Oneplus 5 Sar Değeri Nedir? Alınır mı? One Plus 5 Kullanıcı Yorumları

One Plus 5 Sar Değeri Nedir? One Plus 5 Türkiye Fiyatları Nedir? One Plus 5 Genel Özellikleri Neler? One Plus 5 Kullanıcı Yorumları

Son dönemlerde en çok konuşulan telefonlar arasına One Plus 5 modeli girdi. Muhteşem özellikleri ise Oneplus 5 şu an hız ve görüntü bakımından yeni telefon alacakların kafalarını karıştırıyor. Öncelikle sunu söylemeliyiz Oneplus 5 üretim yeri ÇİN. Fakat ÇİN kelimesi duyunca hemen aklınıza soru işareti gelmesin. Kesinlikle 1 sınıf bir telefon. Aslında ilk akla gelen soru one plus 5 alınır mı?  sorusu yaptığımız incelemelere göre kesinlikle bu telefon alınır. Karşılaştıracağınız telefonlar ise İphone 7 ve Samsung S8 . Fakat bu iki modeli de geçen özellikleri bulunmakta. Ayrıca son derece stabil çalışmakta.

OnePlus 5 Sar Değeri

Günümüzde telefon alırken aslında hep özelliklerine yada görüntüsüne dikkat ediyoruz. Fakat bir telefonda dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri Sar değeridir. Yani telefonun çevresine verdiği radyasyon. Bu nedenle sar değeri düşük telefon almaya dikkat edilmelidir.  Yukarıdaki tabloda da gördüğünüz gibi sar değeri konusunda Samsung son derece önce. Oneplus 5 çok iyi bir telefon evet fakat sar konusunda maalesef sınıfta kalıyor. One Plus 5 Sar Değeri 1.390 W/kg

One Plus 5 Genel Özellikleri:

One Plus 5 en belirgin özelliği üzerindeki 6 GB ram. Oyun ve Uygulamalarda sorunsuz kullanım sağlamakta. Çok hızlı bir şekilde uygulamalar arasında geçiş yapılabilmekte. Ayrıca denediğimiz 2 gblık oyunlarda bile rahatlıkla oyundan çıkıp tekrar oyuna dönebilmekte. Aslında aşağıdaki tablo her şeyi açıklamakta. Oneplus 5 şu an Üst segment(iphone 7 , iphone 7 Plus ve Samsung 8 modellerinden )çok daha özellik bakımından ileride… Özellikle 6 GB rami sayesinde çok hızlı çalışmakta. Pil ömrü olarak 3300 mAh ile ortalama 2.5 gün rahatlıkla gidebilmekte. Ekran görüntüsü ise şu an S8 de bile yok diyebiliriz. Muhteşem bir ekrana sahip . Ayrıca 4K çekim kalitesine sahip 16 MP kameraya sahip. 2,45 GHz Quad Core + 1,9 GHz Quad Core işlemcisi ile de son derece iyi bir performans vermekte.

One Plus 5 Fiyatları:

Oneplus 5 telefonu Türkiye’de ortalama 2.200 TL ile 2400 TL arasında fiyatlarla satılmakta. Yurt dışında ise Avrupa’da 1800 TL civarına alınabilmekte.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.