En İyi Protez Saç Firmaları 2024 (Ünlülerin Saç Protez Yaptırdığı Firmalar)

2024 En İyi Protez Saç Yapan Firma Hangisi?, Ünlülerin Protez Saç Yaptırdığı Firma Hangisi?, En Kaliteli Protez Saç Hangi Firmada? En İyi Protez Saç Sistemi Hangisi? Protez Saç Yapan En Başarılı Firma Hangisi? En Anlaşılmaz protez Saç Yapan Firmalar? Tüm Sorularınızın Cevabı Haberimizde…

Saç dökülmesinin günümüzde 2 çözümü var. 1 Saç ekimi , 2 protez saç yöntemi. Saç ekimi yöntemi maalesef çok iyi sonuçlar vermemekte. Fakat protez saç iyi bir firmada yapıldığında muhteşem sonuçlar verebilmekte. Yüzlerce firma bulunmakta fakat bu firmaların bir çoğu Çin ve Tayland malı ürünler kullanmakta. Kullanılan protez saçlar ilk zamanlar güzel sonuçlar verirken 1. aydan sonra kirpi gibi saçlara dönüşmekte ve çirkin görüntüler oluşturmakta. Ayrıca kullandıkları yapıştırıcı ve bantlarda kafada kaşıntı ve iz yapabilmekte. Var olan saçlarınızı da maalesef tamamen dökmekte ve proteze muhtaç halde bırakmakta. En iyi protez saç firması denildiğinde ise çok fazla seçenek maalesef yok. Bu nedenle protez saç yaptıranların yorumlarından bizde en iyi protez saç merkezlerini listeledik.

Tabi ki yüzlerce protez saç firmasının arasında bu işi düzgün yapan kaliteli malzeme kullanan ve iyi işler çıkaran firmalarda mevcut. Biz bu araştırmayı yaparken onlarca yorum ve kullanıcı ile görüştük ve ortaya güvenebileceğiniz protez saç firmalarını çıkardık. Tabi ki bu firmalar haricinde kaliteli işler yapan firmalar vardır. Fakat bizim ulaştığımız ve işini ehli yapan firmalardan bazılarını listeledik.

Türkiye’nin en iyi protez saç firmaları ve protez saç fiyatları 2024 , protez saç bakım ücretleri 2024 ,protez saç kullanan ünlüler haberlerimizi de okuyun…

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Protez Saç Yaptıracaklara Kısa Tavsiyeler;

Protez saç konusunda kesinlikle bu protez saç 3-5 yıl gider diyenlere inanmayınız. Bu gibi durumlarda lütfen yazılı olarak garanti belgesi alınız. Ayrıca firmalar protez saç sonrası bakım için bazen çok yüksek fiyatlar istemektedir. Bu nedenle en başta bakım ücretini de konuşmalısınız. Protez saça alışır mıyım? diye düşünmeyin kaliteli ve düzgün yapılmış bir protez saça 2 ile 15 gün arasında alışabilirsiniz. Protez saç dökülür mü? protez saçta dökülmektedir. Sonuçta insan saçı düğümleme yöntemi ile eklenmekte. Çift düğümleme tekniği kullanılıp kullanılmadığını kesinlikle protez yaptıracağınız firmaya sorun.

En iyi Saç Ekim Merkezleri + 2024 Saç Ekimi Fiyatları

En İyi Protez Saç Firmaları 2024


Hairplus Protez Saç Merkezi

Piyasada bir çok ünlünün saç protezi bu firma sağladığı bilinmektedir. Özellikle Mustafa Ceceli , Bülent Serttaş ve Kemal Doğulu’nun saçları bu merkez tarafından yapılmakta. Ünlülerin bir çoğu protez saç konusunda bu firmaya güvenmekte. 10.000 ‘den fazla müşterileri olduğu bilinmekte. Son derece kaliteli ve güzel sonuçlar almaktalar. Ayrıca çok kaliteli saç protezleri kullanılıyor. 1999 yılından beri Saç Protezi sektöründe olan bir firmadır. Amerika’dan ithal saç protezi yapışkan kullanılmakta. Bu nedenle ilk tercihler arasında yer almakta. Ayrıca firma saç protezi yaptırdıktan sonra bakım konusunda da yardımcı olmaktalar. Tabi ki merkezlerinde protez saç sonrası bakım yapılıyor. Fakat ücretsiz bir eğitim ile protez saç bakımınızı evde kendinizde yapabilmenize olanak sağlanmakta. Hairplus Protez Saç Merkezi fiyatları ise ortalama 800 Dolar ile 3.000 dolar arasında değişmekte.

HairPlus İletişim Bilgileri:

HairPlus Genel Merkez
Adres: İstiklal Cad. No: 65 Ankara Han Kat:5  Beyoğlu / İSTANBUL
Telefon: (0212) 244 33 13

HairPlus Kadıköy Şubesi
Adres: Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad. Bazyar Apt. No:125 D:5 Kadıköy / İSTANBUL
Telefon: 0216 336 33 12


DemoHair Protez Saç Merkezi

Demohair saç protez merkezide isminden en çok söz edilen merkezlerden biri. Saç protezlerini Amerika’dan özel olarak getirtmekte. Özellikle “Quantum Hair System” Amerikan New Image Şirketi  tarafından son teknoloji ile üretilmekte ve en rahat en hafif ve en hava alan protez saç olduğu dile getirilmekte. Özellikle erken yağta saç dökülmesi yaşayanlara son derece güzel çözümler sunmakta. Ayrıca protez saçın altında bulunan kendi saçlarınızda bu sistem ile uzamaya devam etmektedir ve zarar görmemektedir. Yapılan protez saç istenilen renge boyana bilmekte ve istediğiniz kuaför işlemini yaptıra bilmektesiniz. Demohair Protez Saç uygulama fiyatları ise 700 Dolar ile 2500 Dolar arasında fiyatlara yapılmaktadır. Fiyatta en büyük etken ise kaplanacak alanın büyüklüğüdür.

DemoHair İletişim Bilgileri:

Demo Hair Genel Merkez
Adres: Merkez Mah., Abide-i Hürriyet Caddesi Abide Palas Apartmanı. No: 177 Kat: 3 D:9, Şişli/İstanbul
Telefon: 0212 224 05 80


Hairlife Protez Saç Merkezi

en-iyi-protez-sac-firmasi

Türkiye’nin en eski saç protez firmalarından biridir. sadece Türkiye değil bir çok Avrupa ve Arap ülkesinden hastaları mevcut. Bioaqua Saçlandırma tekniği ile saç protezi işlemleri en doğal ve en anlaşılması zor işlemler yapılmakta. Suya çok dayanıklıdır. Sporcular için en ideal saç protezi denilebilir. Yüzde yüz insan saçından imal edilmektedir. Cildinize ve saçlarınıza tam uyumluluk sağlar. Kolay kolay deforme olmaz ve uzun sürelidir. Kuafördeki yapılan tüm işlemleri saçınıza yaptırabilirsiniz. Hairlife Saç Protez firması fiyatları ise 600 Dolar ile 2.200 dolara arasında değişmektedir.

Hairlife İletişim Bilgileri:

Hairlife Genel Merkez
Adres: Halaskargazi Caddesi Sadıklar II Apt.No:198 Kat:5 Şişli / İstanul
Telefon: +90212 219 16 00


NeoHair Protez Saç Merkezi

Türkiye’nin en çok tercih edilen saç protez firmalarından biridir. Ayrıca firma saç protezlerini Amerika’dan özel olarak getirtmektedir. Avrupa ve Arap ülkelerindeki yüzlerce insanı saç protezi ile tanıştırmıştır. Türkiye’de de bir çok müşterisi vardır. Saç protez uygulamaları konusunda son derece başarılı bir firmadır. Yapılan protezler neredeyse hiç anlaşılmayacak kadar kalitelidir. Bilindik ünlü müşterileri olmasa da internet üzerinde iyi yorumları bulunmaktadır ve protez saç yaptıranlar tarafından başarılı olduğu belirtilmektedir. NeoHair Protez Saç uygulama fiyatları ise 500 Dolar ile 1500 Dolar arasında fiyatlara yapılmaktadır. Fiyat değişkenliği ise tamamen alana ve saç protezinin kalitesine göre değişmektedir.

NeoHair İletişim Bilgileri:

Neohair Genel Merkez
Adres: Büyükdere Cad. No:16 Kat:3 Daire:5 Şişli/Istanbul
Telefon : 0212 296 26 26 / GSM :0554 120 35 20


HDC Protez Saç Merkezi

HDC markası protez saç firmaları arasında en eskilerden biri diyebiliriz. 1999 yılından bu yana hizmet vermektedir. Saç protezleri ise Amerika ve İtalya’dan gelmektedir. %100 insan saçından üretilmektedir. Ortalama 20 gün içinde gür doğal ve muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz. Güvenilir bir firmadır. Bakım ücreti diğer firmalara göre daha uygundur. Yapılan saç protezi son derece doğal ve kaliteli bir görüntü sağlar. Anlaşılması çok zor uygulamalara imza atmaktadırlar. Ayrıca sadece saç protezi değil saç ekimi hizmeti de vermekteler. Tamamen hastanın durumuna göre çözüm sunmaktalar.

HDC İletişim Bilgileri:

HDC İstanbul Levent
Addres: Ülgen Sokak. No:100 Levent / İstanbul
Telefon: 0 212 280 88 55


Türkiye’nin en iyi protez saç firmaları ve protez saç fiyatları 2024 , protez saç bakım ücretleri 2024 ,protez saç kullanan ünlüler haberlerimizi de okuyun…

Saç Dökülmeniz Varsa Özel Haberimiz… Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Fiyat İncelemesi İçin Tıklayın…


Yukarıdaki haberimizle ilgili istek şikayet ve görüşlerinizi haber@korkmazhaber.com mail adresine iletebilirsiniz. 24 Saat içinde gerekli dönüş yapılacaktır. 

Yorumlar
  1. Kazım okten dedi ki:

    Protez saç fiyatları 2018 itibariyle 3.000 TL’den aşağı yapılmaması gerekiyor. Daha düşük fiyata yapılan protezler kesinlikle çok dandik kaliteli ve uzun ömürlü bir protez düşünüyorsanız kesinlikle iyi bir yerde ve 5000 TL aşağısında bir fiyata yaptirmayin.

    1. Yiğit dedi ki:

      En kaliteli saç 3.000 tl firmalara en iyi saç yurtdısından nakliye dahil 500 tl yi geçmiyor arkadaşlar onun için 2500 veya 3000 liradan yukarı para vermeyin…

  2. Asli Ö. dedi ki:

    Mustafa Ceceli’nin veya Tolga Karel’in internette olan saç protezi videosunu izleyin… Önerdikleri saç protezi firması Hairplus. Eşimde bu firmada saçlandı ve saçları tek kelimeyle muhteşem??

  3. Yağız aydın dedi ki:

    Ben kesinlikle protez saç tavsiye ediyorum. Fakat iyi yerlerde yaptırın. Firma vermicem reklam olmasın diye ama ben protez saç yaptırdım. Kimse anlamıyor acavip uyumlu oldu. Bayıldım. Saç ekimi acısını cekmektense birde kafadaki saç çok seyrekse tek çözüm saç protezi

  4. SELÇUK ŞÜKRÜ TUNCER dedi ki:

    Ben Hair Hotel de yaptırmıştım, Yeri Şişlideydi çok memnun kaldım, ayda bir Bakıma gidiyorum, Kendiminde yapabileceğini söylemişlerdi ama benim çok vaktim yoktu ve daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum. Herkese Tavsiye Ederim 🙂

  5. Erdi basar dedi ki:

    Protez saç yaptırmak istiyorum. Ama herkes bir sürü teknoloji den bahsediyor. En iyi ve en kaliteli protez hangi marka ve firma yapıyor. Arastirmaktan bıktım. Bu arada haberiniz için teşekkürler.

  6. Kasım yildiz dedi ki:

    Ben 2 yıldır protez saç firması araştırıyorum. Sonunda Neo hairi buldum. Son derece memnun kaldım. En iyi protez saç firması diyebilirim. Kaliteli ve anlaşılmayan yapistirma saç yapıyorlar. Son derece başarılı. Sizde iyice araştırın yaptirirken

  7. Davut Özer dedi ki:

    Protez saç yaptırmak istiyorum fakat herkes farklı bir teknik söylüyor. Eniyi protez saç tekniği nedir en uzun ömürlü en doğal protez saç yapan firma hangisi ? Çok soru işareti oldu kafamda neohair ile demo hazır arasında kaldım. Demo hazır daha iyi gibi