İsimden Numara Bulma Sorgulama (Turkcell-Vodafone- Avea-Türk Telekom)

İsimden Numara Bulma ? Böyle Bir İhtimal Var mı? Bu sorunun Cevabı Evet… Çok Rahat Bir Şekilde İsmini Bildiğiniz Birinin Numarasını Bulabilirsiniz. Sizler İçin En Kolay Yolunu Araştırdık…

Günümüzde cep telefonu artık tartışılmaz en çok kullandığımız onsuz yapamadığımız bir cihaz haline geldi. 7 yaşından 77 yaşındaki herkeste cep telefonu var. Tabiki bu kadar yaygın olması da bazen hayatı çok kolaylaştırıyor.Mesela en çok merak edilen isimden numara nasıl bulunur? İsmini bildiğiniz birinin cep telefonu numarasını bulabilir miyiz? Evet aslında bu artık kolay bir işlem. Türk Telekom ve diğer operatörlerin tüm bilgileri havuzda toplamasıyla artık özel rehber servislerinden ismini bildiğiniz herkesin numarasını bulabilirsiniz. Tabiki rehberde çıkmasını engellemedi ise.  İstediğiniz bir ünlünün yada eski bir arkadaşınıza ulaşmak istediğinizde kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Ünlü isimlerin ne kadar da kendi adlarına hatları almasalar da yeni ünlü olmuş kişilerin hatları genellikle kendi isimleri üzerinde olmakta. Standart olarak yeni bir hat aldığınızda numaranız ve bilgileriniz otomatik olarak rehbere eklenmektedir.

Bir kişinin isim ve soy isim bilgisini biliyorsanız artık çok rahat o kişiye ulaşabilmektesiniz. Sabit hatlar için bu hizmet Türk Telekom ücretsiz olarak vermekte.

Türk Telekom Rehber Hizmeti

turk-telekom-numaradan-isim-sorgulama

Turkcell , Vodafone,  Avea(Türk Telekom) gibi mobil hatlarda isimden numara bulma işlemi de artık çok kolay. bu hizmeti maalesef ücretsiz isimden numara bulma gibi bir sistem şu an için yok. Özel sektör ve Türk telekom’un bu konuda ücretli hizmetleri mevcut.

Zaten reklamlarda da sıklıkla görmektesiniz 118 ile başlayan bir çok sorgulama servisi var. Bu servislerden ismini bildiğiniz kişinin telefonunu kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz.

Örneğin 118 33 nolu sorgulama servisini aradığınızda karşınıza çıkan müşteri temsilcisine isimden numara öğrenmek istiyorum derseniz size yardımcı olacaktır. Eğer çok kullanılan bir isim ise sizden il  gibi bilgilerde istenebilir.  Dakika Ücretleri Ortalama 1.25 TL ile 2.35 TL arasında değişmektedir. Ortalama hizmet süreleri ise 2 dk civarındadır. Dilerseniz bu rehber servis numarlaarının web sitelerinden de isimden numara bulma işlemini yapabilirsiniz. Bu hizmetten Bimcell yada PTT cell gibi telefon kayıtlarına da ulaşabilmektesiniz.

11860 İsimden Numara Sorgulama

isimden-numara-sorgulama-turkcell

En çok bilinen Rehber hizmet telefonları ise : 118 80 , 118 18 , 118 11 gibi numaralardır. En Hızlı ve en doğru hizmeti bu numaralardan alabilirsiniz.

Eğer numaranızın bu rehberlerde kayıtlı olmamasını istiyorsanız da operetörünüzle görüşerek yada kısa mesaj servisleri ile numaranızı rehberden kaldırabilirsiniz.

Verilen hizmetler tamamen bilgilendirme amaçlıdır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.