İlişkinizin Vücut Dili Ne Anlatıyor?

ilişkilerin vücut diline kulak verin,İlişkiniz nereye gidiyor…

İyi giden bir ilişkiniz vardı ve birden bire bazı değişiklikler patlak verdi fakat siz bunların ne anlama geldiğini bilemiyorsunuz. Böyle bir durumun yani ilişkinizin vücut dili ne anlatıyor? buna kulak vermelisiniz. Karşınızdaki sizin aksinize ilişkinizden memnun olmayabilir ya da ilişkiyi bitirmek istiyordur ama söyleyemiyordur. İşte böyle bir durumda bu isteksizlik hal ve hareketlerine yansır ve ilişkinizin vücut dili kendisini daha çok göstermeye başlar.

Sevgilinizin son zamanlarda sebepsiz yere suratı hep asık canı hep sıkkın. Konuşmak istemiyor ya da konuşmaktan kaçıyor, cinsel birliktelikleriniz azalmaya başladı. Sorularınıza cevap alamıyor ya da başka başka bahaneler ile cevaplar alıyorsunuz. Dışarıda yürürken eskisine nazaran elinizi sımsıkı tutmuyor hatta yan yana bile yürümek istemiyor. Sudan sebeplerden tartışmalar çıkarıyor ve verdiği tepkiler öncekilerden farklı ve fazla olmaya başladı. Ortak konuşacak bir şeyiniz var iken aslında onun acısından yok mu? Sohbet edemiyorsunuz. Geleceğinizle ilgili yorum yapmayı bırakın konuşmuyor bile. Eski hobilerine geri döndü. Sizin için terk ettiği veya sizin hoşlanmadığınız hobileri birden bire gene patlak verdi. Umursamazlık,gamsızlık mı akıyor her davranışından. Arkadaşlarıyla sizden daha çok vakit geçirmeye başladı. İnsanların ve hatta yakın arkadaşların yanında dahi konuşmaları hakaret boyutunu buluyor artık başkalarının yanında konuşmalarına dikkat etmiyor.

İşte böyle bir durumdaysa ilişkiniz ya da bu belirtilerin başlangıcını hissediyorsanız bilin ki bir şeyler iyi gitmiyor. Öncelikle onu anlamaya çalışın. Aşılabilecek durumları konuşarak aşmayı deneyin. Bu yeterli gelmiyor ise eğer sevgiyle ilgili bir sıkıntı var ise karşınızdakini artık serbest bırakın. Bırakın kendi yoluna gitsin siz de daha fazla zaman kaybetmeyin. Kendinize ve hayata yeni bir şans tanıyın. Giden gitsin siz kendi yolunuza bakın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.