İzmir Saç Ekim Merkezleri + 2024 İzmir Saç Ekimi Fiyatları

İstanbul’dan Sonra En Fazla Saç Ekimi Yapılan İl İzmir. Bu Nedenle İzmir Saç Ekimi Konusunda Çok Gelişme Gösterdi. Dünyaca Tanınmış Saç Ekimi Doktorları İzmir Saç Ekim Merkezlerinde Saç Ekimi Operasyonlarını Sürdürmekte. İzmir’deki En Başarılı En Çok Tavsiye Edilen Saç Ekimi Merkezleri ve Doktorlarını Sizin İçin Derledik…

Dökülen ve giderek açılan saçları için bir çözüm arayanlara İzmir saç ekim firmaları sağlıklı ve ömürlük çözümler sunuyor. Saç dökülmesi birçok erkekte irsidir. Özellikle 28 yaşından sonra başlayıp 40-45 yaşlarında ciddi şekilde saç dökülmesi yaşanabilir. Her 4 erkekten 1’inde, her 12 kadından 1’inde saç dökülmesi “sağlık problemi” seviyesinde gözlemlenmektedir. Genetik aktarım, stresli ev ve iş yaşamı, iklim ve saç bakımının yanlış yapılması gibi çeşitli sebeplerden dolayı ortaya çıkabilir. Ancak bir çözümü var. Dökülen saçlarınızın yerine yenilerini ektirerek ömür boyu bir daha böylesi bir problem yaşamaktan kurtulabilirsiniz. Elbette nerede, kime saç ektirme operasyonunu yaptıracağınız çok önemli. İzmir’de Dünyaca başarısı kanıtlanmış bir çok saç ekimi doktoru bulunmakta. Bunların başında da Estetik cerrahi uzmanı Ufuk Bilkay, Dr. Erdal Tuğsel, Operatör Dr. Murat Tuna, Operatör Doktor Murat Ataseven, Uzman Dr. Özgür Korkmaz gibi tanınmış doktorlar gelmektedir.

İzmir saç ekimi için son dönemlerin en çok tercih edilen illerinden biri oldu. Özellikle tatil bölgelerine çok yakın olması Almanya Hollanda Belçika gibi ülkelerden gelenler için bulunmaz nimet. Saç ektirmek için gelenler önce saçını ektiriyor sonra soluğu tatil beldelerinde alıyor. Yani ikisi bir arada. İzmir saç ekimi doktorları ve merkezleri açısından da son derece şanslı. yukarıda da belirttiğim gibi son derece başarılı ve tecrübeli saç ekim uzmanları bulunmakta.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Sağlıksız ortamlarda işini bilmeyen kişiler tarafından yapılan saç ekim operasyonlarının sonucu maalesef istenildiği gibi olmuyor. Saç ektirmek isteyenler için bu yazıda İzmir’in en kaliteli ve en güvenilir saç ekim merkezlerini sıraladık. İnceleyip sizin için en uygun olanı ile irtibata geçerek yepyeni saçlara kavuşabilirsiniz.


İzmirhair  Saç Ekim ve Estetik Merkezi

Uzman Dr. Özgür Korkmaz’ın kurduğu 10 yıldır hizmet vermekte olan İzmirhair saç ekim ve estetik merkezi, özel ege şehir hastanesi ile anlaşmalı olarak operasyonlarını uzman doktorlardan oluşan  profosyonel bir ekiple  ameliyat ortamında steril şartlarda  FUE tekniği ile saç ekimini gerçekleştirmektedir.  İzmir saç ekim merkezleri arasında köklü bir yere sahip olmakla beraber, yaptıkları binlerce saç ekim operasyonunda doğallığı esas alarak titiz bir çalışma ile gündeme gelmektedirler.  Ortalama operasyon ücretleri 14.000 TL den başlamaktadır. Saç dökülmesi sorunlarında merkezde uygulanan prp, mezoterapi  başta olmak üzere farklı tedavi yöntemleri ile de saç dökülmelerinin önüne geçilebilmektedir. Bunun yanı sıra sakal ekimi, kaş ekimi , dolgu, botoks gibi diğer estetiğe dair hizmetler sunulmaktadır. İzmirhair saç kaybı sorunu yaşayanlara güvenli ve ömürlük  saç ekimi sunmaktadır. İşlem öncesinde ve sonrasında hastayı ihmal etmeyen ilgili alakalı cerrahlardan oluşan ekibiyle hizmet veren İzmirhair saç ekim estetik merkezini tercih edebilirsiniz.

