Sadece Dumbell İle Evde Vücut Geliştirme ,Kilo Verme ve Kas Yapmak

Spor Salonları İçin Zamanınız Hemde Maddi İmkanlarınız Yoksa 20-30 TL ye alabileceğiniz Bir Dumbell Set İle Hem Vücut Geliştirebilirsiniz Hem de Kilo Verebilirsiniz… Sizler İçin Evde Sadece Dumbell Kullanarak İstediğiniz Vücuda Nasıl Ulaşabileceğinizi Anlattık… Haberimizde…

Evet, son zamanlarda popülerleşen bir kültürü sizlere tanıtacağız. Gitgide batıya özenmeye devam ediyoruz ve spor yapmanın ne kadar sağlıklı bir şey olduğunun kanısına varıyoruz. Aslında bu batıya özenmek değil halkın daha fazla bilinçlenmesi, daha fazla bilgi sahibi olması ve bir şeyleri artık farkına varması. Sağlıklı bir hayat istiyorsak hayatımızın bir köşesinde mutlaka spor bulunmalı. Egzersiz veya daha büyük bir spor dalı hiç farketmez. Spor yapmak için spor yapmayın. Sağlığınız için en iyi şekilde sporunuzu yapın ve yaşam kalitenizi üst seviyeye taşıyın. Bugün sizlere yeni bir konuyu açıklayacağız. Konu başlığımız; ”Sadece dambıl ile evde vücut geliştirme.” Konuyu daha fazla uzatmadan bu nasıl olacakmış? Hep birlikte görelim…

Evde dambıl yöntemiyle bir çok insan çalışıyor. Evinize aldığınız veya alacağınız dambıl sayesinde kol kaslarını çok kolay bir şekilde çalıştırabilir ve gelişiminizi tamamlayabilirsiniz. Dambıl kullanırken orantılı bir şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz. Kollarınızda bulunan kas hacmini arttırmak istiyorsanız dambıl ile evde vücut geliştirme egzersizi sizlerin yardımına koşacaktır. Dambıl aslında diğer bütün spor aletlerinden daha fazla kas hacmi sağlamaktadır. Fakat dambılın nasıl kullanıldığı ve dambılın ağırlığının ne kadar olduğu çok fazla önemli. Dambıl, diğer spor aletlerine göre daha fazla kas hacmi sağlayacaktır. Dambıl ile evde vücut geliştirmek istiyorsanız aşağıda yazacağımız şeylere dikkat etmeniz sizlerin yararına olacaktır. İşte sizlere o yöntemler!

Bu işte devamlılık fazlasıyla önemlidir. İstikrarlı olun ve setlerinizi asla sıkılarak yapmayın. Yani spor yapmak için yapmayın aksine sporu sevdiğiniz için yapın. Her sette kendinizi geliştirin ve daha fazla kiloya ulaşın. Beslenme düzeni bir sporcu için oldukça önemlidir. Beslenme düzeni oluşturun ve bu düzen içerisinde asla yağlı, tuzlu, şekerli besinler yer almasın. Besin takviyeleri alabilirsiniz. Yani protein tozlarınıda kullanabilirsiniz. Eğer kilo problemiyle baş etmek zorundaysanız yağ yakıcı ürünleride deneyebilirsiniz. Bu ürünler vücudunuza enerji verecektir ve verimliliğinizi arttıracaktır. Şimdi sırasıyla bu bilgileri verelim;

Pazartesi günü 3 ve 6 ila 12 arasında dambıl squat, dambıl bench press, one arm dambıl row, Standing Dumbbell Curl, Two Arm Seated Dumbbell Extension yapmaya çalışın. Son olarakta 3 set, 10 ila 25 arasında tekrar yaparak sit up çalışması yapın.

Çarşamba günü egzersiziniz şu şekilde olabilir; Dumbell Step Up, Dumbbell Stiff Leg Deadlift, Seated Dumbbell Press bu hareketleri 3 set olacak şekilde 6 ila 12 kez tekrarlamaya çalışın. Aynı zamanda Standing One Leg Dumbbell Calf Raise  çalışması yapın ve bu hareketi 10 ila 20 arasında tekrarlayarak 3 set şeklinde yapın. Dumbell shrug hareketinide 10 ila 15 kez tekrarlayarak 3 set halinde yapın.  Dambıl Side Bends hareketini ise 10 ila 15 arasında tekerleyerek yapıp 3 set halinde tamamlayın.

Cuma günü için olan egzersiz programı şu şekildedir; ”Dumbbell Lunge , Dumbbell Floor Press, Geniş Açılı Barfiks, Standing Hammer Curl, Lying Dumbbell Extension” bu hareketleri 3’er set olacak şekilde 6 ila 12 adet arasında tekrarlayarak yapmaya çalışın.

Neden çalışmalar arasında 1 günlük fark var? Egzersizler asla hergün yapılmaz. Hergün yapılan egzersiz size bir şey kazandırmayacak. Kazandırmak yerine sizi daha fazla yoracak aynı zamanda kaslarınızın zedelenmesine, zarar görmesine neden olacak. Eğer sağlığınızı dikkat ediyorsanız ve profesyonel bir şekilde kaslarınızın çalışmasını yapmak istiyorsanız dediklerimize uyum sağlayabilirsiniz. Evet, dambıl ile evde vücut geliştirmek işte bu kadar kolay ve hızlı bir şekilde oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.