Karın Germe Ameliyatı Fiyatları Riskleri ve Ameliyat Sonrası İyileşme Süreci

Karın Germe Ameliyatı Son Dönemin En Gözde Ameliyatlarından… 2017 Yılında da En Çok Rağbet Gören Ameliyatlardan Olmaya Devam Edecek… Karın Germe Ameliyatı Riskleri Fiyatları ve Karın Germe Ameliyatı Sonrasındaki İyileşme Süreci İle alakalı Özel Haberimiz…

Karın germe ameliyatı nasıl yapılır?

Karın germe ameliyatı sarkmış karın derisinin daha estetik görünüm kazanması için yapılmaktadır. Böylelikle karın ve bel bölgesinde incelme meydana gelmekte cilt sarkmalarının önüne geçilmektedir. Karın germe ameliyatında bir miktarda karın bölgesinde bulunan yağ alınmaktadır. Burada karında ki çatlaklar da yok edilmektedir. Karın germe ameliyatı sadece kadınlar için değil erkekler içinde uygulanmaktadır. Burada doğum yapan kadınların daha sık başvurduklarını da söyleyebiliriz. Karın germe ameliyatlarında kilo / boy endeksi mutlaka 252 in altında olmalıdır. Karın germe ameliyatında kalıcı olmayan dikiş teknikleri kullanılmaktadır. Karın germe ameliyatında tam karın germe, liposuction, liposuction ile tam karın germe ve mini karın germe gibi farklı teknikler karın durumuna göre uygulanmaktadır.

karin-germe-ameliyati
karin-germe-ameliyati3

Karın germe ameliyatı iyileşme süreci

Karın germe ameliyatı öncesi ve sonrasında en az 6 hafta sigarayı bırakmış olmanız gereklidir.  Karın germe ameliyatında iyileşme süreci olarak 24 – 48 saat belirlenmiştir. İçerde yer alan sıvıların toplanmasının engellenmesi adına ince hortumları kullanılarak bu hortumlar 48 saat içerisinde çekilebilmektedir. Drenler çekilmesi ile tam 48 saat sonra banyo yapılabilmektedir. Ayrıca 3 – 5 gün boyunca yapılacak olan pansumanlar oldukça yeterli olacaktır. Ameliyat sonrasında karın ön kısımda sıkılaşma ve inceltme yapılması nedeni ile biraz ağrı meydana gelecektir. Hastalar ameliyat sonrası 3. Gün hayata dönebilir ve 1. Hafta sonrasında da aktif yaşamlarına dönebilirler.

karin-germe-ameliyati4

Karın germe ameliyatı fiyatları ne kadardır?

Karın germe ameliyatında fiyatlar ameliyat büyüklüğüne hastanın durumuna yaşına ve kilosuna bağlıdır Mini karın germe veya total karın germe farklı türlerdir.  İşçilik maliyeti yanı sıra kullanılan teknoloji son derece önemlidir. Karın germe ameliyatı fiyatları değişiklik göstermekte olup bu yapılan muayeneler sonucu belli olacaktır. Karın germe ameliyatı bir estetik ameliyat şekli olup SSK veya BAĞ-KUR kapsamı dışındadır. Estetik operasyonlar ücretlidir. Karın germe ameliyatı ücretleri 700 – 2000 Dolar arasında değişmekte olup % 98 oranında büyük bir başarı yakalama imkânı yer almaktadır. Fiyat politikası hastanın kilosu ve fiziği ile alakalı olup bayanlarda erkeklere nazaran bu ameliyatın maliyet çok daha fazladır.

karin-germe-ameliyati5

Karın germe ameliyatı riskleri nelerdir?

Karın germe ameliyatında ilk 48 saat hafif sanıcı ve ağrı oluşabilir. Su toplaması karın bölgesinde oluşan risklerden biridir. Karın germe ameliyatında ileri dikiş teknikleri sayesinde bir iz kalması mümkün değildir. Ancak 3 mm den az izler sadece sırt ve yan bölgeler de kalabilir, bunu iyi bir dövme ile aksesuara dönüştürebilirsiniz. Karın germe ameliyatı sonrası karın bölgesinde halsizlik meydana gelebilmektedir. Karın germe ameliyatı riskleri arasında özellikle bölgede kan pıhtılaşması sorunu olabilir. Bu tüm cerrahi müdahalelerde yapılan komplikasyonlardandır. Bunun yanı sıra o bölgenin hijyeninin sağlanması önemlidir. Tuvalet veya banyo yaparken de o bölgeye dikkate dilmeli ani ıkınma veya hareketlerden kaçınılmalıdır. Sex hayatına ise ancak ameliyat sonrası 4 – 6 hafta sonra başlanılmalıdır.

karin-germe-ameliyati-oncesi-sonrasi

Karın germe ameliyatı sonrası neler yapılmalı?

Ameliyat olan hastaların asla kilo almamalı gerekli olup 30. Gün sonrasında fiziksel aktivitelere başlayabilirler. Karın germe ameliyatı sonrası uyku esnasında dizlerin altına iki yastık konularak bacaklar desteklenmelidir.  Karın germe ameliyatın 400 günde 1 defa yapabilirseniz. Karın germe ameliyatı sonrası sağlıklı şekilde gebe kalabilirsiniz. Karın germe ameliyatı sonrası hijyene dikkat edilmeli, sağlıklı beslenmeli, daha sık tuvalete çıkılmalıdır. Çok dar kıyafetlerden uzak durulması soğuk veya sıcak havaya karşı ani değişimlere maruz kalınmamalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.