Menstrual Kap Nedir?Zararları?Nasıl Kullanılır?Nerede Satılır?

Kadınların Son Günlerde En Çok Konuştuğu Buluşlardan Biri Menstrual Kap… Peki Nedir Bu Menstrual Kap? Tüm ayrıntılar Haberimizde…

Son dönemlerde çok Kadınlar arasında Menstrual Kap çılgınlığı başladı. Adet günlerinde son derece sıkıntılı zaman geçiren kadınların son gözdesi…  Adet döneminin bir numaralı kurtarıcısı takibi Hijyenik Pedler. Ne kadar Kanatlısı Zartlısı zurtlusu çıkarılsa da maalesef bu olayla tam olarak baş edilemiyor. Kadınların Adet dönemlerinde bir çok sıkıntılı durumlar yaşayabilmektedir.

Fakat artık Menstrual Kap diye son derece hijyenik sn derece kullanışlı ve 5 yıl ömür biçilen bir ürün var. Kullananların %90 ı son derece memnun.

Gelelim bu Menstrual Kap Nasıl Bir şeydir? Sağlığa zararı varmı? Nerede Bulabilirsiniz ve aklınıza takılan bir çok sorunun cevabına…

Menstrual Kap Nasıl Takılır?
Menstrual Kap takılırken önce eller iyice yıkanmalıdır.  Sonrasında iki kenarından bastırarak ağzı 4 kat hale getirilir. Vajina ağzı biraz açılır. ve kanalın içine doğru itilir ve içeride serbest bırakılır.Bu sayede içeride tutunacaktır ve kanama konusunda süper bir çözümünüz olacaktır.
Menstrual_Kap_Nasil_Yerlestirilir

Menstrual Kap Uygun Boyut Nasıl Alınır?
Menstrual Kap Genç kızlarda ve hamilelik geçirmemiş kadınlarda küçük boylar seçilmelidir. Hamilelik ve Yaş olarak 35 yaş üstü bayanlarda biraz daha büyük boy almaları gerekmektedir.

Menstrual Kap Vajina içini Tahriş Eder mi?
Kesinlikle Hayır. Özel bir maddeden ve bakteri tutmayan üretmeyen bir plastikten yapılmıştır.

Menstrual Kap Kayma Oynama Yapar mı? 
Menstrual Kap Yoğun kanamalı dönemlerde dikkat edilmesi gerekebilir. Fakat düzgün oturtulduğunda kesinlikle oynama yapmaz.

Menstrual Kabı Bakire Olanlar kullanabilirmi?Kızlık Zarını Bozarmı?
Üretici firmalar kızlık zarına hiçbir zararı olmadığı belirtmektedirler. Fakat Vajinaya giren herşey kızlar zarını bozma ihtimali olduğunu unutmayınız…

Menstrual Kap Her Kadın Kullanabilir mi?
Öncelikle kullanmadan önce herhangi bir kadınsal hastalığınız varsa kullanmadan önce kesinlikle doktorunuza başvurmanız gerekmektedir.

Menstrual Kap Tekrar Kullanılması ve Temizlenmesi
Menstrual Kap 5 yıl boyunca kullanılabilen bir üründür. Menstrual Kap kullanıldıktan sonra 5 dk kadar kaynar suda bekletilir. Sadece sıcak su ile temizlenmelidir. Kesinlikle alkol vb ürünlerin kullanılmaması gerekmektedir. İyice kurulandıktan sonra bir sonraki kullanım için kuru bir yerde saklanabilir.

Menstrual Kap Adet sancılarına Etkisi Var mı Arttırır mı?
Kesinlikle Hayır . Menstrual Kap kullanan bayanın %70 civarında Adet sancılarının azaldığı konusunda olumlu görüş bildirmişlerdir.

Menstrual Kap Nerede Satılır?
Menstrual Kap artık neredeyse tüm eczanelerde satılmaktadır. Ayrıca internet üzerinde de bir çok sitede satılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.