinin Belirtileri;

Genellikle nazar üzerinizde belirsiz bir halsizlik varsa , yorgunluk hissi varsa ,devamlı esneme durumunda iseniz, işleriniz düzgün gitmiyorsa yada devamlı uyumak istiyorsanız üzerinizde nazar olabilir.

nazar-degmesi-belirtileri

Nazar Edenlerin 6 Ortak Özelliği ;

1. Genellikle Abartılı Bir şekilde sizi tebrik ederler. Uzun cümleler kurarlar.
2. Sizde olanın aynısını yada daha fazlasını isterler.
3. Yarım ağızla maşallah inşallah yada hayırlı olsun derler.
4. Kem gözle bakarlar ,Çakmak Çakmak rahatsız edici bakışlar atarlar.
5. Sahip olduklarını beğenmezler hep sahip olduğunuz şeyleri isterler.
6. Güzelliğiniz ile ilgili yada sahip olduğunuz şeylerle ilgili gereksiz sorular sorarlar.

nazar-degdiren-gozler

Etkili Nazar Bozma

Nazar Duasına başlamadan önce kesinlikli Gusül Abdestimiz ve normal abdestimiz olması gerekmektedir. Abdest alırken Niyet ettim Nazar Namazına diyerek niyet edilmelidir.

1. Nazar Namazı

2 rekat namaz kılarak başlamalıyız. Niyet ederken de “Allah’ım üzerimdeki nazarın etkisi yok olması ve bundan sonra bana nazar değmemesi için namaz kılmaya niyet ettim. Allahım sen Kabul et. Allahu Ekber diyerek namazımıza başlamalıyız.

Not: yukarıdaki niyeti başkası adına da yapabilirsiniz. Bu nedenle bana yerine tanıdığınız kişiyi düşünerek ismini söylemeniz gerekmektedir.

Namazı kıldıktan sonra diz üstü otururken aşağıdaki duaları etmeniz gerekmekte.

2. Korunma Duası:

Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min şerri kulli şeytanin ve hammetin ve min şerri külli effakin kazibetin ve min şerri kulli ğammazin hainetin ve min şerri kulli aynin lammetin ve min şerri kulli bid’atin dalleh.”

Her türlü şeytandan musibetten , zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah’a sığınırım.

Yukarıdaki duayı tam 7 kere önce Arapça sonra Türkçe mealini okuyun.

3. Felak ve Nas Süreleri

Felak ve Nas süreleri aslında en önemli sürelerdir. Bu nedenle 7 kere okunmalıdır.  Duaları okuduktan sonra ” Allahım sen düğümlere üfleyenlerin şerrinden bizi koru, yarattığın her türlü mahlukun kötülüklerinden ve kem gözlerinden bizi koru. Sen rahmetin ve nusretinle bizi her türlü kötülüklerden koruyansın. Beni tüm gözlerin etkisinden koru. Amin. ” diyerek Allah’a sığınmalıyız.

4. Nazar Ayeti (Kalem Süresi 51-52)

Aşağıdaki nazar ayeti nazar bozma konusunda en önemli ayettir. 7 kere önce Arapça sonra Türkçe mealini okumamız gerekmekte.

Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu’z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn.

“Gerçekten o küfredenler Kur’an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. “O, mutlaka bir mecnundur” diyorlar. Oysa Kur’an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır…”

5. Mübarek Esma

Ya Şâhid ve Ya Basîr Bu esmalar nazar ile ilgili mübarek esmalardır. Önde gelen islam alimleri bu iki ism-i şerifi sürekli olarak nazar bozmak için okumuşlardır. Esmaların okunması ise söyle yapılmalıdır. Öncelikle 2 esmada 33 kere okunmalıdır. Fakat her esma okudunduktan sonra Ayete’l-Kürsi duasını okumanız gerekmekte.

Örnek vermek gerekirse Ya Şâhid sonra Ayete’l-Kürsi şeklinde 33 kez okumalısınız. Daha sonra Ya Basîr sonrasında Ayete’l-Kürsiyi 33 kere okumalısınız.

Toplamda 33 kere Ya Şâhid , 33 kere Ya Basîr , 66 kere Ayete’l-Kürsi okumuş olmanız gerekmekte.


 Bu şekilde duamızı bitirmiş olacağız. Allah’ın izni ile üzerimizde kötü kem gözlerden ve nazarlardan kurtulmuş olacağız. Ayrıca üzerimizde çok güçlü bir enerji olacak.

Yukarıdaki dualar ile hayata bakışınız değişecektir. Sebepsiz sıkıntılar yok olacaktır. Huzuru bulmanıza yardımdı olacaktır.

 

Yorumlar
  1. Deniz dedi ki:

    Allah sizden razı olsun… Üzerimdeki nazar sayenizde kalktı. Acayip rahatladım. Nazar duası konusunda harika bilgiler vermişsin. çok teşekkür ederim….

    1. Bahtiyer dedi ki:

      Selam arkadaşlar bana yardimci olurmusunuz ben ilk kez yapicam esmail husnayi 1 sever esmayil husna sonra ayetel kursi .tekrar esmail husnayim okucam bir ondan bir ondan okucam toplam 33mu olucak cok nazar var bende okuyorum usdumdeki agirlik gitmiyor yardimci olun lutven

  2. Mihriban dedi ki:

    Çok sağolun çok iyioldum ne zamandır üzerimde azar vardı. Kurtuldum çok etkili geldi. Nazar dinimize göre kesinlikle var. Nazar duaları bazen yeteli olmuyor. Sizin tavsiyeleriniz çok iyi çok teşekkürler…

  3. Duygu d dedi ki:

    Oh be rahatladım. Çok sağolun nazar duası çok etkili geldi. Dediklerinizi yaptım. Nazar çok önemli… Baş ağrısından duramıyordum geçti.

  4. Deniz Kaya dedi ki:

    Benim bebegımr çok nazar değiyor biri gelip sevse ongün muhakkak bisy oluyor çocuğa ben çocuğuma niyet edip yapsam etkili olur mu acaba

    1. Çiğdem dedi ki:

      Tabiki olur ben sürekli okuyup üflerim kızıma iyi geliyor

  5. Bahtiyer dedi ki:

    Kusura bakmayin meyalinde okumalimiyim yok sag duvalarim okucam sag de

  6. Gülsüm okçu dedi ki:

    Selamün aleyküm nazar için yazdığınız bu beş maddenin hepsini aynı andami yapmak lazım yoksa hangisini yapmak istersek onumu

  7. Sedef konu dedi ki:

    Çok sıkıntım var

  8. Yeşim derman dedi ki:

    Bu duaların hepsini namazdamı yapacağım

  9. Memmet ali dedi ki:

    Demekki nazara fatiha suresi yetmiyor ne kadar aptalca ve cahilce bir soz