En Güvenilir En Uygun Ucuz Fiyatlı Tatil Rezervasyon Siteleri

Erken Rezervasyon Siteleri , En Güvenilir En Kaliteli Otel Rezervasyon Siteleri Hangileri, En Avantajlı En Bol Taksit Yapan Tatil Siteleri,Tatil Siteleri Güvenilir mi?, Erken Rezervasyon Sigortası Yapan Siteler, En Ucuz Fiyata Tatil Oteli Nasıl Bulur? Tatil Oteli Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli? Tüm Sorularınızın Cevabı Haberimizde…

Günümüzde artık tatil planları ve otel rezervasyon işlemleri %85 oranında internet üzerinden yapılmaya başlandı. Tabi ki günümüzde tatil rezervasyon sitelerinin sayısı 100’ü geçti. Bir çok tatil sitesi  ise 1 sene vurgun yapıp kaçma derdine düştü. Otellerde en kötü odaları ayıranlar, Deniz görüyor diyerek balkonun kenarından ufak bir deniz parçası gören odalarına kadar maalesef bir çok tatil rezervasyon sitesi mağduriyeti her sene yaşanmakta. Aslında dikkat edilmesi gereken tatil sitesinin güvenilirliği. Uygun fiyatlı diye bilmediğiniz bir siteden otel rezervasyonu yaparsanız belkide gittiğinizde aynı odanın başkasına da satıldığına şahit olabilirsiniz.

Tatil sektöründe maalesef böyle durumlarla çok karşılaşılabiliyor ve tatilin başlamadan rezil olabiliyor. Bu nedenle kesinlikle tatil rezervasyonlarınızı bilindik kaliteli sitelerden yapmaya özen göstermelisiniz. Aradığınızda bir muhatap bulabileceğiniz yeri yurdu belli sitelerden rezervasyonunuzu yaptırmalısınız. Tatil için seçtiğiniz otele erken rezervasyon yaptıracaksanız Erken rezervasyon sigortası kesinlikle yapan firmalardan otel rezervasyonunuzu gerçekleştirin.

Tatil Siteleri Güvenilir mi?

Her tatil sitesi güvenilir diyemeyiz. Fakat sizin için seçtiğimiz aşağıdaki firmalardan ve tatil rezervasyon sitelerinden güvenle tatil rezervasyonunuzu yapabilir siniz.

Otel rezervasyon sitelerinden rezervasyon yaparken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları vardır. Bunlara kesinlikle dikkat etmeniz gerekir.

