İnstagram Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemleri ve Fenomenliğe İlk Adım

İnstagram’da Takipçi Sayınız Nasıl Arttırılır? Fenomen Nasıl Olabilirsiniz. Yada El Emeği Göz Nuru Ürününüzü İnternet Üzerinden İnstagram İle Nasıl Göz Önüne Getirip Satabilirsiniz… Yada Ünlü Olma Yolunda Nasıl Fenomen Olabilirsiniz…

Instagram Takipçi Artırmak İçin Ne Yapmalı

Günümüzün en çok rağbet gören sosyal medya platformlarından biri olan Instagram; her gün aldığı milyonlarca yorum, beğeni ve yüklenilen video ve fotoğraflar ile çok kısa bir zaman içerisinde vazgeçilmezlerimizin arasına girmiştir. Instagram’a üye olduktan sonra kullanıcılarından en büyük sorunlarından bir tanesi takipçi sayısıdır. Takipçi sayılarını arttırmak, daha fazla beğeni ve yorum alabilmek için neredeyse bir yarış içine girerler. Instagramda takipçi sayısını hızla artırmak için belli metotlar bulunmaktadır. Bunları uygulayan Instagram kullanıcılarının çok kısa bir zaman içerisinde yüzlerce hatta binlerce takipçiye ulaşması içten bile değildir.

instagram-takipci-arttirma2

Takipçi sayısını artırmanın en önemli yollarından bir tanesi hashtag yapmaktır. Yani herhangi bir fotoğraf ya da video paylaştığımız zaman fotoğrafın ya da videonun içeriğiyle alakalı kellimeler girerek yapılan hashtag’le o tarz içeriklerden hoşlanan kullanıcıların bize kolaylıkla ulaşmasını ve bizi takip etmelerini sağlayabiliriz. Yalnız burada dikkat etmemiz gereken önemli nokta fotoğrafımızın içeriğine uygun hashtag paylaşmamız gerektiğidir. Örneğin bir bebek ya da kendi çocuğumuzun fotoğrafını paylaşacaksak eğer fotoğrafımızın altına baby, bebek, my baby vs. gibi uygun hashtagler bulmamız halinde o içeriği seven takipçilerin ilgi odağı haline gelmemiz ve takipçi edinmemiz oldukça kolaydır. Çünkü sadece popüler olduğu için yapacağımız hashtang uygulamaları fotoğrafımızın içeriği ile ilgisi yok ise takipçilerin pek ilgisini çekmeyecektir.

instagram-takip-et

Instagramda ki takipçi sayısını artırmanın bir diğer yolu ile profilimizi sürekli güncel tutarak insanların ilgisini çekecek yazılar yazmamızdan geçmektedir. Çünkü profil bilgilerimiz sadece isim ve soyadımızdan ibaret değildir. 150 karakter yazabilecek kadar hakkımız vardır. Buraya ilgi alanlarımızdan, sevdiğimiz şeylere vs. gibi yazacağımız yazılarla; aynı konulardan hoşlanan ortak takipçilerin ilgisi çekebilir ve bizi takip etmelerini sağlayabiliriz. Instagram uygulamasının içeriğinde pek çok kolaj uygulaması bulunmaktadır ve bunların kullanımı ise oldukça kolaydır. Kolaj birbirinden farklı ama içerik olarak birbiriyle alakalı olan birden fazla fotoğrafın bir araya getirilerek oluşturulmasıyla yapılır. Ve son yıllarda tek bir fotoğraf paylaşılmasındansa kolaj uygulamaları Instagram takipçilerinin daha çok ilgisini çekmektedir. Takipçi sayımızı paylaşacağımız her kolaj ile rahatlıkla artırabiliriz.

instagramin-en-cok-takip-edilen-hesabi

Takipçi sayımızı artırmanın bir başka önemli noktası ise her gün düzenli olarak paylaşım yapmaktır. Her gün ve belki de hemen hemen aynı saatlerde yapacağımız birbirinden ilginç ve ilgi çekici fotoğraf ve videolarımız takipçi sayımızın kısa bir süre içerisinde hızla artmasına sebep olacaktır.

Facebook; Instagramı çok kısa bir süre önce satın alarak bünyesine kattı. Instagramda yapacağımız herhangi bir paylaşımı kendi face book hesabımızda paylaşmaya da özen göstermemiz gerekmektedir. Bu sayede Facebook arkadaşlarımızda bizi takip etmeye başlayacak ve takipçi sayımızda artış meydana gelecektir. Instagramda paylaşacağımız fotoğrafların kalitesi de içeriği kadar oldukça önemlidir. Bunun içinde Instagramın içeriğinde çeşitli filtreler bulunmaktadır. Bu filtreleri kullanarak daha çekici ve etkileyici hale getireceğimiz fotoğrafları paylaşmaya dikkat etmemiz gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.