Peşinatsız Ev Kampanyaları 2024(Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak)

Peşinatsız Ev Nasıl Alınır? Peşinat Olmadan Ev Sahibi Nasıl Olunur? Peşinatsız Ev Alma Sistemleri, Peşinatsız Ev Sahibi Yapan İnşaat Şirketleri, Kira Gibi Ev Sahibi Nasıl Olunur? En Avantajlı Peşinatsız Ev Satan İnşaat Firmaları, Tüm Sorularınızın Cevabı Özel haberimizde…

Kira ödemek!!! Aslında en zor derslerden biri. Her ay maaşınızın büyük bir bölümünü kiraya veriyorsunuz. Her kira ödemenizde acaba bir ev borcuna girsem de şu kirayı taksit olarak ödesem diye aklınızda kesinlikle geçiyordur. Hem kendime ait bir evim olur diye aklından geçmeyen yoktur. Fakat günümüzde maalesef hem peşinatlar çok yüksek hemde taksit rakamları yüksek. Bu yüzden maalesef kira ödemeye devam ediliyor. Fakat yeni bir çok inşaat projesi yapılmakta.

Son dönemlerde kentsel dönüşüm ile birlikte Türkiye konuta doymaya başladı. Yeni yapılan dairelerde ise çok uygun kampanyalar sayesinde kira öder gibi ev sahibi olma şansı ortaya çıktı. Tabi ki bu seçeneği sunan inşaat şirketlerinin çok büyük ve güçlü olması gerekiyor. Aslında size en başta tavsiyemiz her inşaat firmasına güvenmemeniz ve dikkatli davranmanız.


Artık inşaatın temelleri atılmadan daha peşinat vermeden ara ödeme olmadan kira öder gibi size ev satılabilmekte. Hatta  2022 yılından sonra bitecek inşaatlar bile artık taksitli satış sistemine geçmiş durumda.

Peki bazı reklamlarda %10 peşin diye aslında %rakamını düşürek insanları çekmeye çalışıyorlar. Fakat alacağınız ev 300.000 TL ise %10’u 30.000 TL yapmaktadır. Ayrıca masraf v.s eklendiğinde bu rakam 35.000 TL yi bulabilmektedir. Bu nedenle peşinat rakamlarına çok dikkat etmelisiniz.

Peşinatsız Ev Nasıl Alınır?

Peşinatsız ev için öncelikle kampanyaları çok iyi takip etmelisiniz. Bazı inşaat şirketleri sadece aylık taksit ödemeleri ile sizi ev sahibi yapabilmektedir. Fakat peşinatsız ev sistemlerinde bu ödemeler peşinatlı sistemlere göre biraz daha yüksektir. Ara ödemeler yoktur. Fakat Peşinatlı sistemde ayda 1.500 TL ödüyorsanız peşinatsız ev kampanyalarında atlık 1.800 TL ödersiniz. Aslında sizden peşinatı da taksitle alırlar. Peşinatsız ev sistemi bu şekilde gerçekleşmekte.

Peşinatsız Ev Sistemleri (Eminevim-Fuzulev-Birevim)

Peşinatsız ev arıyorsanız gözünüze bu 3 firma kesinlikle çarpacaktır. Firmaların mantığı aslında çok basit. Bir organizasyon parası öncelikle almaktadırlar. Bu organizasyon parası misal 300.000 TL lik bir ev için %4.5 civarında bir rakama tekabül etmektedir. Aslında bir nevi peşinat sayılır fakat bunu taksite bölerler. Faizsiz Peşinatsız ev mantığında ilerlerler. Fakat çok mantıklı bir sistem değildir. Söyle çalışır. 300.000 TL ‘lik bir ev için 10 yılda ödenecek şekilde 120 kişi bulurlar. Herkes her ay bir ev sahibi olur ve taksitini öder. İlk ev sahibi olanın taksitleri daha fazladır. En son kişiye gelene kadar ödemeler yapılır. Listede sonda olanlara kira yardımı yapılmaktadır. Kısaca evini önlerde alanlar daha fazla taksit rakamı öderler. Genellikle çekiliş ile ev sırası belirlenir.

Peşinatsız Ev Kampanyaları 2024

Peşinatsız ev kampanyalarını genellikle maddi durumu iyi büyük inşaat şirketleri yapmaktadır. Sözleşme imzalarken tüm şartlar inşaat şirketinin lehine olacağını sakın unutmayın. Google a zaten peşinatsız ev kampanyaları yüzlerce peşinatsız ev kampanyası çıkmaktadır. Önemli olan peşinatsız ev alırken ara ödemeleri olup olmadığı ve aylık taksit rakamlarının toplamının evin değerini aşmadığıdır.

Özyurtlar İnşaat Projeleri / İstanbul

Cihan İnşaat/ İstanbul

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir /İstanbul

Lens İstanbul /Hadımköy Projesi

Zin D Diamond Çekmeköy / İstanbul

Terrace Lotus Esenyurt/ İstanbul

AC Yapı / İstanbul

Sur Yapı / İstanbul

Yorumlar
  1. Hüseyin Yıldırım dedi ki:

    Pesinatsız ev kampanyaları 2018 yılında dahada artacak. Bence 2018 yılıni bekleyin. Kesinlikle fiyatlar düşecek. Konut piyasası aşağı doğru gidiyor.

  2. musa çekirdek dedi ki:

    Nasil evsahibi olabilirim