Nuray Sayarı’dan 2016 için Özel Burç Yorumları

2015 Yılına umutlarla girmiştik. Kimimiz için kötü Kimimiz için Çok iyi geçti. Peki 2016’da sizleri neler bekliyor… Ünlü Astrolog Nuray Sayarı Sizin için 2016 yılını değerlendirdi.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı 2016 yılı için tüm burçları analiz etti. Nuray Sayarı Astroloji konusunda en güvenilen ve en doğru tahminlerde bulunan Türkiye’nin Burç yorumu konusunda Türkiye’nin ilk sırasında olabilecek bir Astrolog. Gelelim Nuray Sayarı’ nın 2016 yılında Koç , Boğa , İkizler , Yengeç , Aslan , Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak , Kova , Balık Burçlarını özel teknikleri, iç sezileri ve bilimsel yöntemleri ile sizin için yorumluyor…
Nuray Sayarı 2016 Aşk Para Sağlık Evlilik tüm Yönleriyle Burç Yorumları

Nuray Sayarı 2017 Burç Tahminleri Sitemize Eklenmiştir. Okumak İçin Tıklayın


2016 Yılı Nuray Sayarı Koç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Geçmiş yıllarda kısa dönemli ilişkiler yaşamış olabilirsiniz. Fakat 2016 yılında sizi büyük bir aşk bekliyor.Ayrılmış olduğunuz eski eşiniz yada sevgiliniz size tekrar dönebilir. Evliyseniz evliliğinizde yaşadığınız problemler çözülebilir. Pozitif olmaya çalışmalısınız. 

Para Hayatı: Hayal ettiğiniz çoğu şeye kavuşacağınız bir yıl olacak. 2016 yılında araba ve ev alma şansınız çok yüksek . İŞ hayatınızda kariyerinizde dengesizlikler olabilir. Fakat dikkat olmalı ve buna iizn vermemelisiniz.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında sizi huzurlu sağlıklı bir yıl bekliyor. Fakat Uzak akrabalarınızdan kötü haberler alabilirsiniz.


2016 Yılı Nuray Sayarı Boğa Burcu Yorumları:

Aşk: 2016 yılında ikili ilişkilerinizde çok dikkat etmelisiniz. Kafanızı toparlayın ve ilişkilerinizi iyi düşünerek yaşayın. Yıl sonlarında evlilik yada nişan olabilir.

Para: İş hayatınızda verdiğini emeklerin karşılığını 2016 yılında alacaksınız. Önünüze yeni iş fırsatları çıkacaktır. Fakat iş değiştirmek sizi mutsuz edebilir. Dikkat etmelisiniz.

Sağlık: Çok stresli bir hayatınız var. Buna birde 2016 yılında iş temponuz dan dolayı yorgunluklarda eklenecek. Stressiz yaşamaya çalışmalısınız. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Nuray Sayarı ikizler Burcu Yorumları:

Aşk: 2015 yılında aşk konusunda kötü bir dönem geçirdiniz. Kalbiniz çok kırıldı. Fakat 2016 yılının ilk aylarında yeni bir aşk sizi bekliyor. Bu sene kırılmayacaksınız ve üzülmeyeceksiniz. İlişkilerinizde bu sene çok mutlu olacaksınız.

Para: 2016 yılında ilk 3 ayda kesinlikle harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.Nisan dan sonra madid durumunuz düzelecek. Şans oyunları tarafında kazançlı bir sene olabilir.

Sağlık: 2015 yılında bazı sağlık sorunları yaşadınız. Fakat bunlar 2016 yılında karşınıza çıkmayacak. Herhangi bir sağlık problemi yaşamayacaksınız.Sadece kilo probleminiz olabilir.dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Nuray Sayarı Yengeç Burcu Yorumları:

Aşk: Bu yılın başlarında sizi büyük bir aşk karşınıza çıkabilir. İlişkilerinize pozitif bakmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Yeni bir hayata başlamış gibi hissettirecek bu aşk sizi çok mutlu edecek.