İzmirhair Saç Ekim ve Estetik Merkezi
Adres:Mansuroğlu mah. 288/1 sok. Eren Altay Plaza no:7 kat:1 daire:2 Bayraklı/İzmir
Telefon: 0530 820 42 47


MediSistem Saç Ekim Polikliniği

Alsancakta Estetik ve güzellik sektöründe 16 yıldır önce kalite düsturu ile hizmet veren MediSlim, MediDerm Lazer Epilasyon ve EstePark Zayıflama merkezlerinden sonra Sadece Saç Ekimi ve Saç dökülme tedavileri üzerine çalışacak olan MediSistem Saç Ekim Polikliniği hizmete açtı. MediSistem sorumlu hekimliğini FUE saç ekimi operasyonlarını bizzat yapan Medikal Estetik Hekimi Dr.Ç.Vural yapmaktadır.15 yılda binden fazla FUE saç ekimi uygulaması bizzat yapan Sorumlu hekim Dr.Vural MediSistem Polikliniğinin bünyesinde içerisinde saç ekimi için gerekli izinlerin alındığını ve saç ekimlerinin doktor tarafından yapılan tıbbi bir uygulama olması nedeniyle tüm saç ekimlerinin Alsancak polikliniğinde bizzat kendisi tarafından yapıldığını bilinmekte.
Hizmetlerinin saç ekimi dışında yeni nesil saç dökülme ve seyrelme tedavileri de vereceklerini söyleyen vural bu konuda en yeni trend tedavi olarak italyan Saç Güçlendirme Lazerini de hizmete sunduklarını ifade etti.Saç Güçlendiren Lazer MediSistemde özellikle saç ekimi istemeyenler veya daha önce yapılmış saç ekimleri sonrası başarıyı arttırmak için kullandıkları lazerin 670 nm dalga boyunda soğuk lazer teknolojisi ile kanlanmayı ve oksijenlenmeyi artırarak saç foliküllerini beslerken en az beyler kadar hanımlarında yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını da ilave etti.
Gerçek Kök Hücre Tedavileri
Yeni nesil saç dökülme tedavilerinde Lazerin yanında kök hücre tedaviside önemli bir yer tutuyor.Dr.Vural Polikliniklerinde CGF (Konsantre büyüme faktörü ) ve CD34 ( Kök Hücre ) için özel santrfüjlerininde olduğunu söylerken aslında PRP tedavisi derken herkesin Kök hücre tedavisi tedavisi algıladığıdır dedi.Bu yanılgılar düzeltilmelidir derken pıhtılaşma hücreleri kök hücreler değildir Pıhtılaşma hücreleri kendisini çoğaltamaz. oysa kök hücreler hem kendisini çoğaltır, hem de farklı doku hücrelerine dönüşebilir diye bilgilendirdi. Medisistem Saç Ekim Polikliniğinde saç ekim ücretleri ise ekim yapılacak bölgenin genişliğine be greft sayısına göre 16.500 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir.

Özel MediSistem Polikliniği İletişim Bilgileri:
Adres:1379 Sok.Sarılar Apt. Kat: 6 Daire:6 (Alsancak İş Bankası Karşısı) Alsancak / İzmir
Telefon:0 532 345 8040 – 0 232 440 60 60


Hair Med İzmir Saç Ekim Merkezi

İzmir saç ekim firmaları içinde en hızlı ve her şey dahil hizmet veren adres, Hair Med’tir. Hair Med’te saç ekimi yaptırmak isteyen kimseler operasyonun yanı sıra bir gece boyunca anlaşmalı otelde kalabilir, tüm temel ihtiyaçları ve ulaşım maliyetleri karşılanır. Operasyon ücreti ekim yapılacak bölgenin büyüklüğüne göre değişmekle birlikte 23.000 TL’den başlamaktadır. Alanında uzman olan estetik cerrahlar tarafından 4.000 adet saç telinin ekimi yaklaşık 5-8 saat arasında tamamlanmaktadır. Saç ekim işlemi bir ömür boyu kalıcıdır. Hastanın ense bölgesinden alınan saç kökleri ile ekim gerçekleştirilmektedir ve elbette hiçbir insanın ense bölgesinde saç dökülmesi yaşanmaz. Operasyondan iki gün sonra dışarıya çıkabilir ve birkaç hafta içinde hiçbir ameliyat izi olmaksızın rutin yaşamınıza devam edebilirsiniz.

