Kilyos Plajları Giriş Ücretleri 2024 ve Tavsiyeler (Halk ve Beach Club Fiyatları)

Kilyos Plajları 2024 Yılı Giriş Ücretleri Ne Olacak? Kilyosta Hangi Beachlere Gidilmeli? Kilyos Aile Plajları ve Giriş Fiyatları Nelerdir? Kilyosun En Gözde Mekanı Neresi? Kilyos Beach Club Giriş Fiyatları,Tırmata Beach Club&Balık, Babylon Kilyos Plajı ,Kilyos Burç Beach ,Solar Beach High Beach Club , Baykuş Plajı,Suma Plajı ,Gümüşdere Plajı iKısırkaya Köyü Plajı  2024 Giriş Ücretleri ve Tüm Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024 yılında pandemininde etkisiyle bir miktar arttı. Fakat İstanbul’da denize girilecek en güzel sahillerden biri Şile sahilleri. Temiz ve dalgasız denizi ile İstanbul’a en yakın plajları diyebiliriz. Özellikle İstanbul Anadolu Yakası ve İzmit bölgesi sakinleri tarafından tercih edilen en güzel plajlardır.  Şile plajları ise aslında Türkiye’nin en büyük kumsallarından birine sahiptir. Kumsal uzunluğu neredeyse 10 km civarındadır.2024 Yılında da Şile tüm İstanbul halkının hizmetinde olacak.

Şile plajlarının en büyük özelliklerinden biri ise kesinlikle kum. Her yeri kum ve güneş ile birlikte pırıl pırıl bir kumsala sahip oluyor. Belediyelerin temizlik çalışmaları ile birlikte son derece güzel. Hem İstanbul’a çok yakın

Şile bölgesinde denizde 2024 Haziran itibariyle deniz salyası görülmemektedir. Rahatlıkla denize girebilirsiniz. Ayrıca bölgedeki plajlarda ve şile beach clublarda Covid 19 tedbirleri alınmıştır. Gönül rahatlığı ile şile denizinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Şile Beach ve Plajları Giriş Ücretleri 2024

Şile plajları 2024 giriş fiyatları maalesef geçen seneye göre neredeyse %40 civarında zamlandı. Fakat yinede bir çok tatil merkezindeki beach giriş fiyatlarına göre uygun sayılmakta. Haftasonu özellikle çok fazla dolu olmakta bu nedenle şilede günübirlik bir tatil düşünüyorsanız kesinlikle Hafta içi gitmeyi tercih ediniz. Pazar günleri Şile içinde bile 1-2 saat trafik bekleyebilir ve gideceğiniz plajda park edecek yer bulamayabilirsiniz. İllaki haftasonu gidicem diyorsanız çok erken saatlerde yola çıkmanızı tavsiye ederiz.

  • Şile Ayazma Plajı / Rüya Beach Giriş Ücreti 120 TL
  • Şile Uzunkum Plajı / Aqua Beach Giriş Ücreti 150 TL
  • Şile Ağlayankaya Plajı / Şile Life Beach Giriş Ücreti 100 TL Hafta sonu 150 TL
  • Şile Ağlayankaya Plajı / Ağlayankaya Beach Giriş Ücreti 100 TL
  • Şile Ayazma Plaj / Fusha Beach Giriş Ücreti 120 TL
  • Şile Kumbaba Plajı Şezlong 2024 Ücreti 125 TL

sile-plajlari-giris-ucretleri

Şile plajlarında tabi ki hafta sonları ve bayram tatili gibi günlerde yer bulmayı bırakın arabanızı koyacak yer bile bulmanız çok zorlaşıyor. Bu nedenle sabah erken saatlerde yola koyulmamız gerekiyor. Ayrıca şile bölgesine gelirken yanınızda plaj şemsiyesi kesinlikle getirin çünkü erken saatlerde plajdaki şemsiyeler bitmekte.

