ING Bank Çalışma Saatleri, ING Bank Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin Sempatik Bankalarından Olan ING Bank Hakkında Tüm Ayrıntılar . ING Bank Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor?ING Bank Çalışma Saatleri, ING Bank Tarihçesi ve Güvenilirliği…

ING Bank 

ING Bank; merkezi Hollanda’da bulunan ve Hollandalı ING Grubu’nun sahibi olduğu bankanın Türkiye’deki koludur. Bu grubun Avustralya, Avrupa, Kuzey ve Latin Amerika ve Asya’da 40’tan fazla ülkede, 53 binden fazla çalışanı bulunmakta ve buralarda müşterilerine bireysel ve kurumsal hizmete vermektedir. 1984 yılında Bank of Boston adıyla kurulan banka, 1996’da OYAK Bank olmuş, 2007 yılındaysa ING Grubunun OYAK Bank’ın tüm hisselerini satın almasıyla birlikte, 2008 yılında ING Bank Türkiye ismiyle hizmete başlamıştır. Türkiye genelinde 317 şubesi ve 1615 ATM’si bulunmaktadır. Bankanın Gücünüze Güç Katar, Eski Köye Yeni Adet ve Paran Burada Değerli şeklinde 3 farklı sloganı vardır.

ING Grup ve dolayısıyla ING Bank “İleriyi Düşün” stratejisiyle hareket eden bir kuruluş olarak müşterilerine hem özel hem de iş hayatlarında daha iyi hizmet edebilmeyi hedeflemektedir. Dijital bankacılıkta büyüme odaklı bir stratejiyle hareket etmektedir.

ING Bank aile şirketlerinin kurumsallaşmasına ve rekabet güçlerinin artmasına yardımcı olmak amacıyla programlar üreten bir bankadır. Bu amaçla Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte ING Nesilden Nesle Yönetim Akademisi programını gerçekleştirmektedir.  Bunun dışında pek çok müşterisinin yatırımlarına finansman ve danışmanlık desteği vermektedir.

ING Bank Müşteri Hizmetleri

Müşteriler sorunlarıyla ilgili bankayla görüşmek ya da diğer işlemlerini yapmak için telefon bankacılığı hizmetini kullanabilirler. ING Bank’ın Müşteri Hizmetleri Numarası 0850 222 0 600’dir. Müşteri Hizmetleri Numarası aranarak hem istenen destek alınabilmekte hem de bankayla yapılma istenen tüm işlemler yalnızca telefon aracılığıyla halledilebilmektedir. Bunun yanında mobilden ya da bilgisayardan ulaşılabilmekte olan internet bankacılığı hizmeti aracığıyla canlı destek istenebilmekte ya da buradan e-mail atılarak, soru sorup bilgi istenebilmektedir. Aynı zamanda sitemizde üye olunmasına ihtiyaç duyulmayan bir iletişim formu doldurma seçeneği de mevcuttur.

Bunların dışında; müşteriler mevcut şikâyetlerini bankanın Facebook ve Twitter hesaplarından ya da yine Twitter’da yer alan Turuncu Destek hesabından bildirebilir; bankaya şikâyetle ilgili faks çekebilir (0212 304 94 94), Tüketici Mahkemeleri Hakem Heyeti’ne başvurulabilir,sikayetvar.com web sitesi üzerinde hakkımızda şikâyet açabilir ya da BDDK’ya yahut Türkiye Bankalar Birliği’ne hakkımızda şikayette bulunabilirler. Bankaya ulaşan tüm şikâyetler için şikâyetlerin kayıt ve işleme alındığına dair müşterilere SMS ve e-posta yolu ile bildirim yollanmaktadır. Müşteriler Müşteri Hizmetleri Numarasını arayarak bankaya iletmiş oldukları şikâyetleri hakkında bilgi alabilmektedir. Sonuçlanmış tüm şikâyetler hakkında şikâyette bulunan müşteriye, tercih ettiği iletişim kanalından, geri bildirimde bulunur.( SMS/e-posta/telefon/yazılı)

ING Bank Çalışma Saatleri

ING Bank hafta içi her gün açık olan bir bankadır. Hafta sonları ise hizmet vermemektedir.

Çalışma Saatleri: 09.00 ve 17.30 arasındadır. 12.30 ile 17.30 arasında ise öğlen arası için tatildir. ING Bank çalışma saatleri, banka hakkında genel bilgi gibi verilere ayrıca sitesinden ulaşılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.