  • Öncelikle bulduğunuz otelin oda özelliklerini dikkatli okumanız gerekir. Bazen ufak yazılarla da olsa promosyon oda yazarlar. Promosyon odalar genellikle otellerin en kötü odalarıdır. Bodrum katta zemine sıfır odalar verilebilmektedir. Yada yerin altında ufak bir pencere ile dışarı görebildiğiniz odalar. Tabi ki sadece yatmak için kullanırım diyorsanız kesinlikle sizin için idealdir. Fakat yılda 1 hafta yapacağınız tatili zor nefes aldığınız bir odada geçirmek çok mantıklı değildir. Bekarlar için daha uygun odalardır.
  • Rezervasyon yapmadan önce kesinlikle google otel yorumları da okumanızı tavsiye ederiz. Google otel yorumlarında %90 otelde kalan müşterilerin yorumlarıdır. Bir otele 10 kişiden 8 i kötü diyorsa kesinlikle o otelden uzak durun. 10 kişiden 4 ü kötü diyorsa otelde kalabilirsiniz. Çünkü genellikle aynı mevkii de bulunan oteller birbirini kötülemek için maalesef böyle yorumlar girebilmektedir.
  • Otel imkanları da çok önemlidir. Çok lüks büyük bir otele giderseniz de bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Tatil köylerinde genellikle Restaurant ve diğer aktivite merkezleri denize yakın bölümlerde bulunur. Fakat konaklama yerleri çok daha uzakta bulabilir. Bu yüzden yürümek sıkıntı olabilir.
  • Otellerin yenilenenme yıllarına da dikkat etmelisiniz. Genellikle oteller bu konuyu belirtir. Oteller ortalama 4 yılda bir kendini yenilemelidir. Daha uzun süre yenilenmeyen oteller sıkıntılı olabilir.
  • Bazı otellerin aktiviteleri ve eğlenceleri sadece turistlere yönelik olabilmektedir. Animatörler hep yabancı dil ve yabancı turistlere yönelik hizmet verebilir. Bu gibi konulara dikkat edilmelidir. Otel yorumlarında bu konular da yazılmaktadır.
  • Otel mevkisi en önemli noktalardan biridir. Bazı oteller denize çok uzak olabilir yada tatil beldesinin merkezinde olabilir. Merkezde olmanın avantajları kadar dezavantajları da bulunmaktadır. Mesela gece eğlence mekanlarının sesinden uyuyamaya bilirsiniz. Yada denize çok uzak bir otel rezervasyonu yaptırırsanız otelin denize ulaşım servisleri bulunur. Bu servislerin saatine göre hareket etmeniz gerekir. Buda sizi kısıtlayacaktır.
  • Erken rezervasyon yaparken kesinlikle sigorta yaptırmaya özen gösterin. Sağlık durumları yada işiniz ile ilgili bir aksilik olursa tatil paranızı geri alabilir yada ileri ki bir tarihe uzatabilirsiniz.
  • Yeni evli iseniz ve çocuğunuz yoksa +16 yada +18 otelleri tercih edebilirsiniz. Bu oteller çocuklu aile kabul etmemektedir. Genellikle genç evli çiftler bulunur. Genellikle yemek saatlerinde gezen dolaşan çocuklar bazen insanı rahatsız edebilir yada ağlayan bebekler bu nedenle yetişkin otellerini tercih edebilirsiniz.
  • Otelinizi seçmeden önce kesinlikle tatil ihtiyacınızı belirlemelisiniz. Tatilde gezicem eğlenicem barlardan çıkmıcam derseniz Bodrum , Çeşme, Alanya, Kuşadası gibi tatil yörelerinde otel rezervasyonu yapmalısınız. Fakat sakin bir tatil olsun denize gireyim dinleneyim gibi düşünceleriniz varsa Marmaris, Fethiye ,Side gibi mevkilerden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

En Güvenilir En Avantajlı ve Uygun Fiyatlı Otel Rezervasyon Siteleri

Sizler için tatil rezervasyonunda sorun yaşamayacağınız en kaliteli en güvenilir ve en ucuz fiyatlı otellerin olduğu tatil sitelerini listeledik.

1) Etstur.com Tatil Otel Rezervasyon Sitesi

Ets güvencesiyle keyifli ve otel tanıtımında anlatıldığı gibi bir tatil için ETS tur ilk tercihiniz olabilir. Erken rezervasyon sigortası ve bir çok karta yaptığı 6 ve 9 taksit sayesinde tatil yükünü hafifletir. Otel rezervasyon siteleri arasında biraz pahalı olabilir fakat en kaliteli ve en iyi otellere rezervasyon sağlar. Kötü oteller her sene denetlenerek anlaşmaları fes edilir. Bu nedenle ilk tercihiniz Ets tur olabilir. Ayrıca her otel için ayrı ayrı video ve onlarca resim ile oteli detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Pişman olmayacağınız bir tatil rezervasyon şirketidir .Ets tur Çağrı merkezine 444 0 387 numarasından 24 saat ulaşabilir telefonda rezervasyon yaptıra bilirsiniz.

2 ) Anitur.com Tatil Otel Rezervasyon Sitesi

Anıtur çok köklü bir otel rezervasyon sitedir. Anıtur güvencesi ile sadece seçili otellerine rezervasyon yapılır. Otel seçeneğinin fazla olmamasının nedeni sadece kaliteli otellerle çalışmasıdır. Anlaşmalı otellerine erken rezervasyonda %50 ‘ye kadar fiyat indirimi yapabilmektedir. Türkiye’de en çok tercih edilen tur şirketlerinden biridir. Anıtur Erken Rezervasyon Sigortası yapmaktadır. Güvenli bir şekilde ödemenizi 6 yada 9 taksitle ödeyebilirsiniz. Ayrıca bir Bir çok kredi kartına %5 ile 10 arasında indirim yapmaktadır.

Anıtur Çağrı merkezine 444 0 264 ve 0850 300 02 64 numaralarından 24 saat ulaşabilir telefonda rezervasyon yaptıra bilirsiniz.

