Finansbank Çalışma Saatleri, Finansbank Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin En Büyük Bankalarından Biri Olan Finansbank Son Dönemlerde Müşteri Portföyünü de İyice Arttırdı. Finansbank Müşteri Memnuniyetini En Üst Seviyede Tutarak Kısa Zamanda İlk 5 Büyük Banka Arasına Girdi. Finansbank Kaçta Açılır Kaçta Kapanır?Finansbank Çalışma Saatleri Gibi Bir Çok Ayrıntı Haberimizde…

Finansbank

Finansbank 1987 yılında 4 milyon ödenmiş sermaye ile Hüsnü Özyeğin tarafından kurulmuştur. 29 yıllık başarı öyküsünde bankacılığa yeni bir anlayış ve bakış açısı getirmiştir. Halka açılan ilk özel banka olma özelliğini taşımaktadır ve 3 Şubat 1990 yılında İMKB de işlem görmeye başlamıştır. Faaliyetine 4 şube ile başlayan banka, 1994 yılında Finansbank Holland, 1997 Finansbank Russia, 2000 yılında Finansbank Romania‘yı açmıştır. Ülkemizin geçtiği 1994 ekonomik krizinde piyasayı yakından takip ederek almış olduğu hızlı kararları, öngörülü yaklaşımı ve iş planı ile çok başarılı sonuçlar elde etmiştir.1995 yılı itibari ile bireysel bankacılıkta atılımlarına başlamıştır. 1999 yılında ilk taksitli kredi kartı olan Galaya kart ‘ı çıkartmış ve 4 yıllık sürede en fazla vısa karta sahip banka olmuştur. Analitik yaklaşımı, müşteri memnuniyetine verdiği önem, vizyon ve misyonuyla çok kısa bir sürede aktif büyüklüğü sıralamasında özel bankalar arasında 5. Sıraya yükselmeyi başarmıştır.

Yurtdışında en çok yatırımı olan banka 2006 yılında Yunanistan’ın en büyük bankalarından National Bank of Greece (NBG) tarafından satın alınmıştır.2006-2007 yılı itibari ile de şube sayısında ki artış ile iki yıl içerisinde 203 şube açılışı yapmıştır. 2009 yılında ise ilk taksit yapan banka kartını çıkartarak bu alanda ödül almayı başarmıştır.

2012 yılında internet üzerinden mevduat bankacılığı için enpara.com’u hizmete sunmuş, buradaki müşterilerine ayrıcalıklı faiz ve masrafsız bankacılık sunarken, mevduat kazanımında çok başarılı sonuçlar almıştır.

2016 yılında ise Orta Doğu ve Afrika ‘nın lider bankalarından Katar ‘da faaliyet gösteren Qatar National Bank (QNB Group)tarafından satın alındı. Şuan 3 kıtada 30 dan fazla ülkede ortalama 1200 şubesi ve 27.300 çalışanı ile faaliyetine devam etmektedir.

En son açıklanan 2016 yılı ilk çeyrek karı 553 milyondur. Toplam aktiflerinin 92 milyar TL’dir. Türkiye’de 30 Haziran 2016 tarihi itibari ile 630 şubesi 12.785 çalışanı bulunmaktadır. Finansbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlayan, doğru çözümler sunan ve müşteri memnuniyeti ön planda tutan bir anlayış ile faaliyetine emin adımlar ile devam etmektedir.

Finansbank Çalışma Saatleri

Hafta için her gün saat 9:00 ile akşam 17:00 arasında faaliyet göstermektedir.
Öğle arası tüm şubelerde 12:30 ile 13:30 arasındadır.
Hafta sonu açılan olan Laleli -İstanbul, Langa Laleli ve Aksaray olmak üzere 3 şubesi, sadece Western Union işlemi yapmak üzere hizmet vermektedir.

Finansbank müşteri hizmetleri numarası 0 850 222 0 900 7 gün 24 saat boyunca her türlü istek, görüş, öneri alarak, bankacılı hizmeti vermektedir. Bankaya iletilen her türlü bildirim özel bir referans numarası ile tutulmakta, Finansçı sizi dinliyor bölümünde yer alan platformdan takip edilebilmektedir. İletilen her türlü öneri ve şikâyet çok kısa bir sürede sonuçlanmakta ve en kısa sürede geri dönüş yapılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.