Hızlı Yağ Yakmak İçin 7 Özel İpucu, Yağlı Bölgeleri Eritme, Kilo Verme

Vücudunuzdaki Yağlı Bölgelerden Kurtulmak ve Hızlı Yağ Yakmak İçin Çok Özel ve Basit Yöntemleri Sizin İçin Araştırdık. Kilo Vermek Ve Düzgün Bir Vücuda Sahip Olmak İçin Yapmanız Gerekenleri Sıraladık… Haberimizde…

”Yaz ayları geldi, hemen zayıflamalıyım?!” Bu gibi sorular yaz aylarının gelmesiyle beraber artıyor. İnsanlar bilinçsiz bir şekilde kilo vermek adına bir şeyleri deniyor. Fakat bu bilinçsizlikler kendilerine pahalı bir şekilde geri dönüyor. Hatta bir çok insan büyük sağlık sorunlarına yakalanıyor. Peki tam olarak hızlı yağ yakımı için yapılması gerekenler nelerdir? Gerçekten hızlı bir şekilde yağlar yakılabilir mi? İşte sizlere bu soruların cevapları…

Hızlı yağ yakımını kim istemez ki? Sadece sporcular değil, diğer normal insanlarda hızlı bir şekilde yağlarını yakmak ister. Kilo hepimizin sorunu ve bu kilo sorunu her geçen gün daha da artmakta. Fakat bu sorundan en çokta sporcu arkadaşlar yakınmakta. Zira bir sporcu eğer vücudundaki yağları yakamaz sa asla diğer aşamalara geçemez ve gerçek bir sporcu olamaz. Yağ yakımı yapıldıktan sonra vücut geliştirme işlemlerine başlanır. Bizlerde sizler için araştırdık ve bulduk. Hızlı yağ yakımı için gerekli olan ne varsa her şeyi bulduk. İşte sizlere konuyu daha fazla uzatmadan hızlı yağ yakımı konusunda olan engin bilgilerimiz…

1 ) Direnç ve ağırlık arasında ince bir çizgi olsun. Direnç, ağırlık antrenmanlarınızı kesinlikle 3 – 4 hafta boyunca kesintisiz bir şekilde sürdürün. Bu antrenmanları yaparken 30 ila 60 saniye aralığında molalar verin. Egzersizlerini kesinlikle 1 saatin üzerinde olmasın zira 1 saatin üzerinde olan egzersiz hem yağlarınızın yakılmasına neden olacaktır. Hemde kaslarınızın gitmesine neden olacaktır.

2 ) Uzun süre kardiyo egzersiz yapmaktan uzak durun. Yağ yakmak ve bu yağlardan hızlı bir şekilde kurtulmak için haftada 2 veya 3 kez HIIT kardiyo tarzını uygulamaya çalışın. Bu egzersizle beraber metabolizma hızınızda yükselecektir ve yağ yakımınız olduğundan çok daha yüksek bir şekilde olacaktır.

3 ) Ne yediğinize mutlaka dikkat edin. Yedikleriniz arasında düşük yağlı ve düşük yağsız ürünler varsa bu ürünleri kullanmamaya özen gösterin. Yağsız ürünlerin bir çoğunda yüksek karbonhidrat bulunmaktadır. Şeker kullanımı sırasında basit şekerlerden uzak durun. İnsülin değerlerinizi sürekli olarak kontrol edin. Kan şekerinizi dengede tutmak için gerçek şekerlerden faydalanın. Eğer vücudunuz üzerinde fazla insülin bulunursa bu insülin vücudunuz üzerinde bulunan yağların yakılmasına engel olacaktır. Bunun haricinde yüksek karbonhidratlı besinler yerine orta hafiflikte besinler tüketin. Mesela; ”Yulaf ezmesi, mercimek ve esmer pirinç.” Ekmek gibi kilo aldırabilecek şeylerden de uzak durmaya çalışın. Bunun haricinde makarna ve şekerden de uzak durun.

4 ) Dehidrasyon değeride oldukça fazla. Dehidrasyon değerini yüksek tutmak için günlük olarak çok fazla su tüketin. Su, yağ yakımını destekleyecektir. Günlük olarak 8 ila 10 bardak su için ki enerjiniz depolanarak yağa dönüşmesin. Bunun yerine yağlarınız hızlı bir şekilde yakılsın.

5 ) Lifli şeyler yiyerek karnınızın tok durmasını sağlayın. Sebze tüketimi yapabilirsiniz. Lifli besinler transit süresini arttıracaktır. Aynı zamanda sindirim sisteminizde de bir kolaylık sağlayacaktır. Kilo kaybını hızlı bir şekilde yaşamak istiyorsanız lifli besinler tüketebilirsiniz.

6 ) Çok yiyin ama az yiyin felsefesi her zaman için geçerli. Günlük yemek saatini 1 veya 2 ile sınırlandırmayın. Aksine günlük olarak 5 veya 6 kez yemek yiyin. Fakat yemek yerken asla aşırıya kaçmayın. Tadımlık tadında herşeyi yaşayabilirsiniz. Hızlı kilo vermek adına ve yağ yakımını hızlandırabilmek adına bu dediklerimize kulak verebilirsiniz.

7 ) Alkol ve sigaradan mutlaka uzak durun. Spor yapan bir insanın kesinlikle alkolden ve sigaradan uzak durması gerekir. Alkol alan adam depresif duygulara sahiptir. Haliyle bu duygu insanı mahvettiği için özellikle kızlarda daha fazla iştah açabilir. Alkolün gram başına içerisinde bulundurduğu kalori sayısı çok yüksek. Alkol içerisinde gram başına 7 gram kalori bulunmakta.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.