Temizlik bakımından da son derece temiz bir denizi bulunuyor. Tabi ki mavi bayraklı bir denizi olmasa da İstanbul Belediyesi tarafından devamlı testler yapılmakta ve yüzülebilir olduğu belirtilmekte. Şile de bütün plajları da sahil güvenlik personeli bulunmakta. Zaten şile de denizde çok fazla dalgalı değil.

sile-plajlari-temzimi

Şile Plajlarına Nasıl Gidilir?

Şile plajlarına ulaşmak son derece kolaydır.
avrupadan-sile-ye-nasil-gidilir

Avrupa yakasından gelecekler için 1. köprü yada 2. köprüden gelirken şile kırmızı renkli şile tabelalarını gördükten sonra şile yoluna giriş yapabilirler. Ömerli barajı istikametinde giderek Şile plajlarına ulaşabilirsiniz.

kadiköyden-sileye-nasil-gidilir

Anadolu yakasından Şile bölgesine ulaşmak için ise Ümraniye bölgesine doğru ilerleyin. Ve şile yoluna girerek Ömerli Barajı istikametinde ilerleyin. Yol sizi şile plajlarına götürecektir.

Şile Plajları ve Beach İncelemesi

Öncelikle şile de ayazma plajı üzerinde bir çok plaj ve beach club bulundurmakta. Halk plajına giriş ücretsiz sadece şezlong kiralamak isterseniz 40 TL ödemeniz gerekmekte. Fakat havlunuzu alıp denize girmek istiyorsanız ücretsiz bir şekilde tatil keyfinizi yaşayabilirsiniz. Diğer plajlar ve Beach Clublar ise ortalama 50 TL ile 150 TL arasında değişen fiyatları bulunmaktadır.

Şile Ayazma Plajı / Rüya Beach 2024 Giriş Ücretisile-ruya-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Rüya beach Ayazma plajının üstünde bulunan ve özel sektör tarafından işletilen bir plaj. Giriş ücreti için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Sadece Şezlong ve Şemsiye için 120 TL ödemeniz gerekiyor. Ödenilen Ücrete Kabin,Şezlong ve Şemsiye, WC kullanımı dahil. Genellikle gençler tarafından daha çok tercih edilmektedir.Bayanlar tarafından da Şile bölgesinde en çok tercih edilen plajlardan biridir. Ayrıca yeme içme konusunda da fiyatları uygundur. Alkol satışı bulunmaktadır.


Şile Ayazma Plaj / Fusha Beach 2024 Giriş Ücreti

Fusha beach Şile plajlarının en nezih plajlarından biridir. Ücretli olması nedeniyle çok fazla kalabalık olmaz. Gün boyu müzik yayını vardır. Bir çok radyo istasyonu buradan canlı yayınlarda yapmaktadır. Giriş ücreti ise Hafta içi 100 TL Hafta sonu ise 120 TL dir. Ücrete WC ,Şezlong ve Şemsiye dahildir. Otopark ücreti bulunmamaktadır. Genellikle orta yaş grubu tercih etmektedir. Ayrıca kesinlikle özel dondurmalarından yemeyi unutmayın.


Şile Ayazma Plajı / Halk Plajı Giriş 2024 Ücretisile-halk-plaji-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ayazma plajının üzerinde bulunan Şile Halk plajı girişi ücretsizdir. Çok kalabalık olması nedeniyle çok fazla gençler tarafından tercih edilmez genellikle aileler tarafından tercih edilmektedir. Tuvalet ve Otopark için ücret alınmaktadır.


Şile Uzunkum Plajı / Aqua Beach 2024 Giriş Ücreti

sile-aqua-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Temiz ve dalgasız bir deniz arıyorsanız kesinlikle Uzunkum plajını tercih etmeniz gerekiyor. Şile merkezden sağ istikamette ilerlediğinizde Ağlayankaya Mevkisinde bulunmaktadır. Aqua Beach’te giriş ücreti 150 TL fakat bu giriş ücretine Şezlong ,Şemsiye Alkollü veya Alkolsüz Bir içecek ve çerez dahil. Gençler tarafından tercih edilmektedir. Dj Yasin 2024 yazı boyunca sizi muhteşem performansı ile eğlendirecek. Wc ve Duşlar için ayrıca ücret alınmakta. Deniz biraz dalgalı fakat temizdir.

