Halkbank Çalışma Saatleri, Halkbank Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin En Eski Bankalarından Biridir Halkbank. Halkbank MEsai Saatleri Neler? Halkbank Tarihçesi? Halkbank Çalışan Maaaşları , Halkbank Açılış Saati ve Kapanış Saatleri Özel Haberimizde…

Halkbank 

1933 yılında Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Halkbank, hali hazırda Türkiye’nin üç devlet bankasından birisi durumundadır. Banka hakkında bilgi ve özellikler verilecek olursa, bankanın şuan için aktif büyüklüğü ile dünyanın en büyük 159.bankası konumunda olduğu görülmektedir. Halkbank özellikle esnaf ve sanayicilere sunduğu uygun kredilerle ön plana çıkan bankalardan birisidir. En son Eylül 2013’de yapılan sayımlara göre bankanın toplamda 14.609 adet personeli bulunmaktadır. 3.390 adet ATM’si bulunan bankanın, tüm Türkiye genelinde ayrıca 900 tane şubesi bulunmaktadır. ‘Üreten Türkiye’nin Bankası’ sloganı ile hareket eden bankanın şuan ki genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu’dur.

 

Halkbank özellikle küçük ve orta büyüklükteki esnaflara yönelik çok avantajlı kredi imkanları sunmaktadır. Bir devlet bankası olması bakımından banka, yerli yatırıma sürekli olarak teşvik etmektedir. Türkiye koşulları incelendiği zaman kredi avantajları en uygun olan bankaların başında Halkbank yer almaktadır. Kredi kartı seçenekleri olarak da çok avantajlı seçenekler sunan Halkbank’ın, müşteri portföyü de çok geniş olmaktadır. Son yıllarda özellikle internet bankacılığı sistemini de yoğun olarak kullanmaya ve geliştirmeye başlayan banka, müşterilerine büyük pratiklik sağlamıştır. İnternet bankacılığı üzerinden çok kısa bir sürede kredi ve kredi kartı gibi ürünlere başvurabilir ya da havale ve EFT gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

 

Halkbank Çalışma Saatleri

            Halkbank çalışma saatleri sabah 9:00’dan itibaren başlamaktadır. Sabah 09.00’da açılan banka, saat 17:00’da mesaisini sonlandırmaktadır. Banka ayrıca saat 12:30 ile 13:30 saatleri arasında öğlen molası yapmaktadır. Çalışma koşulları göz önüne alındığı zaman, Türkiye’nin en avantajlı koşullarına sahip olan bankalardan birisidir. Özellikle bankanın belli dönemlerde yaptığı personel alımı sınavlarına büyük bir başvuru olmaktadır. Özellikle Halkbank maaşlarının diğer bankalara oranla zaman zaman daha yüksek fiyatlarda seyrettiğini görmekteyiz. Alınan promosyonlarla birlikte banka içerisinde en düşük maaşın 2100 TL civarı olduğu görülmektedir. Göreve yeni başlayan bir gişe memuru Halkbank’tan 2000 TL ile 2500 TL arasında değişen bir ücret almaktadır. Bu aradaki değişenliği belirleyen unsurlar ise asgari geçim indirimi, çocuk parası, yardım parası gibi unsurlar olmaktadır. Bunun yanı sıra personellerin yabancı dil durumu ya da çalışma performansına göre de bu maaşlar değişkenlik gösterebilir.

Halkbank özellikle geniş ATM ağı ile birlikte şubelere duyulan ihtiyacı büyük oranda azaltmıştır. Türkiye’nin en ücra köşelerine dahi ATM’lerini başarıyla ulaştıran banka, müşterilerine büyük kolaylık yapmaktadır.

Müşteri Hizmetleri Numarası

Halkbank’a 444 0 400 müşteri hizmetleri numarası ya da 0850 222 0 400 numaralarından ulaşabilir, her türlü sorun ve işleminizi yapabilirsiniz. Müşteri hizmetleri gün içinde sürekli olan hizmet vermekte ve sizlerin şikayetlerini dinlemektedir.

Halkbank’ta müşteri hizmetlerinde çalışan kişiler şuan için 1800 TL ile 2200 TL arasında değişen bir ücret almaktadır. Bu ücret de günümüz Türkiye koşullarında, müşteri hizmetleri çalışanlarına verilen en yüksek ücretlerin başındadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.