Fpk Ev Alma Sistemi (Fuzul Ev) Nedir? Güvenilir mi? Avantaj ve Dezavantajları

FPK Sistemi Nedir? , FPK Fuzul Ev Güvenilir mi? , FPK Sistemi Nasıl Çalışır? , FPK Güvenilir mi? FPK Sistemi Avantajları? Fuzul Ev FPK (Faizsiz Peşinatsız Kredisiz) Ev Sahibi Olma Sistemi Hakkında Tüm Ayrıntılar…

Günümüzde yüksek faizler yüzünden ev almak neredeyse hayal oldu. Özellikle Ağustos 2018 ayından sonra faiz oranları neredeyse aylık %2.5 ile 3 arasına çıktı. Bir dönem %0.79 larda olan faizler şuan neredeyse 4 katı. Önceden ev almak için 100.000 TL çektiğiniz krediye ortalama 10 Yıl faizle 160.000 TL civarında bir geri ödeme çıkmakta idi. Şuan ise ortalama neredeyse 100.000 TL çekeceğiniz kredi 10 yıllık geri ödeme ile 250.000 TL yi bulmakta. Maalesef bu şekilde ev almakta iyice hayal oldu.

Tabi ki bunun yanında faiz dinen haram olduğu için bir çok kişi faiz ile alma konusuna tamamen karşı. Aslında günümüzde Fuzul Ev şirketinin desteklediği gibi 2-3 sistem daha bulunmakta. Piyasada Faizsiz Peşinatsız Kredisiz ev sahibi yapabilmekte. Bu firmaların en bilindiklerinden bir kaçı ise Birevim ve Eminevim. Linklerin üzerine tıklayarak bu sistemleri de inceleyebilirsiniz.

Aslında Fuzulev FPK sistemi(Faizsiz, Peşinatsız ve Kredisiz) ev kadınlarının yaptığı günlerden esinlenerek yapılmış ve üzerinde düşünülerek dahada genişletirmiş ve son halini almıştır. Aslında bir gün mantığı ile çalışmakta. Ve her ay bir gün sahibi altınları topladığı gibi fuzul ev de her ay bir kişiye ev sahibi yapmakta.

Fuzul evin sloganı ise Türkiye’de ev sahibi olmayan kimse kalmasın.

Fpk Ev Alma Sistemi (Fuzul Ev) Nedir?

Fpk sistemi çalışması aslında çok basit. Sade bir şekilde anlatmak gerekirse;

1 ) Fuzul Ev Faizsiz Vade Farksız Peşinatsız ve Kredisiz Ev Alma Şansına Sahip Olursunuz.
2 ) Taksit miktarını ve katılacağınız ödeme gücünü belirtirsiniz.
3 ) Ev yada Arabanızı Türkiye’nin herhangi bir şehrinden alabilirsiniz.
4 ) Her ay Noter huzurunda ev yada araba çekilişi yapılır ve çekilişe göre ev yada araba sahibi olursunuz.
5 ) Sisteme peşinatlı yada peşinatsız katılabilirsiniz.
6 ) Ödeme sorunu yaşarsanız taksitleri dondurma hakkınız bulunmaktadır.

Fuzul Ev Güvenilir mi?

Fuzul ev 2000 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Özellikle Başakşehir bölgesinde Bizimevler Sitesi Kent Ariva , Olimpa AVM, Kağıthane de Meva Evleri gibi bir çok konut projesini de başarıyla hayata geçirmiştir. Ayrıca Fuzul Otomotiv ilede binlerce kişiyi otomobil sahibi yapmışlardır. Bu nedenle finansman konusunda son derece güçlü bir firmadır.

Fuzul Ev Avantajları

Fuzul ev sistemi aslında son derece güvenilirdir. Şirket olarak 27 yıllık bir geçmişe sahiptir ve ödeme sorunlarını kendi bünyesinde çözebilmektedir. Farz edelim ki sizin grubunuzda 3 kişi taksitlerini ödeyemeyecek durumda ise Fuzulev devreye girer ve taksitleri öder. Size herhangi bir zorluk çıkarmaz. Ayrıca Faiz Peşinat ve Kredi işleri ile uğraşmazsınız. Dini açıdan da faiz olmadığı için herhangi bir sorun yaratmaz. Rahatlıkla bu sisteme giriş yapabilirsiniz.

Fuzul Ev Teslimat Süreci

Yorumlar
  1. semi dedi ki:

    zaten hep böyle olmuyor mu 4 5 kişiye veriyorlar ki gerisi gelsin diye
    bence hemen kanmayın bizim milletin en hassas noktasından vuruyorlar (ev)

  2. Aydın yildiz dedi ki:

    Ben Fuzuli ev ile ev sahibi oldum. Bence kesinlikle faizsiz ve günah değil. Çok mantıklı güne girmiş gibi düşünün. Herşey paranızı ödüyorsunuz kira gibi. Ama sonunda ev sahibi oluyorsunuz. Fuzuli ev için kötü yorumda görmedim aslında.