Part Time İş Başvuruları İçin Cv Hazırlama ve CV Örnekleri…

Genellikle Ev Hanımlarının ve Öğrencilerin Başvurdukları Part-Time İş Başvurularında Bir Adım Öne Geçmek İçin Neler Yapılmalı?

Günümüzde uzunca iş saatleri sebebiyle pek çok şirket tam vakitli personelin dışarısında “part time” çalışacak personel arayışına girmektedir . Bilhassa besin , otel ve giysi pazarında iş verici firmalar yüklü iş tempoları ve uzunca mesai saatleri sebebiyle yarısı vakitli çalışacak personele devamlı gereksinim duymaktadır . Aşagıdaki cv örneği ile part-time iş başvurularında bir adım önde olabilirsiniz.

Yarı vakitli çalışmak amaçlı iş başvurularınızı part time CV örneklerini inceleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz . Part time iş müracaatları amaçlı çoğunlukla temel CV örnekleri kullanılmaktadır . Aralarındaki bir farklılık part time CV formlarında çalışmak dilediğiniz zaman ve saat aralığını belirtmektir .

İşte part time çalışmak amaçlı hazırlayabileceğiniz temel CV örneği:
cv-ornegi-profesyonel-renkli

Profesyonel Part Time CV Örneği İndirmek için Tıklayınız…

Part time iş müracaatı amaçlı CV hazırlama:

Başvurduğunuz pozisyon , çalışabileceğiniz günler ve saat aralıkları
Kişisel bilgileriniz ( adınız soyadınız , doğum tarihinizi , medeni durumuzun ,  kontakt bilgileriniz )
Eğitim bilgileriniz ( en en son mezun olduğunuz okul ve öğrenim gören adaylar amaçlı hâlâ okumakta olduğunuz okul verileri )
İş deneyimleri ( bundan önce çalıştığınız iş yerleri ya da hâlâ çalışmakta olduğunuz şirket , vazife ve pozisyon verileri )
Sertifikalar ve kurs verileri ( başka lisan bilgisi ve PC verileri bu bölgede belirtilebilir )
Referans verileri ( en az 2 kişiyi referans olarak belirtebilirsiniz . )
Fotoğraf
Part time iş müracaatı amaçlı CV hazırlarken ön içerik ilave etmek istiyorsanız , bilhassa bu işyerinde ne sebeple çalışmak dilediğinizi az ve tam olarak bir 2 cümleyle anlatabilirsiniz . Bununla Birlikte başvurduğunuz pozisyona göre ehliyet bilgilerinizi , sigara kullanım alışkanlığınızı ekleyebilirsiniz . Bilhassa part time bakıcılık amaçlı sigara kullanımını belirtmeniz sizlere kocaman yarar sağlayacaktır . Ayrıca artık çoğu şirket zaman konusunda çok cimri olduklarından sigaraya ayıracağınız zamanı bile hesaplamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.