Para: Para konusunda ilk 6 ay para konusunda sıkıntılarınız olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sizi bu sıkıntılar biraz bunaltacak fakat yıl sonuna doğru eliniz bollaşacak. ve maddi olarak rahata kavuşacaksınız.

Sağlık: 2016 yılında sinirleriniz bozulabilir. Asabi davranışlarınız olabilir. Kış ve ilkbahar aylarında son derece sağlıklı bir hayat sizi bekliyor. Fakat 2016 sonlarında sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.


2016 Yılı Nuray Sayarı Aslan Burcu Yorumları:

Aşk: 2016 yılında yeni bir aşk ve romantizm rüzgarı sizleri bekliyor. Yeni aşkınız aslınd size çok yakın bir yerlerde. Bu insan doğru insan olacak. Hayatınıza giren insanı kırmamaya dikkat ediniz.

Para: 2015 yılında yaşadığınız maddi sıkıntılar 2016 yılının ortalarında son bulacak. Ama yinede bu sene yaptığınız harcamalara lütfen dikkat ediniz. 2017 yılına çok borçlu girebilirsiniz.

Sağlık: 2016 yılında psikolojik sorunlar yaşayabilirsiniz. Sakin davranmalısınız. kış aylarında depresyon yaşayabilirsiniz. Pozitif olmaya çalışın.Yaz döneminde bu sıkıntılarınız geçecek.


2016 Yılı Nuray Sayarı Başak Burcu Yorumları:

Aşk: Halihazırda bir evliliğiniz veya ilişkiniz varsa herhangi bir problem görünmüyor. 2016 yılında başak burçları aşka doyacak. Burçlar arasında en fazla aşkı yaşayacak burç başak burcu olacak.

Para: 2016 yılında size gelecek iş tekliflerini iyi değerlendirmelisiniz. Terfi ve kariyer yükselmeleri görülecektir. Maddi açıdan çok ferahlayacaksınız .Şans kapınızı çalabilir.

Sağlık: Sağlık konusunda herhangi bir problem görünmüyor. Sadece kış aylarında biraz psikolojik sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinize dikkat etmeli ve Kilo konusunda yediklerinize dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Nuray Sayarı Terazi Burcu Yorumları:

Aşk: aşk Mutluluk Romantizm dolu bir 2016 sizleri bekliyor. Ömür boyu sürecek bir aşk karşınıza çıkacak. 

Para: 2016 yılında maddi açıdan bazı değişiklikler yapma kararlarınız sizi biraz sıkabilir. Fakat bu hayatınızı düzene sokacaktır. 2016 yılının başlarında biraz sorunlar olabilir ama yaz aylarından sonra maddi açıdan düzene gireceksiniz.

Sağlık: 2016 teraziler için sağlık sorunu görünmüyor. Sadece aile bireyleri sağlık sorunu yaşayabilir. Fazla kendinizi üzmemeye dikkat etmelisiniz. Bazı özel sağlık problemleriniz olabilir. Lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyin.


2016 Yılı Nuray Sayarı Akrep Burcu Yorumları:

Aşk: 2016 yılında Akrep burçlarına müjdeli bir yıl bekliyor. Eski aşklarınız yada ayrıldığınız eşleriniz size tekrar geri dönebilir.Evli akrep burçları ise evliliklerinde eşlerinden fazlasıyla ilgili sevgi dolu bir yıl geçirebilirler.

Para: 2016 yılının yarısına kadar maddi sıkıntılar yaşayacaksınız. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Aileniz size 2016 yılında büyük maddi yardımlar yapabilir. Aileniz sayesinde bu madid sıkıntılardan kurtulacaksınız.

Sağlık: Sağlık konusunda önemli bir problem görünmüyor. Fakat trioid hastalığı başınızı ağrıtabilir. Ani sinir patlamaları yaşayabilirsiniz. Biraz üzüntülü siniri bozuk ve bol ağlamaklı bir yıl geçirebilirsiniz. Bu duruma şimdiden kendinizi hazırlamalısınız.