Hair Med İzmir Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:

Adres:Karabağlar Mahallesi, 4025. Sokak. Dış Kapı: 38/A Daire Numarası: 38, İzmir
Telefon: 0542 660 86 00


Ufuk Bilkay İzmir Saç Ekim Merkezi

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünde, Ege Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan estetik cerrahi uzmanı Ufuk Bilkay, saç dökülmesi sorunu yaşayanlara güvenli ve ömürlük saç ekim hizmeti sunmaktadır. Saç ekimi İzmir kuruluşları arasında en bilinen ve en güvenilen isimlerden bir tanesidir. Alanındaki yetkinliğine ve deneyimine şüphe yok. Saç, sakal, kaş ekimi operasyonları için Ufuk Bilkay’a ulaşabilirsiniz. Fiyatlar ekimin yapılacağı bölgenin genişliğine göre değişmektedir. Ortalama aç ekim fiyatı 16.000 ile 18.000 TL arasındadır. Dileyen kimseler saç ektirmek istedikleri bölgeyi fotoğraflayıp göndererek randevu öncesinde tahmini bir fiyat alabilirler. İşlemler genellikle tek seansta tamamlanmaktadır ve en fazla 8 saat sürmektedir.

Ufuk Bilkay İzmir Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Cumhuriyet Blv. Dış Kapı Numara: 135 Adil Bey Apt. 6. Kat Daire Numarası: 11 Alsancak / İzmir
Telefon: 0 (532) 426 84 27


ClinicHair İzmir FUE Teknik Saç Ekim Merkezi

Dünyanın birçok farklı ülkesinde hizmet veren ve 2001 yılında Güzide Cansu Bilgili tarafından kurulan ClinicHair sadece FUE tekniği ile saç ekimi yapmaktadır. İngiltere, Irak, Sudan ve Almanya’da da dış şubeleri bulunmaktadır. Saç ekimi ClinicHair’in en yetkin olduğu alandır ve FUE tekniği olarak bilinen teknik ile operasyonlar yapılır. FUE tekniği, kafanın arka kısmından, yani hiçbir şekilde saçların dökülmediği bölgeden aralıklarla alınan saç köklerinin dökülme görülen bölgeye nakledilmesiyle  gerçekleştirilir. Tüm alternatiflerinden daha sağlıklı ve kesin sonuçludur. FUE tekniği ile saç ekimi ortalama fiyatı 25.000 TL’dir. Ayrıca sakal ekimi, saç PRP tedavisi vb. işlemler de ClinicHair tarafından yapılabilmektedir.

ClinicHair İzmir FUE Teknik Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Adalet Mahallesi, 1586 / 3 Sokak Bina Numara: 13 Bayraklı, İZMİR
İrtibat Numarası: 0850 333 4 722 veya 0232 343 25 85


Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Merkezi

Özel Gazi Hastanesi bünyesinde hizmet veren saç ekim merkezi kesin ve en sağlıklı saç ekim operasyonları vaat ediyor. Plastik cerrahide uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen işlemlerin ortalama fiyatı 17.500 TL. Elbette bu fiyat saç ekimi yapılacak alana göre düşebilir veya artabilir. Eğer kesin bir fiyat almak isterseniz internetten saç ektirmek istediğiniz bölgenin fotoğrafını Özel Gazi Hastanesine gönderebilirsiniz. Fotoğraflar uzman doktor tarafından incelenir ve ortalama kaç adet saç ekileceği tahmini ile bir fiyat çıkarılabilir. İzmir saç ekim merkezleri arasında en güvenilir ve en kurumsal olan adres Özel Gazi Hastanesidir. 9.000 metrekarelik kapalı alana kurulan bir hastaneden daha güvenli neresi olabilir?

Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Konak Semti, Kahramanlar Mah. 1421. Sok. No: 29, Konak / İzmir
Telefon: (0232) 464 7979


İzmir Natural Saç Ekim Merkezi

Natural Saç Ekim merkezi saç ekim, sakal ekim ve PRP bakım operasyonlarını bir arada yapmaktadır. Bu yönüyle saç ektirmek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmekte. Ortalama fiyatları ise rakiplerine nazaran daha düşüktür ve 23.000 TL’den başlamaktadır. Ön kısımlarda ve şakaklarda görülen seyrelmelere karşın FUE yöntemi uygulanarak birkaç saatte saç ekilebilir. Çoğu saç ektirme operasyonu tek seansta tamamlanır ancak bazı özel durumlarda iki seansa kadar uzayabilmektedir. Saç ekimi sonrasında eğer nakledilen kökler tutunamazlar veya saç telleri zayıf büyümesi gözlenirse de PRP ile bu kökler ve saçlar güçlendirilebilir. Naturel Saç Ekim Merkezi, Sağlık Bakanlığı onayı altında çalışmalar yürütmektedir ve tamamen güvenlidir.

İzmir Natural Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Ali Çetinkaya Blv. Havuz Apartmanı Numara: 66 Kat: 4 Alsancak/İzmir
Telefon: (0232) 464 03 62


RotaLife İzmir Saç Ekim Merkezi

Türkiye’de üç farklı noktada hizmet veren RotaLife’ın merkezi İzmir’dedir. Saç dökülmesi probleminden muzdarip kadın ve erkeklere son teknoloji ve tıp yöntemlerini kullanarak hizmet vermektedir. FUE yöntemi olarak adlandırılan yöntemle saçlarınıza çok kısa bir sürede geri kavuşabilirsiniz. RotaLife’ın saç ekimi için ücretlendirmesi 15.000 TL’den başlamaktadır. Operasyon öncesinde ekim yapılacak bölge işaretlenir ve hastanın kafası lokal şekilde uyuşturulur. Birkaç saatlik çalışmanın ardından yeni saçlarınız hazır olacaktır. Birkaç hafta sonra ise hiçbir iz kalmayacaktır.

RotaLife İzmir Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Donanmacı Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi Numara: 186 Karşıyaka / İzmir
Telefon: (0 232) 404 93 93


Su Saç Ekim Merkezi İzmir

Uygun fiyatlarla yüksek  kaliteli ve bir hayat boyu sizinle kalacak saç ekimi yapan Su Saç Ekim Merkez 10 yıldır hizmet vermekte. İzmir saç ektirme merkezleri arasında köklü bir yere sahiptir. 24.500 TL’den başlayan fiyatlarla dökülen saçlarınızın yerine yenilerini edinebilirsiniz. Sadece bir seansta ve tamamen güvenli olan FUE tekniği ile. Su Saç Ekim Merkezi aynı zamanda Özel Park Tıp Merkezi ile de anlaşmalıdır. Estetik cerrahi konusunda yetkin isimlerden oluşan bir ekibe sahiptir. Saç ekiminin yanı sıra zayıflayan ve seyrelen saçlarınız için PRP bakımı, sakal ekimi, kaş ekimi gibi estetik operasyonlar da sunmaktadırlar. Greft hesaplama modülü ile online olarak net bir fiyat alabilirsiniz.

Su Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Adalet Mahallesi, Manas Blv. Folkart Towers – B Kule Kat: 21 Bayraklı/İZMİR
Telefon: 0(232) 502 00 80


Likya Estetik İzmir Saç Ekim Merkezi

Likya Saç Ekim Merkezi sunduğu düşük fiyat ile birçok kişinin tercihi. 13.500 TL’den başlayan ve PRP dahil operasyonları ile daha düşük maliyet arayanlar tarafından tercih edilebilir. Bu düşük maliyet FUE Z Gold isimli teknikten dolayı. FUE tekniğini hızlandıran özel bir araç sayesinde işlem hem daha kısa, hem de daha güvenilir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Saç kökleri ense bölgesinden “tek tek” alınır ve saç derisine açılan kanallara yerleştirilir. Greftler yerleştirmeden önce PRP solüsyonu içerisinde bekletilmektedir. Bu sayede saç ekimi sonrasında zayıf saçlar, seyrelmeler yaşanmamaktadır. Ayrıca sakal, kaş, bıyık ekimleri ve bakımları da Likya Estetik’te sunulmaktadır.

Likya Estetik İzmir Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Alsancak Mahallesi, Dr. Mustafa Bey Caddesi Berki Apartmanı No: 1 Daire: 1, Konak / İzmir
Telefon: (0232) 465 12 55


HRC Saç Ekim Merkezi

İzmir’in en köklü saç ekim merkezlerinden olan Hair Desing Center, 1997 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Saç ekimi ve saç estetiği konusunda uzman doktorlar ve teknisyenlerden oluşan ekibi ile on yıllardır hizmet vermekte. Türkiye kozmetik sektörünün öncülerinden olan HRC’de kısa süreli seanslarla sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. Saç ekimi gözü kapalı yapılacak bir iş değildir. Saç ekimi yaptırmak istiyorsanız operasyonunuzu nerede yaptıracağınızı seçerken dikkatli olmalısınız. HRC gibi köklü bir kuruluş o hayalini kurduğunuz bakımlı, dayanıklı ve saç deriniz ile tam uyumlu saçlara kavuşmanızı temin edecektir. Saç ekimi operasyonu fiyatları 15.000 TL ile 27.500 TL arasında değişmektedir.

HRC Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Alsancak Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi. Numara:21 Kat: 2 İç Kapı: 5 Işık Apt. Alsancak / İZMİR
Sabit Telefon Numarası: (0232) 464 03 03
GSM Numarası: 0555 820 93 30


Ataseven Saç Ekim Merkezi

Operatör Doktor Murat Ataseven’in kurduğu Ataseven Saç Ekim Merkezi uygun fiyatları ile öne çıkmakta. Ortalama operasyon ücretleri 15.000 TL’den başlamaktadır. Tabii greft hesabı yapılmadan net bir fiyat söylenemez. Bunun için de Dr. Murat Ataseven’e ekim yapılacak bölgenin büyüklüğünü görebileceği fotoğraflar gönderebilirsiniz. Haftanın 6 günü boyunca açık olan saç ekim merkezine randevu ile gidebilir ve birkaç saatte saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Tüm ekim operasyonu FUE tekniği standartlarına bağlı şekilde yürütülmektedir ve tamamen güvenlidir.

Ataseven Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres:Mansuroğlu Mah. Sakarya Caddesi. Dış Kapı No: 77 Daire: 28, Bayraklı / İzmir
Telefon: (0232) 486 66 78 – (0533) 345 67 66


İzmir Ento Saç Ekim Merkezi

Operatör Dr. Murat Tuna, Engin Kocabaş, Cemil Akıllı ve daha birçok başarılı ismi bünyesinde bulunduran Ento Saç Ekim Merkezi, ekibiyle adeta bir güven timsali. Garantili saç ekim fiyatları 12.000 TL’den başlayıp 29.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Saç ekiminde FUE tekniği kullanılır ve operasyon iki hemşire, 2 hasta bakıcı, 4 uzman doktor; toplamda 8 kişinin çalışması ile yapılmaktadır. Operasyon sonrasında ağrı yaşanmaz ve işlem kalıcıdır. PRP bakımı ekim esnasında uygulanmaktadır. Güçlendirilerek ekilen greftler açılan kanallara güvenle yerleştirilir. Greftler hastanın kendi saç köklerinden oluşturulduğu için uyum sorunu ve sağlık problemleri yaşanmamaktadır.