Rezervasyon ve Bilgi için +90 216 711 02 98 telefonundan irtibata geçebilirsiniz.

Kilyos Beach Club Giriş Ücretleri 2024

2024 Yılında da İstanbul’da denize girebileceğiniz en iyi deniz ve plajlar tabi ki Kilyos’ta sizleri bekliyor. Kilyos hem istanbul’a çok yakın olması hemde temiz bir denize sahip olması nedeniyle İstanbul’luların yazın vazgeçilmez mekanlarından biri haline gelmektedir. Kilyos Plajlarında her kesim için seçenekler bulunmakta. Kilyos plajları giriş ücretleri 2024 yılında biraz artsa da kesinlikle değer. Ücretsiz plajlardan tutun giriş ücreti 300 TL yi bulan plajlara kadar bir çok seçenek bulunmaktadır. İstanbul’da yaşıyorsanız tatil için İstanbul dışına çıkamıyorsanız sizin için en iyi tercih Kilyos Plajları olacaktır. Sizler için Kilyos plajlarını hakkında tüm ayrıntıları Öğrendik. İstanbul Avrupa yakasında en temiz ve en güzel deniz kıyıları…  Kilyos bölgesinde bulunan Ünlü ve Kaliteli Beach Club Listesi… İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsanız şile plajları haberimizi de inceleyin.

Kilyos 2024 yılının yazında pandemininde sona ermesi ile hızlı bir açılış yapması bekleniyor. Özellikle kilyos plajları haftasonları tıka basa dolacak eğlence tam gaz olacak gibi. Kilyos beach club fiyatları 2024 yılında bir tık artsa da kilyosta günübirlik bir tatil için değer.

Kilyos bölgesinde deniz salyası şuan çok az görünmektedir. Sadece bazı bölgelerde salya vardır. Fakat denize girmenizi pek engellememektedir. Ayrıca Kilyos Plajları Covid 19 tedbirlerine tam olarak uygun bir şekilde düzenlenmiştir. Gönül rahatlığı ile denizin ve beach clubların keyfini çıkarabilirsiniz. 

Kilyos Beach ve Plajları Giriş Ücretleri 2024

Kilyos bölgesi özellikle hafta sonu çok fazla yoğunluk olmakta. Kilyos plajları ve Kilyos beach clubları 2024 yılında çok fazla tercih edilmesi nedeniyle trafik çok fazla olmakta. Bu nedenle özellikle cumartesi ve pazar günleri erken çıkıp kilyosa gelmekte fayda var. Ayrıca hafta sonu kilyos plaj ücretleri biraz daha yüksek olduğunu unutmayın. Aslında kilyos bölgesindeki plaj ve beach clubların keyfini en güzel hafta içi çıkarabilirsiniz hem daha ucuzdur hem daha az kalabalık. Rahatlıkla denizin ve ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.

Tırmata Beach Club&Balık 2024 Giriş Ücreti Hafta içi 120 TL ,Hafta Sonu ve Bayramlarda 150 TL

Babylon Kilyos Plajı 2024 Giriş Ücreti : 120 TL

Kilyos Burç Beach 2024 Giriş Ücreti : 100 TL

Solar Beach 2024 Yılı Ücreti : 1400 TL

High Beach Club 2024 Giriş Ücreti : 130 TL

Baykuş Plajı 2024 Giriş Ücreti : 130 TL

Suma Plajı 2024 Yılı Ücreti : 140 TL

Gümüşdere Plajı 2024 Giriş Ücretsiz

Kısırkaya Köyü Plajı  2024 Giriş Ücretsiz

 

Çeşme Beach Club 2024 Giriş Ücretlerini ve Tanıtımlarını Merak Ediyorsanız Tıklayın…


