Hande Kazanova’dan 2016 Yılı Çok Özel Genel Burç Yorumları

Ünlü Astrolog Hande Kazanova 2016 Yılı Tüm Burçları Genel Olarak Değerlendirdi…

Ünlü Astroloj Hande Kazanova 2016 yılını sizler için değerlendirdi. 2016 yılında sizleri aşk para mutluluk evlilik bekleyen en varsa sizler için yorumladı. Sadece Türkiye’de değil Tüm dünyanın bir çok yerine takipçileri olan Hande Kazanova burç yorumları konusunda son derece başarılı bir astroloji uzmanıdır.Hande Kazanova sizin için 2016 yılında Koç , Boğa , İkizler , Yengeç , Aslan , Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak , Kova , Balık Burçlarını özel teknikleri ve çok özel güçleri ile yorumluyor.

Hande Kazanova 2016 Aşk Para Sağlık Evlilik tüm Yönleriyle Burç Yorumları


2016 Yılı Hande Kazanova Koç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Özel hayatınızda çalkantılı bir dönem yaşayacaksınız.Duygusal kararlarınız aşk hayatınıza yön verecek. Özellikle 9 eylülden sonra evlilik ve ikili ilişkilerinizde çok dikkatli kararlar almalısınız.

Para Hayatı: Koç burçlarını hizmet ve kariyer konusunda yükseliş beklemekte.Bu sene çok çalışacaksınız. Elinizdeki projelere zaman ayırırsanız sizi çok başarılı bir yıl bekliyor.27 Mayıs ve 30 Mayıs arasında da parasal konulara dikkat etmeliler. Bu sene, hukuki bir davaları varsa dikkatli olmalısınız.

Sağlık Hayatı: Sağlıkları ile ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sadece Koç ve yükselen Burcu Koç olanların sağlıklı ve doğal beslenme yöntemlerine daha fazla ilgileri artabilir. Diyetlerine dikkat etmek durumunda kalabilirler; tabii bunu abartmadıkları sürece. Genel olarak sizi sağlıklı bir sene bekliyor.


2016 Yılı Hande Kazanova Boğa Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılı boğalar için aşk keyif mutluluk huzur yılı.Boğa kadınları beklenmedik bir hamilelik haberi alabilirler.22 Nisan’daki Dolunay, Boğa burçlarının aşk anlamında istedikleri sonucu almalarına sebep olacak.

Para Hayatı: İş alnlarınız çok aktif görülüyor. iş değiştirmeyi düşüneneler 9 eylülden sonra bunu gerçekleştirebilirler. 30 Nisan-24 Mayıs arası hayatınızın en şanslı dönemlerini geçirebilirsiniz.2016 yılının sonlarına doğru maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Sağlık Hayatı: Sıkıntılı ve stresli bir insan olduğunuz için bazı psikolojik sorunlarınız olabilir. Stresi artık bu sene hayatınızdan çıkarmazsanız daha büyük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Hande Kazanova ikizler Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılında ikizler ev yuva aile ve aşk konularında mutluluğu yakalayacak. Ailevi sorunlarınız bu sene düzelecek. Detaylara önem verirseniz aradığınız aşk karşınıza çıkacak.

Para Hayatı: 2016 yılında bazı maddi sorunlarla karşılaşacaksınız. Fakat kısa sürede bu sorunlarınız çözülecek. Yurt dışında eğitim yada çalışma imkanınız olacak. Bunu değerlendirmelisiniz.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda sadece beslenme sorunlarınız sıkıntı yaratabilir. Bu sene iyi bir diyet yapmalısınız. Aile bireylerinizde bazı sağlık sorunları olabilir.


2016 Yılı Hande Kazanova Yengeç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: İnsanlarla iletişim konusunda güçlü bir sene geçireceksiniz. Duygusal anlamda romantik bir partner hayatınıza girebilir. 20 Temmuz’da Dolunay ile birlikte duygusal anlamda sonuçlanmalar yaşayabilirler.

Para Hayatı: Çok çalışacağınız ve çok kazanacağınız bir yıl sizi bekliyor.9 mart’tan sonra yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Yurt dışı bir iş teklifi muhtemel. 9 Mart’taki tutulmayla birlikte seyahat, eğitim gibi konular devreye girecek ve yoğun bir dönem geçireceksiniz.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında psikolojinize çok dikkat etmelisiniz. Ailesel yada sizin yaşayacağınız sıkıntılı bir sağlık sorunu görülmemekte.


2016 Yılı Hande Kazanova Aslan Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aslan burçları bu sene kendinden çok genç yada çok olgun insanlarla aşk yaşayabilirler. Bekar aslanlar eski eşlerine yada sevgililerine dönüş yaşayabilirler.

Para Hayatı: Aslan burcu 2016 yılında para yönünden çok şanslı bir yıl geçirecek. Bol bol alışveriş yapacak tüm ihtiyaçlarınızı bu sene alacaksınız.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında estetik yaptırabilirsiniz. Görüşünüze dikkat edeceksiniz. Aileniz ve sizi sağlıklı bir sene beklemekte.