İzmir Ento Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Kazımdirik Mah, 364/1. Sokak No: 36 Daire: A, Bornova / İzmir
Telefon: 0(232) 400 36 86 – 0(531) 374 30 31


Yukarıdaki saç ekim merkezleri tamamen forum ve internet üzerindeki yorumlardan derlenmiştir. Herhangi bir sorunuz, düzeltme isteğiniz yada bilgi için korkmazhaber34@gmail.com adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar
  1. Aydın Öztürk dedi ki:

    İzmir’de kel olmak çok zor. Kellik ten kurtulmak istiyorum. Saç ekimi yaptıracak bölgem çok büyük. Bu nedenle ne yapsam bilmiyorum. Protez saç düşündüm ama oda çok bakım istiyor. Kızlar kelim diye bakmıyor maalesef. Ne yapmalıyım yardımcı olacak kimse varmi

  2. Yılmaz gok dedi ki:

    İzmir’de saç ektiren arkadaşlar yorumlarınızı paylasirmisiniz. İzmir de en iyi saç ekim merkezi hangisi en başarılı kim saç ekimi yapıyor hangi doktor. Çok muzdaripim saç konusunda. Lütfen yardımcı olun.

    1. Coşkun dedi ki:

      Wallahi kardeşim bn likyada ektirdim saç çizgisini beğenmedim istediğim gibi olmadı ikinci kez ektirdim aynı yerde yine istediğim çizgiyi yapamadılar şimdi üçüncü kez ektiricem saç çizgisi için onun araştırmasını yapıyorum çok dikkat et iyi seçim yap sonra bnm gibi uğraşma

  3. Cenk yıldır dedi ki:

    Ben İzmir’de saç ekimi yaptırdım yorumlarım ise kesinlikle İstanbul da bir yerde yaptırın. Tüm İzmir’de ki saç ekim merkezlerini geldim. İstanbul daki kadar iyi değiller

  4. Osman Yıldırım dedi ki:

    İzmir’de saç ekimi yaptıranlar nereyi tavsiye edersiniz. Çok kararsız kaldım saç ekiminde en tecrübeli doktor kim. İzmir içi olsa iyi olur . Otellerde kalmak istemiyorum evimde kalırım. Ayrıca steril bir saç ekimi merkezi olsa süper olur.

  5. Osman yildim dedi ki:

    İzmir’de saç ekimi yaptırıcam hangi doktor en iyisi para sıkıntım yok şükür. İyi bir iş çıkarsın istiyorum. 2019 yılında sacli olucam inşallah 🙂

  6. Kel adam dedi ki:

    Kellik kötü ya. Bende artık saç ektirmek istiyorum. Saçım olsun istiyorum. Fakat kel bölgenin çok fazla. Açık bölümüm çok fazla ekilince nasıl olur bilmiyorum. Hep az saç ektirmis insanlar var resimlerde. Tam köklerde saç ekimi nasıl oluyor resmi olan varsa atabilirsiniz.

  7. Berke Can yildiz dedi ki:

    İzmir’de kel olmak gerçekten büyük sıkıntı kızlar bakmıyor 🙁 bu sene kesin saç ektirmem lazım. Sitenize teşekkürler. Tüm firmaları aradım sonunda karar verdim. İzmir’de en uygun fiyatlı ve en iyi merkezi buldum. Saç ekimini yaptırdıktan sonra yorumlarimi yazarım buraya.

  8. Cem Akdoğan dedi ki:

    Traşsiz saç ekimi yaptiracagim İzmir’de nerede yaptirabilirim. Belli olsun istemiyorum zaten çok az ekim yaptiricaz

  9. Cahit dedi ki:

    İzmir’de saç ekimi yaptırmak istiyorum. Bana yardımcı olursanız se
    sevinirim. İzmir’in en iyi saç ekimi yapan doktoru kim? Hangi saç ekim merkezini tercih etmeliyim?

  10. Yasin dedi ki:

    İzmir’de çok iyi saç ekim merkezleri var. Kesinlikle başka yere gitmeye gerek yok bende İzmir’de saç ekimi yaptırdım sonuç çok iyi oldu. Herkese tavsiye ederim isteyen olursa mail yazsin yollarım reeimlerimi

    1. Ayda dedi ki:

      Merhaba hangi merkezde ekim yaptirdiniz?

  11. Cem demir dedi ki:

    Biriniz de yaptirip memnun kaldığınız yerin ismini verin,isim vermeden yaptığıniz yorum ne işe yarar..bende yaptırmak istiyorum tavsiye verin