Fiyatı En Uygun En Hızlı ,Yüksek Kotalı Türk Telekom İnternet Paketi

Türk Telekom İnternet Paketi Fiyatları 2017, Türk Telekom İnternet Paketi Nasıl Seçmeliyim? 2017 Türk Telekom Yeni İnternet Paketi Kampanyaları Neler? En Ucuz Türk Telekom İnternet Paketi Hangisi

Günümüzde Türk telekom bir çok kampanya yapmakta. Fakat artık fiyatlar eskisinden çok pahalı . 2017 /2018 yıllarında geçerli olmak üzere de bir çok kampanya yapmaktalar. Fakat bu kampanyalarda fiyatlar genel olarak yüksek çıkmakta. Hele ki kota derdi istemiyorsanız fiyatlar 100 TL üzerine çıkabiliyor. Fiyatlar Türk Telekomda 43 TL den başlamakta ve ihtiyaca göre 1155 TL ye kadar çıkabilmektedir. Fakat önemli olan ihtiyaca göre paket almaktır. Sizler için fiyatı en uygun , en hızlı ve en yüksek kotalı kampanyalı Türk Telekom İnternet Paketlerini araştırdık.

Tabi ki bu paketler tamamen ihtiyacınıza göre. Örneğin evinizde 1 çocuk varsa size ortalama 35 GB kotalı bir paket yetecektir. Tabi ki çok fazla film izlenmediği ve online oyun oynanmadığı taktirde. Türk telekom ‘dan internet paketi seçerken ilk dikkat etmeniz gereken internette neler yapacaksınız.

 

Türk Telekom İnternet paketi Nasıl Seçmeliyiz?

Hafta 1 film izlerim, Facebook twitter instagrama girer gazete okurum biraz youtube ta takılırım diyorsanız minimum 35 GB kotalı 16 Mbit hızında bir internet hizmeti almanız gerekmekte.

Haftada 3 film izlerim  Facebook twitter instagrama girer gazete okurum biraz youtube ta takılırım diyorsanız minimum 75 GB kotalı ve 16 Mbit hızında bir internet almanız gerekir.

Ben haftada en az 5 ve üzeri dizi film  indirir izlerim ,youtubeta bolca zaman geçirir ve Facebook twitter instagrama girerim diyorsanız kesinlikle sınırsız bir paket almanız gerekir.

Bekarlar için tavsiye edebileceğimiz Türk Telekom internet paketi ;

İnternet kotası tamamen aslında internette ne yapacağınız ile ilgilidir. Bekarsınız ve arada film izliyorsanız ortalama bir paket ihtiyacınızı görür. Aşağıdaki paket 43 TL ücreti vardır. Ve ortalama çalışan bekar biri için yeterlidir.

Evli Çocuksuz Aileler için Türk Telekom İnternet Paketi;

Evli ve çocuksuz aileler içinde ortalama bir internet ihtiyaç görecektir. Tabi ki evdeki bireylerin çalışıp çalışmaması da önemlidir. Bulunduğunuz bölgede fiber desteği varsa 43 TL den başlayan fiyatlarla internet sahibi olabilirsiniz.  aşağıdaki Fibernet 6 paketi işinizi görecektir. Facebook instagram twitter kullanıyorsanız ve fazla internet üzerinden film izlemiyorsanız rahatlıkla 46 TL olan paket işinizi görecektir.

Evli Çocuklu Aileler İçin Türk Telekom İnternet Paketi Tavsiyesi;

Ev halkı 3 ve üzerindeyse alabileceğiniz en iyi paket ise Ultranet Limitsiz paket. Bu paketin fiyatı 92 TL dir. Ve Rahatlıkla size yetecektir. Kota aşmanız durumunda ise 4 Mb hıza düşecektir. Adil Kullanım Kotası 75 GB ‘tır.

Ayrıca bölgenizde Türk Telekom Fiber desteği varsa aşağıdaki pakette son derece uygundur. Fakat fiyat maalesef 94 TL ‘ye gelmektedir.

Türk Telekom Sınırsız İnternet Paketleri Fiyatları;

İnternetim sınırsız olsun istiyorsanız kesinlikle kotasız bir paket seçmeniz gerekiyor. Fakat kotasız Adsl paketi için 215 TL ödemeniz gerekmekte.  Aşağıdaki tabloda sadece sınırsız 1 paket vardır. Diğer paketlerin hepsinde kota bulunmaktadır. Tabiki bu ADSL destekleyen bölgeler için geçerlidir.

Eğer bölgenizde fibernet varsa çok şanslısınız . Çünkü fiber hızda internet hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca kotasız full limitsiz paketlerde bulunmakta. Aşağıdaki tabloda görebileceğiniz gibi 235 TL gibi bir ücreti aylık olarak ödemeyi göze almanız gerekmektedir. Bölgeniz aynı şekilde hipernet destekliyorsa onunda 24 Mbit hızında limitsiz ve kotasız paket ücreti 235 TL ‘dir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.