Özel Harekat Polisi Maaşları, Özel Harekat Polisi Nasıl Olunur?

Özel Harekat Polisi Maaşı Ne Kadar? Özel Harekat Polisi (PÖH) Nasıl Olunur? PÖH Maaşları ? Günümüzün En Gururlu Şerefli Mesleklerinden Özel Harekat Polisliği Hakkında Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Özel Harekat Polisi (PÖH) olmak hem maddi hemde manevi olarak sizi mutlu ve huzurlu edecektir. Bir yadan vatanınızı korumak bir yandan bir çok polis imkanından yararlanmak. Devlet memurluğu ve vatana sahip çıkan fertlerden biri olmak. Türkiye’nin toprak bütünlüğünü korumak ve adaleti sağlamak. Bunların hepsi Özel Harekat Polisi en önemli görevlerinden. Gerekirse En büyük ödül olan Şehitlik mertebesi…Özel Harekat Polisi teröristlerin ve ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyenlerin korkulu rüyasıdır.
Özel Harekat Polisi-maaslari-2

Özel Harekat Polisi Maaşları:

Özel hareket polisleri 2016 yılı itibariyle 3450 TL maaş almaktadır. Batıda görev yapan bir özel hareket polisi 3450 TL + 500 TL gibi bir fark almaktadır ve toplamda 4.000 TL civarına gelen bir maaşı vardır. Tabi ki bu maaş yeni  Özel Harekat Polisi olanlar için geçerlidir. Doğu da görev yapan Özel Harekat Polisleri ise 3450 TL+ 2000 TL civarında da ek ücret alırlar. Ortalama 5.500 TL civarında bir ücret almaktadır. Fakat kıdemli Özel Harekat Polislerinin maaşları ise 7.000 TL civarına kadar yükselmektedir.

Özel Harekat Polisi (PÖH) 2017 Maaşları ise ortalama %10 ile %12 civarında bir zam alması bekleniyor. 2017 de Özel Harekat Polisleri batı görevinde ortalama 4.500 TL ,Doğu görevinde ise ortalama 6.100 TL civarında maaş alacaklardır…
Özel Harekat Polisi-maaslari

Özel Harekat Polisi Nasıl Olunur?

Özel Harekat Polisleri (PÖH) olmak için ilk önce Polis Akademisine girmeniz ve başarılı olmanız gerekmektedir. Ortalama 16 haftalık bir eğitim sürecini başarıyla geçmeniz gerekmektedir. Ayrıca bir çok konuda fiziksel ve zihinsel olarak testten geçirilerek başarılı olmanız durumunda Özel Harekat Polisi olmaya hak kazanırsınız.

Yorumlar
  1. Hakan dedi ki:

    Tesekkurler… Pöh maaslari konusunda tek dogru bilgi diz vermissiniz…

  2. Ahmet dedi ki:

    Teşekkürler güzel haber. Ben başvurdum özel harekat polisi olacağım