2016 Yılı Nuray Sayarı Yay Burcu Yorumları:

Aşk: Aşk hayatınız geçen senelere göre biraz sönük geçecek. Evli olan yay burçları biraz sıkıntılar yaşayabilir ayrılıklar gündeme gelebilir. Yay burcu sevgililer ise ilişkilerinde kötü dönemler yaşayabilir kısa süreli ayrılıklar olabilir. Fakat 2016 sonlarında bu sorunlar düzelecektir.

Para: Hayalleriniz bu senede gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. Borçlarınıza çok dikkat etmelisiniz. 2016 yılının sonlarında maddi sorunlarınız düzelecek.

Sağlık: 2016 yılının ortalarına doğru psikolojik olarka kötü bir dönem geçirebilirsiniz. Defresif bir ruh halinde olabilirsiniz. 2016 yılı biraz depresif geçse de 2016 yılının sonlarında bu sıkıntılarda kurtulacaksınız ve sağlığınız düzelecek.


2016 Yılı Nuray Sayarı Oğlak Burcu Yorumları:

Aşk: Evliliğinizdeki sorunlar tamamen bitecek. evli olmayanlar içinde büyük bir aşk 2016 yılının ortalarında sizleri bekliyor. Çok güçlü güvenilir bir ilişkiye başlayacaksınız.

Para: Oğlak burçlarını kariyer dolu bir yıl beklemekte. Fakat geliriniz fazla olmasına ragmen maddi sıkıntılar yaşayabilrisiniz. Yaz döneminde harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Yatırım konusunda akıllı davranmalısınız.

Sağlık: Oğlak burcu bu sene maalesef hastalıklardan başını kaldıramıyacak. Kış aylarını genel olarak hasta geçirecek. ciddi bir sağlık problemi görülmüyor. Grip gibi hastalıklar başından eksik olmayacak. Psikolojik olarak sıkıntısız bir sene geçireceksiniz.


2016 Yılı Nuray Sayarı Kova Burcu Yorumları:

Aşk: 2016 yılında yeni bir aşk görünmüyor. Karşınıza yeni birileri çıkacak fakat mutluluğu bu sene bulamayabilirsiniz. 2016 yılının sonlarına doğru bir ilişkiye başlayabilirsiniz.Önünüze çıkan şansları iyi değerlendirmelisiniz.

Para: 2015 yılında çok keyfi paralar harcadınız. Bunu 2016 yılına da yayarsanız büyük maddi sıkıntılar sizi bekleyecek. Harcamalarınızı kısıtlamalı ve dikkatli harcamaya özen göstermelisiniz. Yoksa 2016 yılının son ayları maddi sıkıntılarla geçecektir.

Sağlık: Uzun süredir başınızda olan sağlık problemleri sona erecek. Kendinize dikkat etmelisiniz. sağlık sorunlarınız bu sene ikinci planda olacak. Pozitif düşünmeye özen göstermelisiniz.


2016 Yılı Nuray Sayarı Balık Burcu Yorumları:

Aşk: 2016 yılının başlarında karşınıza hayatınızın aşkı çıkabilir. Fakat ikili ilişkilerde yoğunluğu yakalamalısınız. Eski aşkları bir kenara bırakmalı yeni aşklarınıza fırsat vermelisiniz.aşk hayatınız 2016 yılında çok düzenli geçecek.

Para: 2016 yılında artık maddi konularda akıllı adımlar atma zamanı geldi. Kesinlikle yatırım yapmaya özen gösterin ve borçlarınızı 2016 yılında kapatın. Para harcarken 2 kere düşünmenizde fayda var.

Sağlık: 2016 yılında kilonuza kesinlikle dikkat etmelisiniz. 2016 başında iyi bir diyet yapmanız gerekebilir. 2015 yılı balıklar için besleme konusunda çok kötü geçti. Kilolar bu sene başınızı ağrıtabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Tüm bilgiler Astrolog Nuray Sayarı Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.