En Hızlı ve Kolay Gelir Belgesiz(Bordro) Kredi Veren Bankalar 2024

En Kolay Kredi Veren Banka Hangisi?, En Hızlı Kredi Veren Banka Hangisi? , Kefilsiz Kredi Veren Bankalar, Bordrosuz Kredi Veren Bankalar, Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Kenarda paranız olsun olmasın bir şekilde paraya ihtiyacınız olabilir. Bu konuda eş dosttan para bulamıyorsanız tek seçenek bankadan kredi çekmek kalıyor. Fakat bankalardan kredi çekmek için bir çok belge istenmekte. Özellikle büyük bankalardan kredi çekerken neredeyse 10′ a yakın evrak isteniyor. Ayrıca bazı bankalar kefilsiz kesinlikle kredi vermemekte.

Günümüzde acil kredi durumlarında imdadınıza yetişen bir kaç banka bulunmakta. Bu bankalar gerçekten çok hızlı ve kolay bir şekilde size kredi vermekteler. Hatta bazı bankalara sadece TC Numarası girmeniz bile yeterli olabilmektedir. İstediğiniz tutar 1 gün içinde hesabınıza geçebiliyor. Tabi ki bu kredi işlemlerinde size alacağınız bankadan bir kredi kartı ve hesap açılmakta. Kredi bitince isterseniz kartı ve hesabı kapatabiliyorsunuz.

Hızlı Ve Kolay Kredi Veren Bankalar


Enpara Kredi(Finansbank)

Kredi alacaksanız yıllardır ilk akla gelen banka sistemi Enpara’dır. Enpara ile 2 gün içinde krediniz onaylanmakta ve hesabınıza geçmektedir. Enpara üyesi iseniz internet şubesi yada mobil şubedeki Enpara Kredi bölümündeki formu doldurmanız yeterli. Başvurunuz aynı gün içinde değerlendirilir. Uygun bulunması halinde anında size sözleşmeniz ve ödeme planınız iletilir. Onayladığınız an teminatsız kefilsiz imzasız anında istediğiniz rakam hesabınıza geçer. Enpara hesabınız yoksa enpara.com sitesine giriş yapıp kredi başvurusuna basıp doldurun. 1-2 gün içinde Enpara Satış Temsilcileri adresinize gelerek sizi Enparalı yapacak. Bu işlemlerden sonra krediniz hesabınıza yatacaktır.

Enpara 2024 Faiz Oranı : %3.99 tir. 10.000 TL ye 12 Ay taksit ile 1.031 TL ödeme ile 12.374 TL geri dönüşü olacaktır.


CEPTETEB Kredi (Teb Bankası)

Cepteteb TEB bankasının dijital bankası. En kolay kredi veren bankalar arasında 2. sırada diyebiliriz. Hatta bazen Enpara ‘dan daha hızlı kredi verdiği de görülmekte. Özellikle %149 kredi faiz oranı ile enpara’dan biraz daha uygun kredi çekme imkanı sunmaktadır. TEB bankasında hesabınız varsa çok başvurunuzdan 1 gün sonra krediniz onaylanırsa hemen krediniz hesabınıza yatacaktır. TEB bankasında hesabınız yoksa Hemen cepteteb.com.tr sitesine girerek kredi sayfasından gerekli bilgileri doldurarak kredini başvurunuzu yapabilirsiniz. İşleyiş ise çok hızlı ilerlemektedir. Krediniz onaylanırsa online hesabınız açılacak ve krediniz hesabınıza yatacaktır.


İng Bank E-Turuncu Kredi

İng Bank 2024 yılı ile birlikte Kredi verme konusunda en kolay bankalardan biri oldu. Hatta İng Bank 2024 yılında kredi başvurularının %70 ‘ini olumlu olarak cevapladığı belirtilmekte. Kefil, Teminat istememekte. Ortalama 3 gün içinde krediniz olumlu sonuçlanırsa maksimum 4-5 günde paranızı alabilirsiniz. İng Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı ise aylık %1.99. Ayrıca bir kere kredi başvurusu yaptıktan sonra diğer kredi başvurularınız için tekrar form doldurmaya ihtiyaç yok.

 

Yorumlar
  1. Adem bal dedi ki:

    En hızlı kredi bence enpara ile alınıyor. Neredeyse 1 günde kredimi verdiler. Arkadaşımda hızlı bir şekilde kredi almak için TEB bankasına başvurdu ama alamadı. En iyisi bence enpara hem evrak vs derdindeyim yok.

  2. Sinem Asyali dedi ki:

    Sayenizde krediler hakkında bilgi edindim ve Denizbank bayram kredisini kullandım hemde çok kolay ve beklemeden. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

  3. Affin bank dedi ki:

    Her türlü krediyi% 3’lük indirimli faiz oranlarıyla sunuyoruz. Memnuniyetiniz ve Finansal Başarı Hedefimiz olduğu için kredi programımız çok doğrudan ve esnek. İLGİLENMİŞSE, daha fazla bilgi için şimdi e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin: