En Kalıcı ve En Başarılı Lazer Epilasyon Teknikleri Karşılaştırması

Günümüzde Kullanılan En Başarı En Etkili ve En Kalıcı Lazer Epilasyon Tekniklerini Sizin İçin Karşılaştırdık… Lazer Epilasyonların En Çok Tercih Edileni Tabi ki Az Seans ve Kalıcı Bir Şekilde Tüyleri Yok Etmesi… Lazer Epilasyon Konusundaki Özel Haberimiz….

Tüyler günlük hayat içerisinde kadın ya da erkek fark etmeden herkes için büyük sorunları beraberinde getirmektedir. Bundan dolayı kliniklerde ya da evlerde kişiler bu sorunlardan kurtulmak ister. En iyi lazer epilasyon teknikleri arasında herkesin kendine uygun bir işlemi tercih edebilmesi için farklı seçenekleri bulunmaktadır. Farklı yöntemleri farklı bölgeler ya da farklı cilt tipleri için uygulamak gerekir. Her işlemin de kendi içerisinde farklı avantaj ve dezavantajları da bulunmaktadır. Bunlar incelenecek olursa kişiler kendine uygun olan yöntemleri rahat bir şekilde tercih edebilir.

Epilasyon yaptırmayı düşünüyorsanız Epilasyon sonrası kızarıklık yada şişlikler ne zaman geçer? haberimizi kesinlikle okumanızı tavsiye ediyoruz.

lazer-epilasyon-yontemlerinden-hangisi-daha-basarili

Darbeli Işık Lazer Epilasyon Yöntemi

Son yıllar içerisinde en çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesi olmaktadır. Bunun kullanım alanlarından olası yan etkilerine kadar her şeyin bilinerek tercih edilmesi daha etkili sonuçların doğmasına katkı sunacaktır.

en-iyi-lazer-epilasyon-yontemi2

  • Lazer epilasyon ve darbeli ışık epilasyonları daha çok lazer ışınlarının gönderilmesi ve cildin alt yüzeylerinde kalan kıl köklerinin ölmesi ile sağlanır. Şuan dahi kullanımı devam eden bir yöntemdir. Bunda hızlı etkili ve kalıcı olması etkili olmaktadır.
  • IPL ya da lazer teknikleri fark etmeden her bölge içerisinde kullanılması uygundur.
  • İşlemlerin en etkili olduğu ciltler açık renkli olanlarken kalın ve koyu renkli tüyler de işlemin daha etkili ve hızlı hale gelmesini sağlar.
  • Beyaz kızıl ya da gri gibi tüyler üzerinde istenilen sonuç elde edilemiyor. Bu yüzden kullanılmamaktadır.
  • Açık renkli sarılarda işlem oranı ve başarı yüzdesi biraz düşük olmaktadır.
  • İşlemler için ortalama olarak altı ve on iki seans arasına katılmak gerekir. Bundan sonra kişilerin bir daha işlemlerde bulunmasına gerek yoktur.
  • İşlem sonrasında şişlik ya da kızarıklık meydana gelebilir. Bu kısa süre içerisinde geçecektir. Hafif yanıklar ya da yara izleri meydana gelebilir. Bu izler daha çok yapan kişilerin uzman olmaması ya da kullandıkları ürünlerden kaynaklanmaktadır.

İğneli Epilasyon (Elektrolisis) 

İğneli epilasyon teknikleri daha çok bir uzman tarafından yapılır. Bu oldukça tercih edilen yöntemlerden gelse bile evlerde uygulanması imkansız olan seçeneklerden de olmaktadır. Fakat kalıcı çözümler arasında olması bay bayan fark etmeden herkes tarafından kalıcı işlemler olmasını sunar. Bu yüzden yapım işlemlerinin dikkatli bir şekilde olması sayesinde herkes kesin sonuçlar ile rahat bir şekilde karşılaşacaktır. Bu işlem sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar;

igneli-epilasyon-yontemi

  • Uzman kişiler tarafında yapılması gerekir.
  • Alanında uzmanlaşmış olan kişiler ayrı ayrı iğne uçlarını deri altından elektrik göndererek yok etme işlemlerini sağlar.
  • Uzun süre yapılması mümkündür. Daha çok bunların küçük alanlar üzerinde kullanılması tavsiye edilir. Yüz bıyık gibi alanlar daha etkili olacaktır.
  • Özellik ile bu işlemler için beyaz, gri, sarı ya da kızıl olan tüylerde tercih edilmektedir.
  • Tüylerin tamamen ortadan kayıp olabilmesi için bir iki hafta aralıkları çerisinde seanslara gidilmesi gerekir.
  • Seans sayıları daha çok bölgelerin ne kadar büyük olması ile alakalı olan bir durumdur.
  • Uygulanan bölgelerde bu sorun ortadan tamamen kalkana kadar işlemler devam edilir ve etkili sonuca ulaşılır.
  • İstemeden de olsa yan etkilerden dolayı cilt üzerinde kızarıklık şişme ya da yara izleri gibi durumlar meydana gelebilir. Bunlar kalıcı etkiler olmadığı için birkaç hafta olmadan tamamen ortadan kalkacaktır.
  • Yan etkiler ile karşılaşma oranlarını e aza indirmek için kaliteli klinikler ve uzman kişilerin olduğuna emin olmak gerekir.

Bu durumlar karşısında en etkili lazer epilasyon cihazı kullanmak da önemli olmaktadır.

Epilasyon yaptırmayı düşünmeden önce lazer Epilasyon zararlı mı?  konusunu sizin için araştırdık.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.