Tırmata Beach Club&Balık
Tirmata-Beach-giris-ucreti

Kilyos plajları denildiğinde ilk akla gelen Tırmata Beach Club&Balık … Kilyosun en kaliteli beach club ‘ı diyebiliriz. Kilyos bölgesinde rahatça denize girmek istiyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz olması gereken bir plajdır. Gündüz bir çok aktivitesi ve gecede partileri ile çok ünlüdür. İstenirse sezonluk kart çıkarılarak tüm yaz boyunca istediğiniz zaman gidebilirsiniz. Ayrıca balık konusunda da son derece usta ellere sahip aşçıları ile balık yemenin tadını çıkarabilirsiniz…Ayrıca Damsız giriş yapılmamaktadır. Bölgenin en lüks beach club’ı olma yönünde ilerlemektedir.

Tırmata Beach Club&Balık 2024 Yılı Giriş Ücreti Hafta içi 120 TL ,Hafta Sonu ve Bayramlarda 150 TL ,7-14 Yaş 40 TL ‘dir . Otopark ücretsizdir.

Tırmata Beach Club&Balık Adres Bilgileri:
Tatlı Su Cad. No:1 Kilyos, Sarıyer
+90 212 201 2861


Babylon Kilyos Plajı

Babylon-Kilyos-Plaji-giris-ucreti

Babylon Kilyos Plajı Kilyosun yeni sayılabilecek plajlarından biridir. Fakat gündüz ve gece eğlenceleri ile son zamanlarda çok popüler hale gelmiştir. Deniz bölgesi biraz dalgalı ve yosunludur. Fakat güneşlenmek için son derece elverişli bir plajdır. İstanbul’da haftasonu bir kaçamak istiyorsanız kesinlikle tercihinizi Babylon Kilyos Plajından yana kullanmalısınız. Otopark sıkıntısı bulunmaktadır. Orta yaş kesim genellikle takılmaktadır. Ailecek gidilebilecek bir mekandır.

Babylon Kilyos Plajı 2024 Yılı Giriş Ücreti : 120 TL ‘dir . Otopark ücretsizdir.

Babylon Kilyos Plajı Adres Bilgileri:
Restoran Demirciköy Mevki Kilyos Yolu Kilyos, Sarıyer
+90 212 377 03 30


Burç Beach
Burc-Beach-giris-ucreti

İstanbul’lu gençlerin en çok takıldığı mekanlardan biridir. Denizinden dalgası eksik olmaz. Yüzmek biraz sıkıntılıdır. İyi yüzme bilmeniz gerekmektedir. Genellikle takılan insanlar seviyeli ve düzgün insanlardır. İçeride yeme içme diğer beachlere göre biraz daha pahalıdır. Ortalama kişi başı 40-50 TL civarına karnınızı doyurabilirsiniz.  Ayrıca kaliteli müzik istiyorsanız sizin için idealdir. Gündüzleri eğlenceli aktiviteler bulunmaktadır. Geceleri ise çok özel partiler düzenlenmektedir.

Burç Beach 2024 Yılı Giriş Ücreti : 100 TL ‘dir . Otopark ücretsizdir.

Burç Beach Adres Bilgileri:
Sarıtepe Kampüsü Kilyos, Sarıyer
+90 212 203 09 11


Suma Plajı
Suma-Plaji-giris-ucreti

Suma Plajı Kilyosun gözde beachlerinden biri. Popüler olmasının en büyük sebebi ise hayvan dostlarımızla rahatlıkla keyifli bir gün geçirebiliyorsunuz. Gündüz gece hiç bitmeyen eğlenceli partileri ile gün nasıl geçiyor anlamazsınız. Genellikle gençlerin uğrak yeri. Ailecek gelinecek bir yer değil. Elektronik müzik ağırlıklı çalmaktadır. Hafta sonları çok kalabalık olabilmekte. Bu nedenle yer sıkıntısı çekilebiliyor.

Suma Plajı 2024 Yılı Giriş Ücreti : 140 TL ‘dir . Otopark ücretsizdir.

