İğnesiz Saç Ekimi (Acısız Son Teknoloji İğnesiz Anestezi ile Saç Ekimi)

Saç Ekimi Yaptıracakları En Çok Korkutan İşlemlerden Biridir Anestezi İğneleri. Normal Bir Saç Ekiminde En Az 6 Adet İğne Yapılmakta. Fakat 2020 Yılı İle Birlikte İğnesiz Saç Ekimi Bir Çok Merkezde Uygulanmaya Başlandı Sizler İçin İğnesiz Anestezi Yöntemi İle Saç Ekimini Araştırdık…

Günümüzde saç ekimi 2020 yılıyla birlikte çok hızlı bir gelişme gösterdi. Özellikle Kök hücre saç ekimi çalışmaları ,Organik saç ekimi ve prp+acell derken son zamanlarda saç ekimi yaptıracakların korkulu rüyası olan saç ekimi öncesi anestezi için yapılan iğneler. Aslında 2019 yılına kadar tüm saç ekimi ameliyatlarında iğne kullanılmakta idi.

Tabi ki anestezi iğnesi ilk başta bir acı hissettirmekte. Hatta çocukluktan gelen iğne korkusu 30 lu yaşlardaki insanlarda bile saç ekiminden korkma duygusu yaşatmakta.

Fakat yeni teknoloji ile artık iğnesiz acısız saç ekimi mümkün. Saç ekimi yaptıranların yorumlarını okuduğunuzda ilk söyledikleri anestezi iğnelerinin acısı haricinde herhangi bir acı hissetmedikleri. Fakat acı eşiği düşük olan hastalar iğne konusunda çok şikayetçiler ve çok fazla acıdığını dile getirmekteler. Bizim de konuştuğumuz saç ekimi yaptıran arkadaşlarında ilk dedikleri iğnelerin can yaktığı fakat ilk iğneden sonra hiç acı duymadıkları ve işlemlerin acısız ilerlediği.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2021 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2021 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

İğnesiz Anestezi Cihazı Comfort-in

Şimdi gelelim yeni acısız yönteme yani iğnesiz saç ekimi. Aslında yine anestezi için diş hekimlerinin de kullandığı   bir cihaz kullanılıyor. Fakat cihazın ucunda iğne yok ve sadece basınç ile saç gözeneklerine basınç ile anestezi maddesinin girmesi sağlanıyor. Bu cihaz ile kesinlikle hiçbir acı ağrı hissedilmemekte ve çok hızlı uyuşma sağlanmakta saç ekimi işlemine daha hızlı başlanmaktadır.

İğnesiz anestezi ile saç ekimi yöntemi yakın zamanla tüm saç ekimi merkezlerinde uygulanmaya başlayacak. Şimdilik sınırlı saç ekimi merkezlerinde uygulanmakta.

İğnesiz Saç ekimi yöntemini kullanan bir kaç saç ekim merkezi ise ; Aslı Tarcan Saç Ekimi Merkezi, Esteworld Saç Ekim Merkezi, Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi,  Özel Meltem Hastanesi, Özel Gazi Hastanesi , Regen Hair Clinic, Estemylife Saç Ekim Merkezi

İğnesiz Saç Ekimi Fiyatları ise şimdilik normal iğneli yönteme göre 500 TL ile 1500 TL arasında fiyat farkı olmakta. Yakın dönemde ise fiyatların düşmesi beklenmekte.

Yorumlar
  1. Metin güneş dedi ki:

    Saç ekimi yaptırmak istiyorum ama iğne den çok korkuyorum. Kafama iğne çok acıtıyor mu lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın. Saç ekiminin en korkutucu yeri