Samsung Galaxy S8 Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Samsung Galaxy S8 Tanıtıldı. Samsung Galaxy S8 Türkiye Fiyatı ve Teknik Özellikleri Neler? Samsung Galaxy S8 Alınır mı? Samsung Galaxy S8 Resimleri ve Becerileri… Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Samsung S8 Tanıtımı Gerçekleşti ve 29 Mart 2017 Çarşamba Günü Saat 18:00 itibariyle artık Samsung Galaxy S8 satışa sunulacak. Türkiye pazarına Samsung Galaxy S8 2 Hafta içinde gelmesi planlanıyor. Aslında herkes çok daha fazla özellik bekliyordu. Fakat Samsung Galaxy S8 beklentilerin altında kaldığı görülüyor. Ayrıca Samsung Galaxy S8  Türkiye Satış fiyatı ise dudak uçuklatıyor. Türkiye’de vergiler dahil Samsung Galaxy S8 Fiyatı 4.400 TL civarına gelmekte. Dünya üzerinde ise fiyatı 700 dolar ‘dan satılacak.

samsung-galaxy-s8-ekran

Genel özelliklerine bakacak olursak Samsung Galaxy S8 5.8 inç geniş ve HD bir ekran ile karşınıza geliyor. Cam neredeyse kırılmaz hale getirilmiş Gorilla Glass 5.

Dokunmatik ekran ise artık siz dokunmadan ne yapmak istediğinizi anlayacak şekilde geliştirilmiş. Son derece başarılı.

samsung-galaxy-s8-ekran2

Samsung son teknoloji ile geliştirdiği Exynos 9 Çipset ile artık çok daha hızlı. Ekran kartı olarak Mali-G71 Mp20 ile hiçbir uygulamada yada oyunda donma olma ihtimali 0.

4 GB ram ve arttırılabilir (256 GB) 64 GB hafızası bulunmakta. Kamera konusunda beklentilerin kesinlikle altında kalmış durumda 12 Mp arka kamerası ve 8 mp selfie ön kamerası bulunmakta. Aslında 8mp ön kamera son derece iyi fakat arka kamera beklentilerin çok altında kalmışdurumda.

Samsung-Galaxy-S8-on-kamera

Pil gücü ise maalesef yine beklentileri karşılayacak seviyede değil 3000 mAh gücü ile ortalama telefonunuz 1.5 gün şarjı gidebilecek.

Aslında en başarılı özelliklerinden biri Multi View seçeneğinin olması. Aynı anda iki ekran kullanımını çok rahat yapabilmekte. Ayrıca samsung televizyonlar ile tamamen uyumlu ve ekran paylaşımı dosya paylaşımı gibi özellikleri wifiyada bluetooth üzerinden gönderim ve izleme sağlanabilmekte.

samsung-galaxy-s8-cift-ekran

Siyah, Gümüş ,Orkide Rengi ve Koyu maki renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

samsung-galaxy-s8-renk-secenekleri

Peki Samsung Galaxy S8 ile Samsung Galaxy S8 Plus arasında aslıdna çok bir farkta yok. İlemci ram ve ekran kartı tamamen aynı tek fark Samsung Galaxy S8 Plus Modelinde 6.2 inç ekran ve 3.500 mAh pil gücü bulunmaktadır.

samsung-galaxy-s8-bixby-ozelligi

Ayrıca samsung telefonların artık yeni bir asistanı var. Adı Bixby. Size her konuda yardımcı olmak için geliştirildi. Son denemelere göre Siri den daha zeki olduğu söylenmekte.

samsung-galaxy-s8-su-gecirmezlik-ozelligi

Tabiki artık tüm telefonlarda standart hale gelen ip 65 korumasıda mevcut. Suya toza dayanıklı yanı Samsung Galaxy S8 su geçirmiyor.

Samsung Galaxy S8 Teknik Özellikleri;

5.8 inç 2K Super AMOLED  Ekran Gorilla Glass 5 Koruma
Samsung Exynos 9 8895 Çipseti
Mali-G71 MP20 Ekran Kartı
4GB RAM
64GB Depo Alanı
256GB’a  Kadar MicroSD Kart Desteği
12MP  Arka Kamera
8MP  Ön Kamera
LTE Cat 16 5CA 1Gbps Dow
LTE Cat 13 2CA 15Mbps Up
3.000mAh Batarya Gücü
İris Göz Tarama Özelliği
USB 3.1 Type-C Bağlantı
Bluetooth 5.0 Desteği
Hi-Fi Ses Desteği
AKG Üretimi Hi-Fi Kulaklık
Siyah,gümüş, orkide grisi,  altın ve mavi renk seçeneği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.