2016 Yılı Hande Kazanova Başak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Başak burcu 2016 yılında aşk konusunda çok şanslı. Çünkü Jupiter sizle birlikte ilerliyor. Ailevi konularda biraz yükünüz artacak. 9 Mart ve sonrasında evlilik kararları alabilirsiniz.

Para Hayatı: 2016 yılında sizi büyük fırsatlar ve büyük bir şans bekliyor. Kariyer konusunda istediğiniz noktaya geleceksiniz.

Sağlık Hayatı: Son yıllarda hep sağlık problemleri ile uğraştınız fakat bu sene artık bu sorunlar bitiyor. Sağlıklı bir 2016 sizleri bekleyecek. Sadece diş konusunda dikkatli olmalısınız.


2016 Yılı Hande Kazanova Terazi Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılında maneviyatınız çok fazla artacak. Olumsuz ilişkiler sizden uzak duracak. Terazi yanlızlığı sevmediği için hep yanında birini iste. O insan bu sene karşınıza çıkacak.

Para Hayatı: Maddi olarak hiç bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Hayatınızda iş ve kariyer konusunda son derece iyi günler sizi bekliyor.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda bazı hastalıklarınızın teşhisinde sorunlar olabilir. Kontrolü elden bırakmamalısınız. aile bireyleriniz de sağlık sorunları görülebilir. 


2016 Yılı Hande Kazanova Akrep Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Bu sene bir çok yeni insan hayatınıza girecek. Bir çok insan tanıyacak ve yaşayacaksınız. Fakat sadece 1 kişi sizi etkileyecek ve çok büyük bir aşk yaşayacaksınız.

Para Hayatı: Maddi konular çok başınızı ağrıtacak. Borçlarınız bu sene biraz daha artacak. Artık tasarruflu bir insan olma vakti geliyor.

Sağlık Hayatı: Stres konusunda çok büyük sorunlarınız var. Bu stres sağlığınızı bu sene etkileyecek. Stresten uzak durarak bu sorunu en aza indirebilirsiniz.


2016 Yılı Hande Kazanova Yay Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Evlilik durumlarınız hız kazanıyor ve bu sene içerisinde bir evlilik görülüyor. Çok sorumluluk almayı sevmeyen yaylar artık bu sorumluluğun altına girecek. 24 Mayıstan sonra ikili ilişkilerinizde önemli kararlar alacaksınız.

Para Hayatı: İş ve kariyer konusunda çok başarılı bir yıl sizleri bekliyor. Yeni iş tekliflerine açık olmalısınız. Yurt dışı iş teklifleriniz artacak ve bir yurt dışı seyahat görülmekte.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda sorunsuz bir yıl geçireceksiniz. 2016 yılında sadece beslenmenize dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Hande Kazanova Oğlak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız düzene artık giriyor. Evli olan Oğlaklar son derece güzel ve mutlu bir sene bekliyor. Bekar oğlaklar içinde evlilik söz konusu olacak.

Para Hayatı: 2016 sonlarına doğru iş değişikliği ve kariyer planlarınız gerçekleşecek. fakat yeni işiniz daha yoğun bir tempoda olacak. Yoğunluğa dikkat etmelisiniz.

Sağlık Hayatı: Kalp ve iç hastalıklar sorunları yaşayabilirsiniz. Yorgunlukta çok büyük bir sorun olacak 2016 yılında. Kendinize zaman ayırmalısınız


2016 Yılı Hande Kazanova Kova Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Kova burcunun aşk hayatı bu sene düzeliyor. Kıskançlık ve psikolojik sorunlarınızı bir kenara atmalısınız.  Aşkı yaşamaya bakmalısınız.

Para Hayatı: Bu sene bol bol seyahat edeceksiniz. İş ve tatil seyahatleri çok zamanınızı alacak. Biraz yorucu bir dönem olsa da bol kazanç görülmekte. Yatırım konusunda 2016 yılı sizin yılınız olacak.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında kilonuza dikkat etmelisiniz. Aile bireyleriniz de bazı hastalıklar görüşebilir.


2016 Yılı Hande Kazanova Balık Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız düzenli bir şekilde devam edicek. 2016 yılı ortalarında evlilik yada nişan görülmekte. Sevdiğiniz insana zaman ayırmaya özen gösterin.

Para Hayatı: İş ve kariyer planlarınızı bu sene erteleyeceksiniz. Yeni iş fırsatları çıksa da bir şekilde olmayacak. 2016 sonlarına doğru doğru iş sizi bulacak.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında alkol ve sigaradan kurtulmalısınız. İç hastalık problemleri yaşayabilirsiniz. Ayrıca kalbinize de dikkat etmelisiniz.


Tüm bilgiler Astrolog Hande Kazanova Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.