Protez Saç Fiyatları 2024 ve Protez Saç Sonrası Bakım Ücretleri

2024 Saç Protez Fiyatı Nedir? En Kaliteli Saç Protezi Fiyatı Nedir? 2024 ,Saç Protezi Bakım Ücreti Nedir? , Protez Saç Kaça Yapılıyor?

Protez Saç Fiyatları 2024

Günümüzde kadınlar kadar erkeklerde artık dış görünüşlerine çok önem vermekte. Hem sosyal çevre olarak hemde aynaya baktığında güne pozitif başlamak için dış görünüş erkekler içinde son derece önemli.Günümüzde ise erkeklerin en büyük sıkıntılarından biri saç dökülmesi. Saç dökülmesi maalesef insanları sosyallikten uzaklaştırmakta ve psikolojik olarak etkilemektedir. hatta bazı insanlar kel oldukları için dışarı bile çıkmak istememektedir. Aslında insan kendini olduğu gibi sevmeli ve hayatına saç dökülmesini takmadan devam etmelidir. Fakat günümüzde artık keller içinde bir çok çözüm bulunmakta. Özellikle saç ekimi günümüzde son derece revaçta.

Fakat saç ekimi bazen olumlu sonuçlar vermemekte. Özellikle saçsız bölge büyük ise saç ekimi maalesef çim adam olmaktan öteye gitmemekte. Fakat son zamanlarda ise ünlülerin de kullandığı protez saç yani kafaya sabitlenen saçlar çok öne çıkmış durumda. Saç dökülmeniz çok fazla ise ve saç ekimi ile kapatılamayacak kadar büyük bir bölge ise kesinlikle protez saç çözüm olabilmekte. Protez saçlar ise fiyat olarak son derece değişkenlik göstermekte. Saç protezi firmaları genellikle İstanbul ,Ankara İzmir, Bursa ve Diyarbakır gibi büyük illerde bulunmakta.

Türkiye’nin en iyi protez saç firmaları ve protez saç fiyatları 2024 , protez saç bakım ücretleri 2024 ,protez saç kullanan ünlüler haberlerimizi de okuyun…

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Resimdeki uygulama kesinlikle insan saçından yapılmış bir protezdir. Ve ayırt edilmesi imkansız diyebiliriz. Türkiye’de yapılmış bir uygulamadır.

Protez saç aslında gerçek insan saçından yapılmakta ve bu nedenle çok uzun süre kalitesini koruyabilir. Ama kesinlikle kaliteli yerlerde ve kaliteli protez saç kullanan firmalarda saç protezinizi yaptırmalısınız.

Saç protezi firmaları genellikle istanbul ,Ankara İzmir, Bursa ve Diyarbakır gibi büyük illerde bulunmakta.

Maalesef bazı gazete ve dergilere ilan veren küçük firmalar 1.000 ile 1.500 TL arasında protez saç fiyatı belirtmekte ve uygulamaktadır. Fakat kesinlikle bu protez saç çin ve tayland gibi ülkelerden gelmekte ve yapay malzemeden üretilmektedir. Bu nedenle saç protezi yaptıracaksanız kesinlikle gerçek ve uygulamasını gördüğünüz saç protez firmalarını tercih etmelisiniz.

2024 Protez Saç Bakım Ücretleri

2024 yılında bir çok protez firması fiyatlarına zam yaptı özellikle büyük firmalarda bu zamlar neredeyse %50 ‘yi buldu. Tabi ki birde protez saç sonrası bakım ücretleri de arttı.Özellikle protez saç bakım ücreti ortalama fiyatı 2024 yılı itibariyle minimum 150 TL ile 250 TL arasında değişmekte. Bu bakım ücretine saç kesimi bantların yenilenmesi,protez bakımı ve saçsız alının temizliği dahil. Günümüzde bazı firmalar ise Çin mali bant ve yapışkanlar kullanabilmektedir. Bu firmaları tavsiye etmemekle birlikte ortalama ücretleri 110 TL ile 180 TL arasında değişmektedir. Lütfen Protez saç bakımı yaptırdığınız firmaların malzemelerinin markasına ve kalitesine dikkat ediniz.