Suma Plajı Adres Bilgileri:
Gümüşdere Mah. Boğaziçi Kampüs Yolu No:1/A Kilyos, Sarıyer
+90 212 203 0863


Solar Beach
solar-beach-giris-ucreti

Kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız Solar Beach tam size göre. Genellikle gençlerin takıldığı mekandır. Yemekleri kaliteli fakat pahalıdır. Müzik sesi hiç kesilmez. Eğlenceli aktiviteler ile zaman nasıl geçer anlamazsınız. Kilyos’un en temiz ve en dalgalı denizi bu plajda diyebiliriz.

Solar Beach 2024 Yılı Giriş Ücreti : 140 TL ‘dir . Otopark 25 TL dir.

Solar Beach Adres Bilgileri:
Turban Yolu 4 Kilyos
+90 212 244 87 37


High Beach Club
High-Beach-Club-giris-ucreti

Kilyos’un en pahalı Beach Club ‘ı diyebiliriz. Fiyat ile doğru orantılı olarak içerideki insan kaliteside diğer plajlara göre daha yüksektir. Temiz bir kumsal , diğer plajlara göre daha az dalgalı deniz ve daha kaliteli bir ortam istiyorsanız High Beach Club tam size göre… Ayrıca bir çok deniz sporu aktivitesi yapabilirsiniz.

High Beach Club 2024 Yılı Giriş Ücreti : 140 TL ‘dir . Otopark 15 TL

High Beach Club Adres Bilgileri:
Tatlısu Cd. No:4 Kilyos, Sarıyer
+90 533 967 46 71


Baykuş Plajı
baykus-plaji-giris-ucreti

Kilyos’un en sakin plajlarından biridir. İstanbul’un gürültüsünden uzaklaşıp sakin güzel bir kaçamak yapmak için ideal. Genellikle Gençler tarafından ugrak bir yerdir. Üniversite gençlerin takıldığı mekan diyebiliriz aslında. Yemeklerin fiyatları son derece uygundur. Denizi kilyos olduğu için tabi ki dalgalıdır. Ayrıca çadır ile kamp yapabilme imkanı da sunmaktadır. Çadır fiyatlarıda uygundur.

Baykuş Plajı 2024 Yılı Giriş Ücreti : 130 TL ‘dir . Otopark 10 TL

Baykuş Plajı Club Adres Bilgileri:
Kısırkaya Mevkii Kilyos, Sarıyer


Gümüşdere Plajı
Gümüsdere-Plaji-giris-ucreti

Sakin ve rahatça denize girebileceğiniz bir plaj arıyorsanız Gümüşdere Plajı tam size göredir. Giriş ücreti olmadığı için herkes rahatlıkla girebilmektedir. Otopark konusunda ücret alınmaktadır.

Gümüşdere Plajı 2024 Yılı Giriş Ücretsizdir . 

Gümüşdere Plajı Adres Bilgileri:
Kilyos, Sarıyer


Kısırkaya Köyü Plajı

En güzel Kilyos plajlarından biridir. Yosunsuz denizanası olmayan temiz bir denize sahiptir. Düğün çekimleri için güzel manzaralara sahiptir. Genellikle erkek ziyaretçileri çoktur. Bu nedenle ailecek pek gidilmesi tavsiye edilmez. Hafta sonları son derece kalabalık olmaktadır. Gelirken şemşiyenizi getirmeyi unutmayın. Çünkü şemsiye kiralayabileceğiniz bir yer maalesef yok.

Kısırkaya Köyü Plajı  2024 Yılı Giriş Ücretsizdir . 

