ING Bank E-Turuncu Faiz Oranı ,Avantajları ve Hesap Açmak

E-Turuncu ING Bankın Masrafsız Şubesiz Bankacılık Sistemi. ING Bank E-Turuncu Hakkında Tüm Aklınıza Takılanlar Haberimizde… ING Bank E-Turuncu Hesap Nasıl Açılır? ING Bank E-Turuncu Hesap Avantajları ve Devlet Güvencesi ve Garantisi ve ING Bank E-Turuncu Hesap Faiz Oranları Hakkında Tüm Ayrıntılar…

ING Bank E-Turuncu Nedir?

E – Turuncu hesap, ING Bank tarafından oluşturulan, internet ya da mobil uygulama üzerinden bankacılık hizmeti sunan bir platformdur. Yapılacak tüm bankacılık işlemi internet üzerinden gerçekleşmekte ve banka şubesine gereksinim duyulmamaktadır. Aynı zamandan parasını vadeli hesapta değerlendirmek isteyen ama vade sonunu beklemeden gerektiğinde de kullanmak isteyen yatırımcılara yönelik hazırlanmış bir hesap türüdür.

E – Turuncu hesap açanlar için ” hoş geldin ” faizi ilk 12 ay boyunca uygulanır. İlk 12 aylık dönem bitiminde, geçerli olan avantajlı faiz oranı uygulanır. İlk yıldan sonra mevduata göre farklı faiz oranları uygulanmaktadır.

Bu hesap için para çekim ve yatırma işlemleri ATM’ler aracılığı ile yapılır. Düzenli ödeme talimatı verilemez. Hesap sadece Türk Lirası olarak açılabilir. Banka şubelerinden işlem yapılamaz. Herhangi bir destek gerektiğinde müşteri hizmetleri ile görüşülmesi gerekmektedir: 0850 222 06 00

ING Bank E-Turuncu Nasıl Hesap Açılır?

E-Turuncu hesap açılması için, banka şubesine gidilmesine gerek yoktur. Başvurular internet üzerinden kolaylıkla tamamlanabilmektedir. Tek yapılması gereken başvuru formunun doldurulmasıdır. Başvuru formunun olduğu sayfa: https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/ing-turuncu-hesap/eturuncu-basvuru-formu

Bundan sonraki aşamada ING Bank yetkilisi, belirttiğiniz adrese gelerek, sözleşme için imzanızı alacak, böylece hesap açım işlemi tamamlanmış olacaktır. Bu aşamada, yanınızda geçerli ve fotoğraflı bir kimlik belgesi bulunmalıdır. Sizin olmamanız durumunda aile bireylerinden birisi dahi olsa işlem tamamlanamaz.
ING-Bank-E-Turuncu-basvuru

Aktivasyon için gerekli bilgilendirme mesajı sonrası e-Turuncu hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Her 3 ayda bir şifre yenilenmesi, hesap güvenliği açısından önemlidir.

Bankacılık işlemleriniz bilgisayardan olduğu gibi, mobil bankacılık uygulamasından da yapılabilmektedir. İnternet bağlantınız olduğu sürece, bilgisayarınızdan ya da akıllı cihazınızdan istediğiniz zaman hesapla ilgili işlemlerinizi yapabilirsiniz. Harcama yapmanız gerektiğinde vade dolmasını beklemeye gerek kalmadan.

ING Bank E-Turuncu Avantajları Neler?

E-Turuncu hesabın en büyük avantajı, vadeli hesap şeklinde çalışırken sizi vade süresiyle zor durumda bırakmamasıdır. Bu sayede vade derdi olmadan hesabınızdan para çekimini istediğiniz zaman yapabilir ya da internet bankacılığı ile fatura ödeme, havale ya da EFT işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hem de işlem masrafı olmadan.

İlk 12 ay için “Hoş Geldin” faizi uygulanmaktadır. Böylece 1 yıl boyunca en yüksek faiz imkanından faydalanabilirsiniz. Bundan sonraki dönemde yine avantalı ve getirisi yüksek faiz oranları uygulanmaktadır.

Hesap açma işlemi için istenen bir alt limit bulunmamaktadır. Hesapta 5 TL’niz de olsa, 5000 TL’niz de olsa; Hoş Geldin faizi ilk yıl sonuna kadar tüm mevduatlara aynı oranda uygulanacaktır.

Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan, ihtiyaç duyduğunuz işlemeleri her zaman, her yerden yapabilirsiniz.

ING Bank E-Turuncu Faiz Oranları:

ING Bank e-Turuncu hesap açan müşteriler için vade sınırlaması olmadan ilk 12 boyunca uygulanan faiz oranı şu an için % 12’dir. İlk yıl için faiz getirisi ve kazancınızı dönemlere göre öğrenmek isterseniz, faiz hesaplama aracını kullanabilirsiniz: https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/ing-turuncu-hesap/e-turuncu

Belirtilen oran 500 bin TL’ye kadar geçerlidir. Mevduatınız bu rakama ulaştığında, 500 bin ve üstü miktar için uygulanacak faiz oranı %4 dür.

İlk 12 aydan sonra uygulanacak faiz oranları, mevduatınızın limitlerine göre değişiklik göstermektedir.

Şu an için bu oranlar;

  • 10 bin TL’ye kadar % 6.00
  • 25 bin TL’ye kadar % 7.50
  • 75 bin TL’ye kadar % 8.50
  • 150 bin TL’ye kadar % 9.00
  • 250 bin TL’ye kadar % 9.50
  • 500 bin TL’ye kadar %10.00
  • 500 TL üzeri için % 4.00

Güncel limitler ve oranları görmek için ” Mevduat – Faiz Oranları “sayfana bakabilirsiniz: https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-destek/mevduat/mevduat-faiz-oranlari

ING Bank E-Turuncu Devlet Güvencesi ve Garantisi:

E-Turuncu şubesiz bankacılık sisteminde bulunan tüm hesaplar ING Bank güvencesi altındadır. Aslında Tüm işlemler ING bank Bünyesinde yapılmaktadır. Türkiye’deki Tüm bankalar gibi ING banktaki mevduatların 100.000 TL si devlet güvencesi ve garantisi altındadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.