Protez Saç Fiyatları 2024

Peki gelelim internet üzerinde artık 1000 TL ye bile yapıldığı iddaa edilen protez saçların fiyatlarına. Aslında söyle başlamak gerekiyor. Protez saç yaptırırken saçın ömrü ve protez saç kalitesi her şeyden önemli. Çünkü artık o protez sizinle 7X24 yaşayacak. Bu nedenle bilindik protez saç firmalarını tercih etmeniz gerekmekte. Ucuz diye aldığınız protez 3 ay içinde kafanızda kirpi şeklinde durabilir. Sonra bunun rezilliği sizi daha fazla üzecektir.

Peki 2024 yılı protez saç fiyatları neler? Neredeyse Türkiye’de 100’den fazla protez saç merkezi bulunmakta. Bunların hepsi ayrı ayrı fiyatlar vermekte. Piyasada ilk sırada olan bir kaç firmanın protez ücreti ise 7.000 TL den başlamakta ve 13.500 TL civarına kadar çıkmakta.

Bilindik ve tercih etmeniz gereken protez saç firmaları ise Hairhotel, Novahair,Hdc hair ve Hairlife gibi eski ve köklü saç protezi firmalarıdır.. Bu firmalar genellikle ünlülerin protez saçlarını da yapmaktadır. Bu nedenle ilk tercihler arasında olabilir.

Türkiye’nin en iyi protez saç firmaları ve protez saç fiyatları 2024 , protez saç bakım ücretleri 2024 ,protez saç kullanan ünlüler haberlerimizi de okuyun…

En iyi Saç Ekim Merkezleri Haberimizi Kesinlikle Okumalısınız…

Yorumlar
  1. Ersin ugur dedi ki:

    Dolar artınca saç protezi fiyatlarida artmış. Neredeyse %20 artış var. 2019 yılında çok daha fazla artacak. Bu nedenle bu sene düşünenler saç protezi yaptirsin.

  2. Emre Doğan dedi ki:

    Protez saç yaptırdım sonunda. Protez saç yorumlarıma gelince biraz kaşıntı yaptı ilk zamanlar sonra yapmadı. Bakım süresi ortalama 25 30 gün arası. 60 TL bakım ücreti var. Yeni tanıştığım kişiler kesinlikle anlamıyor. Sadece eski arkadaşlara anlatmak mesele. Oda umrumda değil. Rahat protez saç ile 15 yaş genclestim. Piskolojim değişti resmen. Artık daha mutluyum. İsteyene mail yazsın resim gönderirim

    1. Adem mutlu dedi ki:

      Bu cumartesi randevu aldım görüşcem kardeşim lakin benim kafama takılan tek konu şu dinimize göre caizmi gusül olurmu tek sıkıntım bu bide resmini görürsem mutlu olurum kardeşim

    2. Seyfullah songül dedi ki:

      Ne kadara yaptırdınız kuantum mu bi de hangi firma

    3. Kasım Zafer dedi ki:

      Emre bey mrb fotograf ve yaptırdığınız yer hakkında bilgi verirmisiniz. cesim_zfr@hotmail.com
      İyi bayramlar.

    4. Rasm yldz dedi ki:

      Merhaba nerde yaptırdınız fıyat ve resım ıletırmısınız

    5. kazım şenel dedi ki:

      Bende düşünüyorum bana mail atabilirmisin kardeşim

    6. Ali dedi ki:

      Rahat protez saç ne demek usta diğer protez lerden farklimi bu sistem bilgi verirseniz sevinirim

  3. MURTEZA UĞUR dedi ki:

    İYİ GÜNLER,
    ELİMDE PROTEZ SAÇ VAR SATMAK İSTİYORUM. FİYATI NE OLUR, BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ ACABA.

    1. Serkan serkn dedi ki:

      Fiyat ne bu numaradan ulasirmisiniz 05511958828

  4. Kadir korku dedi ki:

    Bence protez saç çok başarılı çevremde yaptıran 3/4 kişi var hepsi çok memnun . Çok genc gösteriyor protez saç kullananlar. Bence ağrısız sizisiz en güzel saç çözümü. Bende düşünüyorum yaptırmayı fakat heray uğraşması var. Ama oda berbere heray gitmek gibi
    Bu arada protez saçı zorlasam çıkmaz dimi

  5. Müslüm gündüz dedi ki:

    Protez saç caiz midir? Gusül abdesti ni etkilermi? Şu geçirgen olduğunu duydum ama emin değilim bantların altına su gitmeye bilir

    1. Lorddarm666 dedi ki:

      dinimize göre caiz gusülde geçirir yaptırmadan önce gusül olursa sorun yok sakızda orucu bozar

  6. Galip yadik dedi ki:

    Yaz gelse artık . Çeşme plajlarına beach club larina aksak. Dersi sıkıntıyı unutsak. Bence Türkiye’nin en eğlenceli mekanlari çeşmede. Bekar erkek ve kizlar için harika bir ortam. Çeşme plajlarına 2019 yılında da tam gaz eğlenceli olur.

