Hüseyin Kandulu Saç Ekimi Fiyatı ,Yorumları ve Öncesi Sonrası Fotoğraflar

Türkiye’nin başarılı saç ekim merkezlerinden Dr. Kandulu Hair Center kurucusu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu ile ilgili tüm detaylar. Sürekli Eğitimler Veren ve Seminerlere Davet Edilen Dünyanın Önde Gelen Estetik Cerrahlarından Hüseyin Kandulu Kimdir? Dr. Kandulu Hair Center Saç Ekimi Fiyatları Nedir? Dr. Hüseyin Kandulu Saç Ekimi Öncesi Sonrası Fotoğrafları ve Dr. Hüseyin Kandulu Saç Ekimi Merkezinde Saç Ekimi Yaptıranların Yorumlar… Tüm Detaylar Özel Haberimizde…

Yurt dışından gelen çok sayıda estetik ve plastik cerraha eğitimler veren Dünyanın en başarılı estetik cerrahlarından olan saç ekimi uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu, Ülkemizi en iyi temsil eden doktorlarımızdandır. Yurt dışında daha çok tanınmasından dolayı, saç ekimi için daha çok yurt dışından Dr. Kandulu Hair Center’a gelmekteler. Tek seansta 6200 grefte kadar saç ekimi yapmaktadır fakat altını çizerek her zaman en çok greft sayısı en iyi sonucu verecek anlamına gelmediğini belirtmektedir. En iyi sonuç için saç yapısı, saç dökülme alanı ve saç dökülme tipi analiz edilerek elde edilen veriler sonucunda en ideal greft sayısı belirlenir. Dr. Hüseyin Kandulu saç ekimlerindeki mükemmel sonucu elde edebilmek için; doğal görüntü ve sıkı saç ekimi ile birlikte gelen başarıyı estetik cerrahlığın getirdiği uzmanlığı sayesinde doğru analiz tespiti ile yapmaktadır.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2021 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2021 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Op. Dr. Hüseyin Kandulu günde yalnızca 1 Saç Ekimi hastası kabul etmektedir. O gün yalnızca o hastaya yoğunlaşmaktadır.

Dr. Kandulu Hair Center Op. Dr. Hüseyin Kandulu Kimdir?

1979 Kıbrıs Lefkoşe Doğumlu Op. Dr. Hüseyin Kandulu, Tıp Fakültesini okuduktan sonra estetik ve plastik cerrah olabilmek için plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi anabilim dalı eğitimiyle Operatör ünvanını almış uzmanlığını tamamlamıştır. Sonrasında ONEP kliniği bünyesinde fellowship programına katılarak estetik cerrahi alanında üst eğitim aldı. Amerika, Almanya, Qatar, İngiltere, Dubai gibi ülkeler de seminerler vermiştir. Son 4 senedir seminerlerde verdiği bilgilendirmeler dışında İstanbul’da düzenlediği programlarla dünyanın birçok ülkesinden gelen estetik cerrahlara eğitimler vermekte bu sebeple de doktorların doktoru olarak hitap edilmektedir…

Dr.Kandulu Hair Center Dr. Hüseyin Kandulu Saç Ekimi Fiyatları

Ünü ve başarılı saç ekimleri sayesinde çok fazla talep gören Dr.Kandulu diğer saç ekim merkezlerinden ücreti bir miktar daha fazladır. Saç ekimi fiyatları 6.000TL ile 15.000TL arasında değişmektedir. Bu fiyat değişkenliği aşağıdaki parametrelere göre değişkenlik gösterebilmektedir:

  • Saç ektirecek kişinin Türkiye’de mi yoksa yurtdışından mı geldiği; yurtdışından ya da şehir dışından gelen kişilere ücretsiz havaalanında karşılama, VIP araçla transfer ve 3 gün Lüks otelde konaklama karşılandığından fiyatı etkilemektedir.
  • Kullanılan metoda; Bazı saç ekimi yöntemleri traşsız saç ekimi, uzun saç ekimi ve DHI saç ekimi yöntemleri süre bazında daha fazla zaman alan saç ekimi işlemleri olduğu için fiyatı etkileyen unsurlardan biri olmakta.
  • Greft sayısı: Ekilecek olan greft sayısı uygulanan yöntemdeki gibi ekilecek olan zamanı etkilemektedir. Bu sebeple Saç ekimi yapılacak greft sayısı da ücreti etkilemektedir.

Dr. Kandulu Hair Center Saç ekimi Süreci

Dr. Kandulu Hair Center’da saç ektirmeye karar verdiğinizde sizi bekleyen aşamalar nelerdir?

  • Whatsapp, e-posta ya da telefonla arayarak ulaştığınız saç ekim koordinatörü ya da hasta temsilcisi Op. Dr. Hüseyin Kandulu’ya danışarak ekilebilecek tahmini greft sayısı belirleniyor.
  • Randevu almaya karar verdiğinizde 1 hafta içerisinde ön görüşmeye davet edilerek Dr. Hüseyin Kandulu aklınızdaki tüm soru işaretlerini cevaplayıp akabininde de saç yapısının analizi yaparak çalışma planı belirlenir.
  • Saç ekimi için tarih belirlenir.
  • Saç ekim çizgisi çizilip gerek görüldüğünde saçlar 1 numaraya kesilir.
  • Lokal anestezi yapılır ve sonrasında 6-8 saat sürecek olan saç ekimi işlemine başlanır.
  • Saç ekimi tamamlandıktan sonra bilgilendirmeler yapılır.

Bu süreç tamamlandıktan sonra kişinin kendisi tek başına dahi evine gidebilmektedir. Ancak ücretsiz servis sağlanarak kişinin ulaşımına yardımcı olunuyor. Talep edildiğinde saç ekimi öncesinde de ücretsiz havalimanı ve ya otel transferi sağlıyorlar.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Yorumları

Forumlarda, sözlüklerde ve yorum yapılabilecek platformları incelediğimizde Dr. Hüseyin Kandulu için hep pozitif yorumlarla karşılaştık. Çok fazla saç ekimi değil çok kaliteli saç ekimi misyonları ile faaliyet göstermelerinden dolayı olsa gerek ki

araştırmalarımızda yapılan yorumlarda %100 memnuniyet oranı görülmekte.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Şikayet

Yabancı ve yerli kaynaklarda Dr. Kandulu Hair Center olarak ve Dr. Hüseyin Kandulu olarak da araştırma yaptığımızda saç ekimi konusunda hiçbir şikayet bulamadık. Bu kadar ünlü olmasının da en büyük payı %100 memnuniyet garantili çalışmaları olsa gerek.

Hüseyin Kandulu Saç Ekimi Öncesi Sonrası Fotoğraflar

Yukarıdaki verilen bilgiler kesinlikle reklam amaçlı verilmemiştir. Hem ülkemizi tanıtan başarılı bir doktor hemde Saç Ekimi konusunda Dünyanın saygı duyduğu bir doktor olduğu için haberi yapılmıştır.

Yorumlar
  1. Önderli Görkem YeniAy dedi ki:

    İnternetten ilk baktığımda forumlarda mağdur olan çok fazla kişi gördüm bu sebeple sac ekimi yaptırmaktan korkmuştum fakat çok titiz bir araştırma yaptıktan sonra dr.kandulu ya ulaştım. Hiç şikâyet olmadığını ve hep tavsiye edildiğini görünce buraya sac ektirmeye karar verdim. Mayıs ayında 5000 greft saç ektiler ve şimdiden bile saclarımdan memnunum. kandulu hair center sac ekiminde 1 numara??