Metin Hara Kitaplarının Konusu, Mesleği, Yaşı, Boyu, Eğitimi ve Sevgilileri

Son Günlerin Bomba Aşkının Türk Kahramanı Metin Hara… Metin Hara Kimdir? Ne İş Yapar? Eğitim Durumu Nedir? Mesleği ve Yaptıkları Nedir? Adriana Lima İle Nasıl Tanıştı? Metin Hara’nın Yazdığı Kitaplar Neler? Kitaplarının Konusu Ne?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Metin Hara… Adriana Lima Metin Hara İlişkisi sadece Türkiye’de değil tüm Dünyada konuşuluyor. Son 1 haftadır Adriana Lima ile Bodrumda tatil yapan Metin Hara’yı herkez merak ediyor.  Herkesin ilk aklındaki soru Adriana Lima İle Metin Hara Nasıl tanıştı? Metin Hara’nın boyu kaç? Metin Hara’nın Yaşı Kaç? Metin Hara Eğitim Durumu Nedir? Metin Hara Eski Sevgilileri Kimler?  Metin Hara Kitaplarının Konusu Neler? Sizin için Tüm bu soruların cevaplarını araştırdık.

matin-hara-kimdir

Metin Hara Biografisi:

Metin Hara İstanbul Doğumludur. Musevi Bir aileden gelmektedir. Varlıklı bir ailenin 2 çocuğundan biridir. Metin Hara Doğum tarihi 14 Haziran 1982′ dir. Lise hayatını Üsküdar Amerikan Kolejinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi ise İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi bölümünü bitirmiştir. Çapa devlet hastanesinde 1 sene zorunlu stajını yapmıştır. Tamamlayıcı tıp konusunda kendisini geliştirmiştir. Metin Hara’nın boyu ise 1.82 cm’dir. Beyaz tenlidir. Güneşe çıkmayı pek sevmemektedir.

Başlıca kullandığı teknikler ise : reconnective healing, reiki, orb of life, isis bluemoon,full spectrum healing, precision, light dreams, gümüş mor alev, ilahi nur enerjisi, ra-sheeba,ki topları, golden triangle

Tıp camiasında kendinden söz ettiren biri olarak yerini almıştır. Dünyanın bir çok ülkesinde verdiği seminerlerle herkesin tanıdığı biri haline gelmiştir.  Özel şirketlere, CEO’lara ve Stresli ortamlarda çalışan personellere “Motivasyon ve Stres yönetimi” konusunda eğitimler vermektedir.

Panik atak, depresyon, omurga sorunları, madde bağımlılığı, kanser, felçli hastalara enerji terapisi uygulamaktadır ve son derece başarılı sonuçlar almıştır.

 

Metin Hara Kitapları :

metin-hara-kitaplari-konusu

2014 – Metin Hara -Aşkın istilası Dem (Türkçe Basılmıştır.)
2016 – Metin Hara -Aşkın istilası Yol (Türkçe Basılmıştır.)
2017 – Metin Hara -Invasion Of Love (İngilizce Basılmıştır.)

Metin Hara’nın şu an satışta bulunan 3 kitabı bulunmakta. Metin Hara Kitaplarının Konusu üçlemesinde aşkı , kişisel gelişimi ve hayatı anlaşmak üzerine harika bir yol çizmekte ve okurken bu yolda kendinizi kaybettirebilmektedir. Anlatımlarındaki doğallık daha ilk sayfadan sizi alıp götürebilmektedir.Metin Hara -Aşkın istilası Dem isimli İlk kitabı 100.000 üzerinde satmıştır. İkinci Kitabı Aşkın istilası Yol ise 150.000 Satmıştır.

Metin Hara Sevgilileri

metin-haranin-eski-sevgilisi-beste-kokdemir

2017 Temmuz ayında tüm dünyada şok edecek şekilde Adriana Lima ile sevgili olmasıyla Magazin dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Aslında aşk hayatında çok hızlı olan biri. Fakat bu güne kadar ekranların önünde hiç aşkını yaşamamıştı. Metin Hara’nın en son bilinen sevgilisi ise Beste Kökdemir’dir. Beste Kökdemir’den 1 ay önce ayrılmıştır. Bu ayrılığın nedeninin Adriana Lima olduğu tahmin edilmektedir. Beste Kökdemir Adriana Lima’ya benzerliğide son günlerde çok konuşulmaktadır.
metin-haranin-eski-sevgilisi-beste-kokdemir2

Metin Hara Adriana Lima Aşkı Gerçek mi?

metin-haranin-adriana-lima-aski

Metin Hara Adriana Lima Aşkı tamamen pr çalışması olduğu konusunda bir çok görüş ortaya atılmakta. Fakat Adriana Lima bu konularda çok hassas olduğu bilinmekte. Metin Hara’nın yakın dostlarından aldığımız bilgiye göre aralarında çok güzel bir elektrik olduğu ve çok mutlu oldukları… Zaten fırsat buldukları her an öpüşmekten kendilerini alamamaktalar. Şimdilik reklam ilişkisi gibi görünmemekte.

Adriana Lima Metin Hara tanışması ise Metin Hara’nın kitabını Adriana Lima’nın okumasıyla başlıyor. Daha sonrasında menajeri ile İrtibata geçerek görüşmeye başlıyorlar. İlk zamanlar internet üzerinde aşk başlıyor ve en kısa sürede bir araya geliyorlar…

Yorumlar
  1. Aysun dedi ki:

    Bence metin hara bin eski sevgilisi daha güzel… Adriana yaşlanmış artık. Metin harayida çok beğendiğim söylenemez. Bakalım sonu ne olacak bu aşkın… Maşallah her yerde öpüşüp duruyorlar…