Reina Silahlı Saldırı !!! Çok Sayıda Ölü ve Yaralılar Var…

2017 Yılı Yine Kötü Başlıyor… Ünlü Eğlence Mekanı Ortaköy Reina ‘da Silahlı Saldırı Yapıldı.. Bir Çok Ölü ve Yaralı Olduğu Belirtilmekte…

Yeni yılın ilk saatlerinde yine bir şok saldırı ile Ülkemiz karşı karşıya… Ünlü gece kulübü Reina da uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleşti. Bir çok yaralının ve ölünün olduğu söylenmekte. Olay saat 01:30 civarlarında gerçekleştiği belirtilmekte… Saldırıyı siyah bereli bir teröristin yaptığı belirtildi.

İstanbul valisinin açıklamasına göre bu bir terör saldırısı… Belirtiler ise ISID olduğu yönünde…

Şu an bilgiler sadece görgü tanıklarından gelmekte…

01.01.2017 08:30
Olay Gelişmesi ise Söyle: Saldırgan bir taksi ile Reinanın önüne geliyor. Önce kapıda duran güvenlik görevlisi ile bodyguardlara ateş ediyor onları şehit ettikten sonra içeri giriyor ve uzun namlulu silahıyla 60-70 el ateş ettiği belirtiliyor. Çıkan izdiham ile birlikte üzerini değiştirerek olay yerinden kaçıyor. Güvenlik ekipleri Tüm İstanbul’da yoğun bir şekilde arama yapmakta.

21 Türk Vatandaşı 18 Yabancı Uyruklu Şehit Olmuştur.

Şuan 39 kişinin saldırıda hayatını kaybettiği belirtiliyor. 40-50 arasında yaralı olduğuna dair bilgi verilmekte.

Saldırganın hala içeride olduğu söyleniyor. Saldırı sonrasında etrafta bir çok ceset olduğu belirtildi. Olay yerine ambulans ve çevik kuvvet ekipleri yönlendirildi… Özel harekat ekipleri Gece kulübünün içinde olduğu belirtilmekte…

Saldırganın hala gece kulübünün içinde olduğuna dair bilgiler bulunmakta. Fakat polis geniş güvenlik önlemleri aldığı belirtildi.

Ayrıntılar geldikçe Eklenecektir…

reina-silahli saldiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.