  7. Oğuz uğur dedi ki:

    Benim saclarim çok seyrek bu nedenle saç ekimi yerine protez saç yaptırmak istiyorum. Protez saç yaptıranların yorumlarını istiyorum. Protez saç kaşıntı yapıyor mu? Protez saç yapiskani zararlı mı . Protez saç hava aliyormu kafa derisi. Protez saç dinen günah mı degilmi ? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

  8. SELÇUK ŞÜKRÜ TUNCER dedi ki:

    Ben yaptırdım çekince çıkmıyor tabiki, fön falan çektiriyorum, ama bakımının iyi yapılması lazım yoksa saçlarını boyatıp bakımını yapmayan kadınların saçı gibi oluyor, Normal saçınız gibi yıkamasını kremini fönünü berberini yapabilirsiniz ama iyi bir yer tercih etmelisiniz. Ben İstanbul Şişlide yaptırmıştım. Memnunda kaldım, yaptırmadan çok araştırmıştım, örneklere falan bakmıştım. Malum önlerin açık olması bütün karizmamı etkiliyordu. Neyse şimdi rahatım, sorusu olan varsa istediği zaman yazabilir .

  9. Fazli dedi ki:

    Protez saç yaptırmak istiyor. Ama protez saç yorumlarını incelediğimde çok kararsızım. Memnun olanda çok memnun olmayan da. En çok kafam çok terliyor. Yapiskanlar devamlı cikarmi onu düşünüyorum. Protez saç yaptıranlar bana yardımcı olabilirmi. Protez saç yaptıranların yorumlarını bekliyorum.

    1. kazım şenel dedi ki:

      merhaba kardeşim nerde yaptırdn bende düşünüyorum benimle irtibata geçebilirmisin ..5348840838

      1. Ali dedi ki:

        Usta ben yaptıran biri olarak önermiyorum tamamen yalan görüntü olarak güzel fevkalade 7,ila 10 yaş genç gösteriyor lakin protez saçın banti akıyor ve kafanın derisini pis kasindiriyor ve saça yapış yapış ediyor egerki saçına önem veriyor isen git doktora Ekim işi olabilir mi olmaya bilir mi diye sor en doğru yanıt bu olsa gerek

    2. Ali dedi ki:

      Önermiyorum ben de yaptırdım şimdi ise kestim çöpe attım neden mi bandi derim i kasindiriyor du ve sürekli saçına yapışıyor bandı çok rahatsi edici bir durum 10,000 TL ye gittim şimdi ise 1 TL vermem ona vereceğim parayı gider durum u iyi olmayan bir çocuğa veririm o kadar net hem de sevap kazanır sin protez berbat bantlı sistem i 2 defa kullanan biri olarak önermiyorum ama farklı bir yöntem varsa deneyin bantlı sistem yapmayın kesinlikle yaptırmayın

  10. Arzu dedi ki:

    Bayanlarda protez saç nasıl oluyor. Benim önler çok dökülüyor maalesef hastalıktan. Ama protez saç iyi olur gibi kadınlarda protez saç fiyatları nedir?

  11. kerim demir dedi ki:

    Protez saç fiyatları 2021 yılında fena pahalanacak özellikle Amerika’da n gelen protez saçlar. Şuan kullananlar bakalım napacaklar. Yenilemek filan baya pahalı bide bakım derdi var. Allah kolaylık versin 2021 protez saç fiyatları inşallah belimizi bukmez. Memnunum protezimden çünkü

  12. Ceyhun dedi ki:

    Sac ektirmem istiyorum ama fiyatlar çok pahalı taksiyle saç ekimi yapan yerler varmı? Fakat iyi bir saç ekim merkezi olması gerekiyor.
    Fikir verecek olan varmı?

  13. bozok dedi ki:

    Korkmayın kardeşim.Bende ilk başta yorumları inceledim korkuyordum. Bu işi iyi yapan adama kaliteli malzemeyle yaptırırsanız korkmayın. Psikoloji yüzde yüz değişiyor. ‘0 günde bir berbere gitmiş gibi gidip bakım yapın temiz tutun sizden kralı yok.