Kısırkaya Köyü Plajı  Adres Bilgileri:
Kısırkaya, Sarıyer (Kilyos)


Sizin İçin Diğer Plajların Giriş Ücretlerini de Hazırladık. Mutlaka İnceleyin

Çeşme Plajları Giriş Ücretleri 2024

Bodrum Plajları Giriş Ücretleri 2024

Büyükada Plajları Giriş Ücretleri 2024

Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024

Kilyos Plajları Giriş Ücretleri 2024

Şile Ağlayankaya Plajı / Şile Life Beach 2024 Giriş Ücreti 

sile-life-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi2

Ağlayankaya Plajının  en güzel bölgesinde yer alan Şile Life Beach vip locaları bulunan tek Beach Club. Giriş ücreti ise Hafta içi 100 TL  , Hafta sonu ise 150 TL giriş ücreti bulunmaktadır. Vip locaları ise 1.800 TL den başlamaktadır. Hizmet ise kusursuza yakın. Ayrıca çalışanlarda son derece cana yakın. Günü birlik bir tatil istiyorsanız kesinlikle Şile Life Beach’i tercih etmelisiniz. Dj eşliğinde müzik yayını gün boyu sürmektedir.


Şile Ağlayankaya Plajı / Ağlayankaya Beach 2024 Giriş Ücreti

aglayankaya-beach-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ağlayankaya plajında bulunan girişi ücretsiz beach clubtır. Giriş ücreti olmasa da Şezlong ve Şemsiye ücreti 100 TL’dir. Balibey bölgesinde yer almaktadır. Çok eski bir tesistir. Yeme içme olarak gayet uygundur. Genellikle aileler tarafından tercih edilmektedir. Deniz kıyıları biraz yosunludur.

Rezervasyon ve Bilgi İçin : 0531 654 18 24


Şile Kumbaba Plajı 2024 Giriş Ücreti 

sile-kumbaba-plaji-giris-ucreti-ve-tanitimi

Ağaçların altında serinlerken çok az ileride kumsal ve deniz sizi bekliyor. Son derece nezih bir plaj. Karavan ve aracınızla giriş 160 TL olarak ücretlendiriliyor. Soyunma kabini duş ve Wc hizmetleri ayrıca ücretlendiriliyor. Denizi biraz dalgalıdır. Bu nedenle iyi yüzme bilenlerin uğraması gereken bir plaj. Sahilde bir çok cafe bulunmakta. Fiyatlar ise uygundur. Giriş fiyatı 125 TL’dir.


Sizin İçin Diğer Plajların Giriş Ücretlerini de Hazırladık. Mutlaka İnceleyin

Çeşme Plajları Giriş Ücretleri 2024

Bodrum Plajları Giriş Ücretleri 2024

Büyükada Plajları Giriş Ücretleri 2024

Şile Plajları Giriş Ücretleri 2024

Kilyos Plajları Giriş Ücretleri 2024

Yorumlar
  1. Altan dedi ki:

    Tatile gidemiyorum bu yaz bu nedenle kilyosta takilicam. Sizce en çok ortam olan ve en güzel deniz hangi plajda var. Gidenler yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    1. Erol aydın dedi ki:

      Kilyosun plajları iyidir…ortam istiyorsan clup takilacaksın….burç clup tavsiye ederim pahalıdır ama değer…

  2. metin sener dedi ki:

    Kilyos hem İstanbul’a en yakın hemde en temiz denizlerden biri. Ortalama 1 saatte deniz kenarında olabilirsiniz. Bir sürü Kilyos beach club var. İstediğinizde eğlenebilirsiniz. Müzik deniz kızlar gayet güzel. Çeşme plaklarını aratmıyor

  3. Mine alcay dedi ki:

    Benim eşim Kaynım kacak geçiyolar 1 kişi parasını verıyor 4 kişi geçiyolar

  4. Ali dedi ki:

    Tırmata Beach Club&Balık güzel değil

  5. neslihan dedi ki:

    Tirmata beach çok güzel. Gençler için özellikle ideal. Ben her gittiğimde kilyosta tirmata beach e giderim. Hem müzik kaliteli hemde çok rahat ortam. Kilyos beach club giriş ücretleri de gayet uygun. Çeşme plajlarini aratmıyor. Deniz biraz dalgali olsa da gayet iyi.

  6. mahmut dedi ki:

    Kilyos beach ve plajları 2021 yılında çok kalabalık özellik haftasonu. Yuzecek yer yok desem yeri var. Yinede hafta içi gitmeye özen gösterin.kilyos plajları Giriş ücretleri 2021 de ise son derece makul