3 ) Tatilbudur.com Tatil Otel Rezervasyon Sitesi

En çok otelin listelendiği ve seçeneğin en çok olduğu kolay kullanışlı bir sitedir. Arkasında İş bankası ve Polonyalı MCI şirketi bulunmaktadır. Ayrıntılı arama yapabilme özellikliği çok gelişmiştir. Mesela su kaydıraklı otelleri arıyorsanız rahatlıkla bulabilirsiniz. Ödemeniz ve rezervasyonunuz güvenilir bir şekilde yapılır. Çok iyi bir şekilde çalışmaktadır. Ödemelerinizi 6 yada 9 taksit yapabilirsiniz. Erken rezervasyon sigortası bulunmaktadır. Kullanıcıların bol bol oteller hakkında yorumları bulunmaktadır. Tek sıkıntılı yanı bütün otellere neredeyse rezervasyon yapılabiliyor olmasıdır. Bu nedenle rezervasyon yapacağınız oteli iyi seçmeniz gerekir.

Tatil Budur Çağrı merkezine 0 850 333 3 333 ve 444 0 484 numaralarından 24 saat ulaşabilir telefonda rezervasyon yaptıra bilirsiniz.

4 ) Setur.com.tr Tatil Otel Rezervasyon Sitesi

Türkiye’nin en köklü tatil rezervasyon firmalarından biridir. Genellikle anlaşmalı olduğu kaliteli ve güvenilir otellerle çalışırlar. Otel seçenekleri diğer sitelerden azdır. Fakat kalitesiz otel bulmak neredeyse imkansızdır. anlaşmalı tüm otellerinin video ve fotoğraflı tanıtımları mevcuttur. Bazen %50 ye varan indirimlerle çok uygun fiyatla otel bulmanızı sağlarlar. Son derece güvenilir ve iyi bir firmadır. Kredi kartına vade farksız 9 ‘a kadar taksit yapmaktadır. Erken rezervasyon sigortası yapmaktadır.

Setur Çağrı merkezine 444 28 22 numarasından 24 saat ulaşabilir telefonda rezervasyon yaptıra bilirsiniz.

5 ) Tatilsepeti.com Tatil Otel Rezervasyon Sitesi

Türkiye’nin her bölgesindeki otellere rezervasyon yapabileceğiniz çok fazla seçeneği olan bir rezervasyon sitesidir. Güvenli bir şekilde tatil rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksit yapabilmektedir. Ayrıca bir çok karta özel indirimler de yapmaktadır. Erken rezervasyon sigortası yapmaktadır.

Tatilsepeti çağrı  merkezine 444 44 20 numarasından 09:00 ile 24:00 saatlerinde ulaşabilir telefonda rezervasyon yaptıra bilirsiniz.

6 ) Jollytur.com Tatil Otel Rezervasyon Sitesi

Türkiye’nin en eksi tatil rezervasyon firmalarından biridir. hatta bir çok şehirde internet olmadığı dönemlerde acenteleri  bulunmakta idi. Tabi ki internet ile birlikte web siteleri üzerinden satışa başladılar. Son derece güvenilir ve kaliteli otellere rezervasyon yapmaktadır. Jolly turdan alacağınız tatilden pişman olma ihtimaliniz neredeyse yok denecek kadar azdır. Erken rezervasyon sigortası yapmaktadır.

Jollytur çağrı  merkezine 444 0 644 numarasından 09:00 ile 24:00 saatlerinde ulaşabilir telefonda rezervasyon yaptıra bilirsiniz.

 

7) Otelz.com Tatil Otel Rezervasyon Sitesi 

Son dönemlerde otelde öde kampanyaları ile adından söz ettiren bir tatil rezervasyon sitesidir. Çok geniş bir otel anlaşmasına sahiptir. Fakat her oteli kabul etmektedir. bu nedenle otel seçerken özelliklerine çok dikkat etmek gerekir. Ayrıca Otelde öde haricinde site üzerinden kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz. Güvenilir bir otel rezervasyon sitesidir. Rezervasyon ücreti almamaktadır ve ücretsiz iptal özelliği bulunmaktadır.

Otelz çağrı  merkezine 0850 333 0 220 numarasından 09:00 ile 24:00 saatlerinde ulaşabilir telefonda rezervasyon yaptıra bilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.