Saç Ekimi Sonrasında Donör Bölgede Saç Çıkar mı?

Saç ekimi sonrası ense nasıl görünür ? Saç ekimi sonrası alınan saçların yerine saç çıkar mı? Saç Ekimi Sonrası Ense ve Kulak Arkasındaki Saçlar Ne Zaman Çıkar?

Saç ekimi operasyonları merkezi haline gelen Türkiye’de hem fiyatların Avrupa ve Amerika’ya göre daha uygun olması hemde çok başarılı estetik doktorlarımız sayesinde tüm dünyadan talep görmekteyiz. Tabi ki saç ekimi konusunda insanların aklında bir çok soru oluşuyor. En az konuşulan konulardan biri ise Saç ekimi sonrasında verici bölgeden (Donör Bölgede) alınan saç köklerinin çıkma süreci. bu konu aslında çok fazla dikkat edilmeyen fakat en önemli konuların başında gelmekte.

Saç ekimi yaptırırken kesinlikle ense bölümünüz konusunda da doktorlara danışmanız gerekmektedir.

Öncelikle net bir şekilde söylemek gerekirse Saç ekiminde donör bölgeden alınan saçlar bir daha çıkmamaktadır. Bunu bir çok doktor yuvarlak kelimelerle söylemektedir. Fakat işin aslı maalesef budur. Yani şunu iyi bilmelisiniz estetik şekilde saç kökleriniz alınmaz ise çok kötü bir görüntü ile karşılaşabilirsiniz. Peki iz yada açık alan kalmaması için neler yapılmalı?


En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2021 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2021 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın


Türkiye’nin en iyi protez saç firmaları ve protez saç fiyatları 2021 , protez saç bakım ücretleri 2021 ,protez saç kullanan ünlüler haberlerimizi de okuyun…

Bu konuda saç köklerini alan hemşire yada estetik doktorlarına çok büyük iş düşmekte. Ense ve kulak arkası bölümünden saç köklerini alırken boşluk oluşturmayacak şekilde görsel açıdan estetik bir saç kökü alma işlemi yapılmalıdır. Donör bölge iyileştiğinde sekreklik yada boşluk olmamalıdır. Çünkü bazı durumlarda insanların çok fazla psikolojisi bozulmaktadır. Alın bölgesine tepe bölgesine saç ektiricez diye ensenin saçkıran olmuş gibi bir görüntü olmasını kimse istemez. Çok fazla dillendirilmese saç ekimi yaptıranların ense ve kulak arkası kısımlarında boşluklar oluşabilmektedir.

Saç ekimi yaptırırken kesinlikle doktorunuzdan bu konuda bilgi istemelisiniz. Saç ekimi donör bölgede saç kökleri alındıktan sonra estetik bir görüntü olacak şekilde saç köklerini almaları gerekmektedir. Fakat sonuçta buradaki saç kökleri alınacak bu nedenle bir hafif bir iz kesinlikle kalacaktır. Yan bazı doktorların dediği gibi saç ekiminden sonra ense ve kulak arkası bölümlerinde iz kalmaz demek tamamen yanlıştır.

Son dönemlerde çok fazla kök almak ve tepe bölgesini tamamen kapatmak için doktorlar ense ve kulak arkası bölümünde çok fazla saç kökü almaktadır. Bu işlemlerden sonra ise ense bölümünde çirkin görüntüler oluşabilmektedir.

Aşağıdaki resimde son derece başarısız bir şekilde saç kökü alınmış bir donör bölge görülmekte.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.